Vertaal deze pagina naar:

DE WERELD IS NU ECHT 'WAKKER' AAN HET WORDEN!

07-05-2023

Maar wat bedoelen de mensen nu met "Wakker" worden?


Wakker worden, (of ontwaken), wil zeggen dat je in meer of mindere mate in de gaten hebt gekregen dat de hele wereld, de mensheid, op een gigantische manier besodemieterd wordt.

En dat gaat echt heel ver, veel verder dan je nu denkt...


Het is ook heel moeilijk om tot de mensen door te dringen wanneer het om dit onderwerp gaat!

Want de mensen worden door het oude machtssysteem enorm gemanipuleerd, om mensen die het reeds door hebben, compleet belachelijk te maken, zodat zij niet geloofd worden met wat ze beweren. Hiervoor is speciaal de term "complotdenker" in het leven geroepen in 1967 door de CIA.

Een was en is zeer succesvolle truc van het systeem om mensen die reeds ontwaakt waren de mond te snoeren. Het heeft een tijdlang prima gewerkt. Het is en was een goed overdachte psychologische truc van de CIA. Maar steeds meer mensen hebben die truc inmiddels gelukkig door gekregen. Veel mensen hebben nu sneller in de gaten wat er werkelijk aan de hand is in de wereld.

Veel mensen laten zich nu niet meer vaccineren bijvoorbeeld. Dat is een goede ontwikkeling, want gebleken is dat dit wereldwijd de oversterfte heeft veroorzaakt, wat de oude machthebbers nog steeds proberen te verdoezelen.


Nieuw videokanaal om Wakker worden!

Ondertussen zijn er door vele wakkere mensen diverse video's gemaakt waarin geprobeerd wordt om mensen te laten zien hoe het werkelijk allemaal zit. Onlangs is er een nieuw en speciaal videokanaal aangemaakt op Rumble door W. Fraanje.

Er zijn nu reeds een aantal zeer interessante video's te zien, hieronder staat er een van.

Het grote ontwaken van de wereld is hoe dan ook nu gaande!

Kijk maar eens rond op het kanaal en wordt ook wakker, (of nog wakkerder...!).

Rumble videokanaal ► https://rumble.com/user/wfraanje

Tekst: W. Fraanje

Een reactie naar aanleiding van het bovenstaande bericht:

"Echt wakker zijn. Tja wat is dat? Velen die zichzelf wakker noemen zijn dat niet, maar zijn slechts in de fuik van de alternatieve media getrapt en alle complotverhalen. Dit is overigens geen oordeel, maar het is wel wat het is. De alternatieve media doet hetzelfde als de mainstream media, het is slechts de andere kant van de medaille en het houd je bezig met alles behalve jezelf. Je wordt weggetrokken bij en uit jezelf. Het is dus een grote misleiding, afleiding en wegleiding van datgene waar het werkelijk om draait. En dat is bewust zo georkestreerd, want geloof me, de krachten die dit doen zijn niet op hun achterhoofd gevallen.. Ze zijn bang dat jij gaat ontdekken wie je werkelijk bent en wat jouw werkelijke aard en vermogen is, want precies dat vermogen is waar zij bang voor zijn. En daarom doen ze er alles om aan jou daarvan weg te houden."


Een reactie van W. Fraanje zelf op het bovenstaande bericht:

"Ja dat klopt en weet ik ook. En er zijn maar weinig mensen die dat onderscheid ook nog kunnen maken. Dat maakt het ook lastig. Maar het definitieve ontwaken is echt gaande. Dat merk je gewoon. Dat zeggen bijvoorbeeld collega's tegen mij die een jaar geleden nog niets in de gaten hadden. En het gaat ook gewoon goed komen. Dat heb ik sowieso altijd geweten. Die duizenden uren aan onderzoek en het maken van video's zullen niet voor niets zijn."