Vertaal deze pagina naar:

DEZE MAAND SEPTEMBER KUNT U HET EINDSPEL EN DE GROTE RESET WERELDWIJD ZIEN VOLTREKKEN!

01-09-2022

Wat nu volgt is het eindspel, de strijd tussen onze GCR en de grote reset van de centrale planner (via digitale valuta's van de centrale bank) - Spannende tijden!De eerste is Vrijheid (NESARA-GESARA).


Het laatste is totalitaire controle (Nazi-NWO-Nieuwe Wereld Orde).Alle banktransacties zijn middels het nieuwe QFS (Quantum Financial System) te volgen!


"Ze streven naar totale vernietiging van het heelal"

John F. Kennedy (Jr.), 19e Vice President.


De datum van totale vernietiging van de Aarde staat gepland op 11 september 2022.

Insiders menen echter dat onze tijdlijn al is vastgesteld.


Aanslag 11/9 (Twin Towers) is op 11-09-2022 exact 21 jaar geleden!

Vandaar de aanduiding van Agenda 21?


Dus laat U verrassen wat er zich werkelijk gaat voltrekken deze maand.

Zo God wil zal gaan geschieden, zowel in de hemel als op de aarde.

Who knows, knows...
Charlie Ward verkondigde op 28 augustus jl. het volgende:

"Uit drie verschillende bronnen met een goede autoriteit heb ik vernomen dat de Amerikaanse verkiezingen in november niet zullen plaatsvinden. Dit is al door het Hooggerechtshof - SCOTUS - gegaan en ze hebben een schaduwdocument gebruikt om de verkiezingen van 2020 ongedaan te maken."

Opmerking Judy van Official Operation Disclosure:

Volgens advocaat Lin Wood heeft het Amerikaanse Hooggerechtshof de verkiezingen van 2020 vernietigd.
Die verkiezingsfraude moet uiterijk aanstaande zaterdag 3 september bekend worden gemaakt, anders wordt al het bewijsmateriaal (stembiljetten) vernietigd.

De vernietiging van de verkiezingen van 2020 eiste niet alleen het aftreden van de Biden-regering, maar had ook gevolgen voor 71 leden van het Congres.

Op 30 augustus bleken 71 leden van het Congres de Stop Trading on Congressional Knowledge (STOCK) Act van 2012 te hebben geschonden. Als zodanig overtraden zij een federale wet die bedoeld is om leden van het Congres te beletten toegang te krijgen tot voorkennis om zichzelf te verrijken.

Pelosi leidde dze campagne.

Bron ► https://operationdisclosureofficial.com/2022/09/01/restored-republic-via-a-gcr-as-of-september-1-2022/


Wat staat er nu te gebeuren?


De (nog) bestaande banden van regeringen, het internationale bedrijfsleven, koningshuizen, de financiële elite en instituties met de Rooms-Katholieke kerk gaan zich deze maand september openbaren.

Het decreet dwingt de instellingen van de Heilige Stoel, met inbegrip van het Staatssecretariaat, deze maand hun financiële activa, vóór eind september, naar de Vaticaanse bank over te brengen.

Van het Staatssecretariaat is bekend dat het rekeningen had bij Zwitserse financiële instellingen, waaronder Credit Suisse.

Bron ►https://www.blckbx.tv/economie/paus-beveelt-alle-fondsen-binnen-een-maand-weg-te-halen-bij-reguliere-banken


Wat is de Heilige Stoel?


De Heilige Stoel staat onder leiding van de paus, maar vaak wordt met de aanduiding 'Heilige Stoel' ook wel het ambt of jurisdictie van de paus bedoeld. De Heilige Stoel blijft bestaan als er tijdelijk geen paus is, na zijn dood of aftreden. Gedurende deze periode van afwezigheid van de paus worden de Katholieke Kerk en Vaticaanstad bestuurd door het College van Kardinalen.

Bron ► https://nl.wikipedia.org/wiki/Heilige_Stoel

Embleem van de Heilige Stoel
Embleem van de Heilige Stoel