Vertaal deze pagina naar:

VRAAG AAN DE NEDERLANDSE BOEREN: WAT IS ER NU WERKELIJK GAANDE IN NEDERLAND?

16-05-2024

Bent U een slimme of een domme boer? Vraag: Is LOFAR/ASTRON het middelpunt van het wereldwijde HAARP systeem in Nederland?

(Tip: Bekijk en beluister de onderstaande video's totdat U het ook gaat begrijpen...)

Met dank aan Jolanda Vlaskamp en Pieter Parlevliet voor de video, hun kennis, hun tijd, hun energie en hun eigen onderzoek.

Ga zelf ook onderzoek doen naar LOFAR en ASTRON.

Informeer Uzelf middels de link hieronder van het Telegramkanaal VOLK WORDT WAKKER over HAARP: 

https://t.me/Volk_Wordt_Wakker_kanaal/8840

Wij hebben een gedeelte van de website over LOFAR en ASTRON vertaald voor U op ons platform.

Zie de teksten hieronder in ons artikel over LOFAR en ASTRON.

De LOFAR centrale stations op een speciaal aangelegd veld ("superterp") tussen Exloo en Buinen in Drenthe, in het noordoosten van Nederland. Afbeelding: Aerophoto Eelde.


Bron foto: https://wwwmpa.mpa-garching.mpg.de/mpa/institute/news_archives/news1006_lofar2/news1006_lofar2-en.html
Bron foto: https://wwwmpa.mpa-garching.mpg.de/mpa/institute/news_archives/news1006_lofar2/news1006_lofar2-en.html

Koningin Beatrix der Nederlanden opende officieel LOFAR, wat staat voor Low Frequency Array. 

Vertegenwoordigers van consortia uit Frankrijk, Duitsland, Nederland, Zweden en het Verenigd Koninkrijk ondertekenden vervolgens officieel het memorandum waarmee hun wetenschappelijke samenwerking in LOFAR van start ging. De door ASTRON ontwikkelde volledig elektronische 'next-generation' telescoop kan astronomen nu het gezamenlijke gebruik bieden van een netwerk van antennes dat zich vanuit het kerngebied in Noordoost-Nederland uitstrekt tot afstanden van duizenden kilometers door heel Europa. 

Drie Duitse stations zijn al geïntegreerd in de structuur van een verre Quasar): Effelsberg bij Bonn, Tautenburg bij Jena, het MPA-station in Unterweilenbach bij Garching en binnenkort Bornim bij Potsdam.

"Na al die jaren van voorbereiding gaan we eindelijk de inbedrijfstellingsfase in", zegt Benedetta Ciardi van het Max Planck Instituut voor Astrofysica. "We kijken allemaal uit naar de instroom van data die voor ons ligt."

LOFAR maakt gebruik van geavanceerde computers en supersnel internet om alle signalen te combineren om de hemel tot in detail te onderzoeken. De gigantische telescoop zal wetenschappers in staat stellen te bestuderen hoe verre sterrenstelsels vorm krijgen, uit te vinden wanneer het vroege heelal voor het eerst werd verlicht, de eigenschappen van energetische kosmische deeltjes te onderzoeken, gemagnetiseerde structuren aan de hele hemel in kaart te brengen en de activiteit van de zon te monitoren. evenals een breed scala aan variabele en explosieve hemellichamen. Het is een pionier voor de ontwikkeling van een mondiale telescoop, de Square Kilometre Array (SKA).

Bron en meer info: https://wwwmpa.mpa-garching.mpg.de/mpa/institute/news_archives/news1006_lofar2/news1006_lofar2-en.html

LOFAR (Low Frequency Array) is momenteel de grootste radiotelescoop die werkt op de laagste frequenties die vanaf de aarde kunnen worden waargenomen. In tegenstelling tot een telescoop met één schotel is LOFAR een multifunctioneel sensornetwerk, met een innovatieve computer- en netwerkinfrastructuur die extreem grote datavolumes aankan.

