Vertaal deze pagina naar:

DE WAARHEID OVER ELEKTRICITEIT EN HOE U VOOR DE GEK WORDT GEHOUDEN!

14-11-2022

Lees dit bericht over elektriciteit goed door en deel dit met Uw familie, beste vrienden en collega's!


Bericht van Ed van den Berg:


Ons land en landen wereldwijd werden voorzien van een uitgebreid netwerk van hoogspanningsmasten. Energiecentrales (kerncentrales, gascentrales,...) wekken elektriciteit op die via die hoogspanningsmasten getransporteerd wordt om dan uiteindelijk via een kabel uw huis binnen te komen.

Die hoogspanningsmasten worden dus gebruikt om in gans het land electriteit te vervoeren van punt A naar punt B. Enfin, dat is toch wat ons verteld wordt.


Of hebben deze masten misschien nog een ander doel?


Er hangen dus duizenden en duizenden kilometers kabel in de lucht. In het Engels zou je zeggen dat die in de "air" hangen. Air is afkomstig van het woord aether. Aether is het vijfde element. Het was één van de zaken die Nikola Tesla aan het onderzoeken was. Maar het onderzoek van Nikola Tesla werd opzij geschoven door de relativiteitstheorie van Einstein. Zoals het woord het zelf zegt: een theorie. Gevolg was wel dat Nicola Telsa in de vergeethoek gedumd werd.

Die aether is elektrisch geladen nl. 100 volt per meter. Dus 100 volt op 1m hoogte, 200 volt op 2m hoogte,... Hoe kan je deze energie oogsten? Simpel: door heel lange kabels in de lucht te hangen ondersteund door masten (hoogspanningsmasten).


Heeft u zichzelf nooit afgevraagd waarom men die spuuglelijke hoogspanningsmasteren gebruik i.p.v. die kabels gewoon onder de grond te steken? Dat zou niet enkel veel goedkoper zijn, maar zou ook het mooie landschap niet bezoedelen.


Er worden constant werken uitgevoerd, maar heb je ooit al een nieuwe lijn hoogspanningsmasten weten installeren? Als Proximus of Telenet nieuwe kabels komen leggen, worden die altijd onder de grond gelegd. Laten we het nog wat gekker maken. Als je via Google Earth inzoomt en daar die hoogspanningsmasten volgt, blijkt dat sommige van die masten eindigen bij dezelfde elektriciteitscentrale van waar ze gestart zijn. Die transporteren de elektriciteit dus terug naar de plaats van waar die electriciteit vandaan komt.

Nee, dat klopt dus niet.

Wat al die duizenden meters kabel in werkelijkheid doen,

is het oogsten van elektriciteit vanuit de aether.


Stel u eens voor, deze elektriciteit:

• Is er in overvloed
• Is volledig gratis
• Is hernieuwbaar
• Is duurzaam


Is dus zo groen als groene energie kan zijn. Het enige wat je moet doen is kilometers en kilometers kabels in de lucht hangen in gans het land. Er stelt zich wel een probleem. Steden breiden uit, er worden steeds nieuwe woningen gebouwd. Uiteindelijk krijg je dan woningen die onder die hoogspanningsmasten gebouwd worden. Iedereen kent wel de verhalen van mensen die hun huis niet verkocht krijgen omdat niemand onder zo'n hoogspanningsmast wil wonen.


Dit valt toch gemakkelijk op te lossen niet?


Als die hoogspanningskabel plaatsen passeren waar mensen wonen, leg die kabels dan gewoon onder de grond. Dat kan dus niet. Onder de grond kan je natuurlijk die energie uit de aether niet oogsten en zou je energietekorten krijgen.

De bevolking is gegroeid. Met al die elektronisch gadgets als smartphones, tablets, laptops,... hebben we ook altijd meer energie nodig. Extra energie die we opwekken via zonnepanelen en windturbines. Maar dat is niet voldoende om dat net van hoogspanningsmasten dat nog voor een groot stuk van onze energievoorziening zorgt te vervangen.

Als je het bovenstaande weet, begrijp je ook direct het probleem bij onderstaand dossier.

Zie ► https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2022/09/09/crevits-over-ventilus-en-stralingsnormen/


Natuurlijk dat die kabel niet ondergronds kan gestoken worden. Hoe kunnen ze anders die energie uit de aether oogsten?


Hoe vaak hebben we hier bij wakkernieuws.be ondertussen geschreven dat niets maar dan ook niets is wat u denk dat het is en dat u al heel uw leven misleid en belogen wordt. U betaalt zich momenteel dus blauw aan energie die volledig gratis zou moeten zijn.

De New Green Deal en de overgang naar groene, hernieuwbare energie is één grote hoax om nog meer geld uit uw zakken te kloppen. Die groene, hernieuwbare energie is er in overvloed en kan gratis uit de aether gehaald worden.

Maar daar kan de elite niets aan verdienen, dus ze laten u veel betalen voor iets wat gratis zou moeten zijn. Stel u eens voor dat u morgen beschikt over een onbeperkte hoeveelheid groene, duurzame energie. Hoe zou de cabal dan de mensheid nog in de tang kunnen blijven houden?

Simpel: helemaal niet.

Bron ► https://t.me/ditishetnieuws/10710