Vertaal deze pagina naar:

DE WHO WIL OP 27 FEBRUARI 2023 DE VRIJHEID VAN 194 LANDEN AFHANDIG MAKEN!

24-02-2023

De vorming van een zogenaamde 'wereldregering' in de vorm van de WHO is al sinds medio december 2021 min of meer bekend!

De vorming van een zogenaamde 'wereldregering' in de vorm van de WHO is al sinds medio december 2021 min of meer bekend. Dat dit op enig moment staat te gebeuren is zeker volgens de bron (De Vrije Omroep) van dit nieuws, klik hier voor de video en het nieuwsbericht.

Op 27 februari is volgens de bovengenoemde De Vrije Omroep in Genève een WHO bijeenkomst voor de implementatie hiervan. Ze schrijven dat alle 194 'leden' daarin kennelijk mee zullen gaan, dus ook de BRICS-landen.

Zij concluderen hierbij dat Putin cs puppets van de illuminati zijn. De 'oorlog' in de Oekraïne, aardbeving Turkije, opblazen pijpleiding, trein in Ohio, etc. zijn gewoon afleidingen volgens hen voor hetgeen achter de schermen onder leiding van Bill Gates / WHO wordt afgewikkeld.

Geschreven wordt dat op 27 februari a.s. de regering-Biden officieel de soevereine macht zal overdragen aan de door Bill Gates gefinancierde Wereldgezondheidsorganisatie!


Het pandemie verdrag geeft de WHO dan de bevoegdheid om wereldwijde pandemische noodsituaties af te kondigen en te beheren. Dit zou betekenen dat ze lockdowns, vaccinmandaten, vaccinvoorraden, distributie, monitoring en bewaking van de bevolking zouden kunnen verplichten.


We weten al lang dat het anders moet!

Wanneer dit scenario zich werkelijk gaat voltrekken staan we er misschien heel slecht voor beste mensen, of toch niet? Want weet en besef heel goed dat een wet een grote misvatting is. Het is slechts een concept dat, als alleen als het door U wordt geloofd en erkend, ervoor zorg draagt dat U Uw leven, Uw lot, Uw werk en Uw bezittingen vrijwillig aan het kartel overdraagt.


Houd je gewoon aan de Gulden Regel!

We hebben geen obstakels en schriftelijke beperkingen wanneer we onze eigen vrijheid opeisen. Het is een kwestie van 'doen' onze eigen vrijheid opeisen en in vrijheid te durven leven. Wees en voel je vrij van alle beperkingen. Dit is de grootste les in ons aardse leven!


Uitleg over de Gulden Regel

De eenvoud, de diepte en het universele van deze regel zijn een leidraad voor Guldenregel. De Gulden Regel heeft vele gezichten. De ons bekende versie is:


"Wat Gij niet wilt dat U geschiedt,

doe dat ook een ander niet".

Deze duizenden jaren oude regel heeft vele lagen en komt in elke cultuur wel voor. Hieronder volgt een aantal citaten van verschillende religies over de Gulden Regel:

- Kwets anderen niet met wat jou kwetst (Boeddha).

- Behandel de mensen in alles zoals je wilt dat ze jullie behandelen (Jezus).

- Niemand van jullie is een gelovige tenzij hij zijn naaste toewenst wat hij zichzelf toewenst (Mohammed).


- Dit vat alle plichten samen: doe anderen niets aan dat je kwetsend vindt als het jou wordt aangedaan (uit de Mahabaratha, een hindoe-epos).


- Wat je zelf niet aangedaan wilt worden, doe dit ook anderen niet aan (Confucius).


- Doe anderen niet aan wat je zelf hatelijk vindt. (Hillel, een joodse leraar).

Zitten we in een slechte film met een goed einde?


Over Clayton en Natali Morris:

Clayton Morris is een voormalig Fox News-anker. In Redacted gaan Clayton en zijn vrouw Natali dieper in op de juridische, sociale, financiële en persoonlijke kwesties die voor jou belangrijk zijn. Ze willen de zaken rechtzetten en je de verhalen brengen die niemand anders vertelt.

Samen met de feiten en het volledige beeld biedt Redacted real-world analyse zonder een bureau dat wordt gedreven door overbelasting van het bedrijf. Met Claytons uitgebreide journalistieke ervaring is hij niet bang om de waarheid van autoriteiten te eisen.

Redacted is een onafhankelijk platform, niet gehinderd door externe factoren of beperkend beleid, waarop Clayton en Natali Morris u hoogwaardige informatie, evenwichtige rapportage, constructieve discussies en doordachte verhalen bieden.

Agenda 2030 van het WEF/VN


Drie korte fragmenten uit 'Een Vandaag', laten goed zien hoe corrupt het bedrijfsleven, de politiek, journalistiek en wetenschap inmiddels is geworden en dat zij allemaal onder controle staan van de farmaceutische industrie, die weer deel uitmaakt van Agenda 2030 van het WEF/VN.

Er heerst inmiddels in de hele wereld een 'onbekende' oversterfte en alles wijst erop dat er een causaal verband bestaat met de Covid vaccinaties. Geen woord wordt over deze gevaren gerept.

Bron: https://t.me/ditishetnieuws/11148 en https://t.me/ditishetnieuws/11403