Een internationale telescoop

Terwijl LOFAR in Nederland begon als een nationaal project, plaatsten consortia van instituten en onderzoekers in verschillende andere landen al snel de opdracht om daar één of meerdere LOFAR-antennestations te bouwen. Het enorme bereik aan afstanden tussen de stations levert unieke mogelijkheden op voor gedetailleerde beelden van de hemel.

De samenwerking werd geconsolideerd met een MoU die in 2010 werd ondertekend in aanwezigheid van H.M. Koningin Beatrix, en oprichting van de Internationale LOFAR Telescoop (ILT) als stichting naar Nederlands recht. Na tien jaar is de ILT uitgegroeid tot negen landen. Naast Nederland (38 stations) zijn dit Duitsland (zes stations), Polen (drie stations), Frankrijk, Ierland, Letland, Zweden en het Verenigd Koninkrijk (elk één station); De bouw van stations in Italië en Bulgarije wordt binnenkort gefinancierd. Nog steeds overwegen meer landen om zich aan te sluiten.

LOFAR als consortium voor een Europese onderzoeksinfrastructuur

LOFAR, ontworpen en gebouwd door ASTRON in Nederland, is een gedistribueerde onderzoeksinfrastructuur die toonaangevend radioastronomisch onderzoek mogelijk maakt. Gedurende een decennium van onafgebroken werking is het uitgegroeid tot een pan-Europese schaal, met een divers en groeiend aantal partners (momenteel in negen landen).

Het partnerschap heeft LOFAR2.0 geïnitieerd – een belangrijke upgrade om uitstekende, innovatieve wetenschap te leveren gedurende het huidige decennium en daarna. De LOFAR2.0-upgrade richt zich op een reeks geavanceerde wetenschappelijke gebruiksscenario's, samengesteld in nauwe interactie met de onderzoeksgemeenschap. LOFAR2.0 is ontworpen om impactvol en complementair te zijn aan andere grote wetenschappelijke faciliteiten in het landschap van dit decennium; dit geeft urgentie aan de oprichting van het LOFAR ERIC (European Research Infrastructure Consortium).

De LOFAR ERIC zal het optimale voertuig leveren en deze belangrijke faciliteit duidelijk positioneren in de partnerlanden en in het Europese landschap. Het handhaven van de gemeenschappelijke visie en het gemeenschappelijke beleid vereist een adequaat samengesteld lidmaatschap op lange termijn en stabiliteit van de financiering. De partners streven ernaar dat LOFAR ERIC gezamenlijk de LOFAR2.0 hardware aanschaft. LOFAR ERIC kan vervolgens een tijdige en coherente uitrol uitvoeren naar de gedistribueerde stations, test- en operationele fasen.

Er is een werkgroep gevormd van ministeriële en wetenschappelijke afgevaardigden uit alle huidige partnerlanden in de ILT. Nederland is het beoogde gastland. 

Onder leiding van het Nederlandse Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft de Interim LOFAR ERIC Raad bij de Europese Commissie de eerste fase aanvraag ingediend voor de oprichting van LOFAR ERIC, met het oog op de oprichting ervan in 2023.

Start vanaf heden Uw eigen onderzoek door de onderstaande website te bestuderen.

Bron en meer info: https://www.astron.nl/telescopes/lofar/

Hier vindt u de interactieve LOFAR-kaart.

Tip voor alle boeren: Check zelf de bovenstaande video en stel Uzelf de vraag waarom ze het weer niet zouden manipuleren als ze er in Nederland een installatie voor hebben gebouwd? 

Denk ook even door richting data center van Google in Eemshaven! 

En de politiek maar zaniken over het klimaat! 

Is er ooit een debat gevoerd over deze HAARP installatie? 

Deel dit artikel met alle boeren in Nederland beste mensen! 

Dit is huge! 

Wat zou U doen wanneer U boer zou zijn en Uw oogst zou vernield zijn door idioten die voor weergod proberen te spelen en vervolgens het volk wijsmaken dat er klimaat problemen zijn? 

