Vertaal deze pagina naar:

DE WEKELIJKSE PRIJZEN DIE U BETAALT OM LEUGENS EN VERDRAAIINGEN IN DE KRANT TE KUNNEN EN MOGEN LEZEN OVER VRIJHEIDSSTRIJDER CASPAR ZWART

09-10-2022

Bekijk de abonnementsprijzen eens van de krant "De Gooi- en Eemlander"? U betaalt ruim 20 euro per maand om hun zogenaamde "Nieuws" te kunnen en mogen lezen over Vrijheidsstrijder Caspar Zwart.

Word lid van De Nieuwe Media, van onze Waarheidskrant en doe een gift van 10 euro of meer, dan kunt U altijd het échte en ware Nieuws lezen, zolang onze website in de lucht blijft. 

Maak vandaag een goede keuze en steun De Nieuwe Media.

De Gooi- en Eemlander schreef op 01-09-2022:

51-jarige Bussumer denkt dat broer de wereld wil vernietigen en doodt hem met negen messteken, volgens deskundigen is TBS nodig om hem van zijn waanideeën af te krijgen.

U moet eerst een abonnement bij "De Gooi- en Eemlander" afsluiten om de rest van het artikel te kunnen en mogen lezen. Plus zult U eerst hun Cookie-volg-inkijk-beleid moeten accepteren.

Artikel: https://m.gooieneemlander.nl/cnt/dmf20220901_34370077

Politie bij het huis waar het lichaam van Jeroen Zwart werd gevonden.
Politie bij het huis waar het lichaam van Jeroen Zwart werd gevonden.

Een bericht van ene 'Bram Willem' over Caspar Zwart op Facebook

Geschreven op 05-10-2022:

"Casper Zwart stak een jaar geleden zijn broer dood met een mes. Recent werd hij ontoerekeningsvatbaar verklaard (vanwege een schizofrenie diagnose) en vrijgesproken. Hij kreeg van de rechter TBS voor onbepaalde duur opgelegd. Casper (die regelmatig kampeerde op het Malieveld en onder meer in hongerstaking ging) was ooit een icoon in de verzetsbeweging. Zijn aanhouding en veroordeling gingen echter geruisloos voorbij.

Een beetje zoals Leo Stoter die laatst weer eventjes bij Forum voor Democratie op het podium werd getoond als "politiek gevangene". Of Max van den Berg waar Michel Reijinga en Thierry Baudet niet snel genoeg afstand van konden nemen na zijn actie bij de woning van Sigrid Kaag.

Totdat Max (na een half jaar cel als "christelijke mensenrechten activist") nu toch weer eventjes in de verhaallijn past. Joost Knevel en Wouter Raatgever zagen zich bij aankomst in het Pieter Baan centrum nog slechts door drie mensen gesteund. Huig Plug werd door Tom Zwitser bij het grof vuil gezet toen hij een met bloed besmeurd onderbroekje voor de rechtbank filmde.

De sector gebruikt graag toonaangevende "wappies" met een aansprekend verhaal zolang dat in de "le récit du jour" past. Dan worden kwetsbare mensen zonder gene op sleeptouw genomen en op podia gehesen. Totdat het narratief opeens die (vaak onvermijdelijke) onverwachte wending neemt.

Dan kan de geschiedenis opeens niet snel genoeg uitgegumd worden."

Bron: https://www.facebook.com/bram.willem.9/posts/pfbid02kKxD8snPmnA7wMBQkrENS2NAax1eFWAk5TfdWu3hMbw5YVSr6pjktDxeV4o7HsEfl

Caspar Zwart in vogelvlucht, een moedige man met een Visie, die door de invloed van negatieve entiteiten zijn broer Jeroen doodstak en daardoor TBS kreeg opgelegd.

Caspar Zwart, gebroken door het leven...
Caspar Zwart, gebroken door het leven...

Caspar Zwart had een visie, Caspar had een goed plan voor de Nederlandse bevolking.


Namelijk door vier miljoen mensen te ontmoeten op het Malieveld in Den Haag, dan was het roer omgegaan in Nederland en kwam er een Ommekeer.

Dan had het zeer waarschijnlijk helemaal niet zover hoeven te komen. Echter het liep geheel anders. Caspar vermoordde zijn eigen broer Jeroen. De valkuil van Caspar Zwart waren z'n vele trauma's en zeer waarschijnlijk de invloed van familie karma, oud karma/vloeken uit vorige levens etc. Ons leven is behoorlijk complex wanneer we dit gaan onderzoeken. Onderschat dat niet beste mensen, voordat U gaat oordelen. Tip: Ga ook eens naar een goede regressietherapeut.