Vertaal deze pagina naar:

DE WERELDBEVOLKING IS VRESELIJK MISLEID!

04-04-2023


Wij hebben te maken met een afpersbare (r)overheid, gedrenkt in een pedofiele soep!


Gerrit Brendel schrijft regelmatig zeer interessante columns in zijn Telegram kanaal.

Let NIET op zijn schrift, maar let WEL op hetgeen Gerrit Brendel schreef op 17-08-2022.

Voor vele nog niet ontwaakte mensen zal dit overkomen als onbekende informatie.


Opmerkingen:

De onderstaande tekst is ongecensureerd en niet geredigeerd door ons. Onze redactie heeft er zelf een passende video en afbeelding bij gezocht om dit artikel te ondersteunen met een bepaalde gedachte. Weet en besef dat de onwetende bevolking brutaal wordt uitgelachen door Mark Rutte en enorm wordt misleid door vele leden van occulte en geheime genootschappen!

Meer info over vrijmetselaars ► https://niburu.co/zoekresultaten_53?searchword=rutte%20vrijmetselaar&ordering=newest&searchphrase=all


Aug.17., 2022

GTB 665. = 6+6+5=17=Q

YES YES YES, ZIJ IS MICKAEL ( MIKE) , EEN MAN. OMGEBOUWD EEN BEETJE NAAR EEN VROUW…EEN KLEIN BEETJE….

De meeste mensen weten dat nu wel en het is echt niet mijn bedoeling om het feit dat zij in wekelijkheid een man is, haar belachelijk te maken.

Alleen is het wel zo, dat mensen dan raar opkijken van dat gegeven.

Waar het mij omgaat is dat het Amerikaanse volk massaal belazerd is geworden. Het Homo zijn van Obama is ook normaal om te zien. Daar 1 op de twintig mannen dat zijn, misschien is het nu iets meer.

De gigantische belazerderij van de bevolking is belangrijk. De mogelijkheid van sexuele afpersing staat hier groot voor ons.

Van Obama en van "Michelle". Dat niet alleen. Obama is in Kenia geboren en mocht helemaal geen president worden. Men moet in de USA geboren zijn wil men het presidentsschap verkrijgen. Ook daar is het volk en de hele wereld mee belazerd. Het geboorte bewijs van hem werd 7 x veranderd….voordat de vervalsing een feit was. ( Dit is aangetoond en bewezen)

En nu zijn wij bij de gigantische macht, die achter hen staat. Die dat presidentschap en de belazerderij mogelijk hebben gemaakt.

Afpersing, blackmail en spontane persoonlijke misleiding, ….

Daar zitten de Khazarians achter, de Jezuiten, het vaticaan, de illuminati, de bankers, de global corporate control en het militaire industrial complex.

Wij zien dat ook bij de rest…van de leiders van de landen.

Kijk naar Merkel, onlangs beschuldigd van sex met minderjarigen. (bewijzen, getuigen aanwezig.). Dochter van Hitler. Niet gekozen maar op haar plaats gezet aan de top..

Kijk naar Trudeau, beschuldigd van sex met minderjarigen, waarvan bewijzen voor handen., niet echt gekozen maar op de plaats gezet aan de top.

Kijk naar Macron, opgegroeid in een pedofielen bordeel in Israel ( mossad) waar hij zijn vrouw van 30 jaar ouder heeft leren kennen, een vrouw met een piemel. Daar is hij mee getrouwd.

Kijk naar Johnson, daar is nog niet veel van bekend….

Kijk naar het britse koningshuis, waar een naakte jongeling uit het raam trachtte te ontsnapoen aan een laken… ( video) – geen onderzoek, geen vragen…)

Kijk naar het belgische, het nederlandse en het deense en Noorse koningshuis…. die worden beschuldigd van jachtpartijen op kinderen…

Getuigen aanwezig….

HET patroon is overduidelijk, deze bestuurders kunnen allemaal afgeperst en geblackmailed worden en dat is dan de oorzaak van het feit, dat zij hun landen hebben verkwanseld aan de WHO en de WEF, resulterend in de NWO.— DE CABAL—-


HET IS OVERDUIDELIJK, WIJ HEBBEN TE MAKEN MET EEN AFPERSBARE OVERHEID GEDRENKT IN EEN PEDOFIELE SOEP!


Maar wij als bevolking gaan niet accoord met deze mensen. Wij hebben de eindstreep bereikt. Wij zijn geen pedofielen en wij laten ons niet omkopen.

Wij laten ons niet de vrijheid afnemen, ook niet door een stel mensen met sexuele afwijkingen….


DAT IS EEN PIEMEL TE VER……

CAPICHE…., DO YOU UNDERSTAND ROETTEBOY…. DO YOU…??????

GTB


Bron: https://t.me/Gerrit_Brendel/2421

Gerrit Brendel (schrijver Telegram kanaal Het Hiernamaals)

Word lid van het Telegram kanaal "Het Hiernamaals".

Link kanaal ► https://t.me/Gerrit_Brendel