Als het kwartje nu nog niet valt komt het nooit meer goed met U als boer zijnde, dan blijft U een domme boer die niet kan nadenken en zelf keuzes durft te maken. De waarheid moet eens gezegd worden, wij nemen geen blad meer voor ons mond. Doe er iets goeds mee en informeer ook andere boeren.

Met dank aan Jolanda Vlaskamp en Pieter Parlevliet voor de video, hun kennis, hun tijd, hun energie en hun eigen onderzoek.

Word lid van dit YouTube kanaal: https://www.youtube.com/@Nederlandwatisergaande

Wij zijn Wakker en Bewust, U ook?

Denkt en handelt U reeds in oplossingen?

Wie laat zich nog langer de wet voorschrijven door een illegale regering?

De oorzaak van het ontstaan van deze "Handelscrisis" zit hem in het eenvoudige feit dat zowel Nederland als ook België vanaf 19 april 1839 (185 jaar lang) geen uitvoering hebben gegeven aan het door hen ondertekende op 19 april 1839 gesloten verdrag van Londen en daarmee vanaf die tijd hun eigen Grondwet hebben uitgeschakeld (PS: Nederland en België hadden toen dezelfde Grondwet).

Het zijn de vanaf 19 april 1839 "gesettelde politiek partijen" die dat hebben veroorzaakt en daarvoor politiek verantwoordelijk en aansprakelijk zijn.

Enkel nieuwe politieke partijen die nooit eerder ministers en/of staatssecretarissen hebben geleverd in de Nederlandse en Belgische regeringen vanaf 19 april 1839 tot op heden kunnen dit probleem oplossen. Gebeurd dat niet dan is het einde van al het leven op onze aarde op zeer korte termijn in zicht.

Alles gaat veranderen in onze Wereld zoals wij die nu kennen!

Ons hele aardse leven gaat op de schop, wij staan nu voor zeer grote beproevingen en uitdagingen. Onze aarde wordt momenteel bevrijd van de 13 satanische bloedlijnen en het oude geldsysteem wordt gestopt. Het ligt aan U, aan onze samenleving, wanneer we de moderne slavernij die tot heden gaande is definitief kunnen afschaffen. De patriots (vrijheidsstrijders) en wij, de redactie van De Nieuwe Media, zijn reeds zover, maar vele anderen in onze samenleving (nog) niet. Informeer Uzelf zodat we ons massaal kunnen gaan bevrijden van het addergebroed, de slechte mensen in onze wereld.

Hoe goed functioneren Nederlandse organisaties die zeggen dat ze kinderporno bestrijden?

De echte vijand is de rijke, geniepige Mens zonder geweten!

Wij mensen krijgen standaard overal de schuld van, terwijl de daders er rijk van zijn geworden. Ons wordt aangepraat dat we luxueus leven omdat we drie keer op een jaar met vakantie kunnen, liefst naar zonnige oorden. Het gros van de mensen denkt er niet over na, waarom dat allemaal mogelijk is geworden. De dadergroep organiseert het probleem om met een nog dodelijker oplossing te komen. 

Uiteindelijk zijn zij het die de vliegtuigmaatschappijen, vliegtuigbouwers, kerosineproducenten en de luchthavens bezitten en exploiteren. Diezelfde daders organiseren honderden zogenaamde "denktanks" om ervoor te zorgen dat ze zelf uit de wind blijven.

Dit geniepige addergebroedsel doet dat als volgt, zie citaat:

"De gemeenschappelijke vijand van de mensheid is de mens. Op zoek naar een nieuwe vijand om ons te verenigen, kwamen we op het idee dat vervuiling, de dreiging van de opwarming van de aarde.., watertekorten, hongersnood en dergelijke. Al deze gevaren worden veroorzaakt door menselijk ingrijpen en alleen door een andere houding en gedrag kunnen ze worden overwonnen. De echte vijand is dus de mensheid zelf."

Bron en meer info: https://herstelderepubliek.wordpress.com/2024/05/17/het-kerosine-bedrog/

Wie heeft er een leider nodig in z'n leven? Wij niet! De aanval op het aanstaande kabinet is geopend!

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN