Vertaal deze pagina naar:

DIE OUDE NAZIS ZIJN NOOIT WEG GEWEEST, LEES MAAR!

16-04-2021


Dit is een buitengewoon belangrijk artikel dat door elke denkende volwassene op deze planeet moet worden gelezen (en herlezen)!


(Excuses voor de eventuele stijl- en schrijffouten, vanwege de vertaling vanuit het Engels)


Dyncorp is sinds 1977 betrokken bij het chippen van troepen onder bevel van Bush & Rockefeller.

Dyncorp is ook betrokken geweest bij de handel in kinderen, verbonden met Epstein:

Volgens documenten ingediend bij het Amerikaanse federale gerechtshof in West Palm Beach, Florida in 2008, deelde Epstein het staartnummer van zijn Bell Long Ranger 206L3-helikopter (staartnummer N474AW) met een OV-10D Bronco van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken.

Volgens de registratiedatabase van de Federal Aviation Administration (FAA) gebruikten Epstein's Bell-helikopter en de Bronco die eigendom waren van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken en gecontracteerd waren door het particuliere militaire bedrijf DYNCORP INTERNATIONAL, beide hetzelfde identificatienummer.

Verbinden van de punten...

Nanotechnologie in vaccins en chips

Samenzwering om de mensheid te robotiseren onder volledige Mind Control door nanotechnologie ontwikkeld door het bedrijf DynCorp:

Gekoppeld aan de nazi's

Verbonden met de CIA

Gevoerd naar de Rockefellers

Gekoppeld aan NSA

Verbonden met de Amerikaanse regering

Gekoppeld aan Epstein

De nazi's verdwenen niet weg na de Tweede Wereldoorlog. Ze gingen alleen ondergronds in de VS en zetten hun onderzoek voort naar mind control en andere geavanceerde technologieën die uiteindelijk de wereldbevolking zouden beperken tot een geselecteerde groep (Eugenics) en dat deel van de mensheid dat intact was gebleven, zouden robotiseren.

Dit was het plan...

De leden van het hoogste echelon van het Vierde Rijk hebben toegang gehad tot van buitenaardse wezens afkomstige leeftijdsregressietechnologie die mensen als Hitler's legerinlichtingendienst (en volgens Dr. Ott, geheime topluitenant van de Gestapo onder Himmler), generaal Reinhardt Gehlen heeft toegestaan, om tot op de dag van vandaag in leven en actief te blijven, zoals geverifieerd door Otto Skorzeny in 1999.

Gehlen stierf niet in 1979; aangezien Josef Mengele in 1979 niet stierf; of omdat Otto Skorzeny niet stierf in 1975.


Hun "dood" werd vervalst door de CIA. Gehlen en Mengele leven nog steeds. Hun nakomelingen zijn ook levend en actief, zoals u uit dit artikel zult leren.

De controle over lichaam en geest via deze nano-chips is TOTAAL na implantatie. Vermijd alle vaccinaties - als u uw vrijheid van denken en gedrag koestert.

Het jaar 2003 heeft de wereld in veel opzichten veranderd. Als direct gevolg van de gebeurtenissen van 11 september 2001 heeft de "Patriot Act" de bevoegdheid van de federale regering om haar burgers te bespioneren enorm uitgebreid.

Het nieuwe Department of Homeland Security (DHS) werd al snel een strategische partner bij de Central Intelligence Agency (CIA) en de National Security Agency (NSA), terwijl de 'U.S. De spionage-industrie 'heeft als geheel miljarden uitgegeven aan' nanotechnologie '.

"Nano" wordt in feite gedefinieerd als "een miljardste van een meter" en "NanoTech" is veruit de heetste nieuwe wetenschap ter wereld.

Een rapport uit 2003 adviseert:

"In de VS bedenken senior beleidsmakers op het gebied van wetenschap en spelers uit de industrie een 'Manhattan'- of' Apollo'-project in een nieuwe stijl om strategische technologieën op nanoschaal (een miljardste van een meter) samen te voegen. Hun doel is om biotechnologie, informatietechnologie en cognitieve (neurale) wetenschap te combineren met atoomtechnologie op nanoschaal. De operatieve eenheid in informatiewetenschap is de Bit; nanotechnologie manipuleert atomen; cognitieve wetenschap houdt zich bezig met neuronen en biotech exploiteert het gen. Samen maken ze B.A.N.G. Het samenvoegen van deze technologieën tot één, zeggen voorstanders, zal een enorme industriële revolutie en een maatschappelijke "renaissance" veroorzaken die de Amerikaanse dominantie - militair en economisch - gedurende de 21ste eeuw zal garanderen."

Met andere woorden, de Amerikaanse regering, die in 2003 begon, heeft tot nu toe onnoemelijke miljarden dollars uitgegeven om het ultieme instrument van WORLD CONTROL AND PLANNED GENOCIDE - de wetenschap van "nano" RFID-chips (radiofrequentie-identiteit) en nano- robotica allemaal verbonden met en aangedreven door een meesterlijke, almachtige supercomputer met een werkelijk verbazingwekkende kunstmatige intelligentie.

De volgende link zal de belangrijkste spelers op dit gebied identificeren en de verborgen agenda's blootleggen van degenen wier verlangen is om persoonlijke vrijheid uit te hollen in de zoektocht naar onbeperkte aardse macht en rijkdom.

Deze volgende link zal laten zien hoe de NSA (die vandaag de dag de BITS of technologie voor het ophalen van informatie beheert) een partnerschap aangaat met een uiterst gevaarlijke paramilitaire, huurlingen, privé-onderneming genaamd DynCorp International om de menselijke populatie op aarde drastisch in te perken, terwijl ze de overlevenden onder volledige en totale, supercomputergestuurde mind-control. Klinkt ongelooflijk? Natuurlijk, maar alsjeblieft, lees en leer jezelf voordat je oordeelt.

Bron ► https://educate-yourself.org/cn/ottdyncorpunholytrinity21feb10.shtml