Vertaal deze pagina naar:

DOE OOK ONDERZOEK NAAR MAXIMA EN DE NAZI NWO WEF AGENDA 2030

17-11-2022

๐Ž๐ง๐ ๐ž๐ค๐จ๐ณ๐ž๐ง ๐ฉ๐ž๐ซ๐ฌ๐จ๐จ๐ง ๐Œ๐š๐ฑ๐ข๐ฆ๐š ๐ฎ๐ข๐ญ๐ฏ๐จ๐ž๐ซ๐๐ž๐ซ ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ž ๐’๐ƒ๐† ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ‘๐ŸŽ ๐€๐ ๐ž๐ง๐๐š ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ž ๐•๐ž๐ซ๐ž๐ง๐ข๐ ๐๐ž ๐๐š๐ญ๐ข๐ž๐ฌ


๐Œ๐š๐ฑ๐ข๐ฆ๐š ๐ก๐ž๐ž๐Ÿ๐ญ ๐ฌ๐ข๐ง๐๐ฌ ๐Ÿ๐ŸŽ๐ŸŽ๐Ÿ’ ๐ณ๐ข๐ญ๐ญ๐ข๐ง๐  ๐ข๐ง ๐๐ž ๐‘๐š๐š๐ ๐ฏ๐š๐ง ๐’๐ญ๐š๐ญ๐ž ๐ž๐ง ๐ข๐ง ๐๐ž ๐€๐Ÿ๐๐ž๐ฅ๐ข๐ง๐  ๐š๐๐ฏ๐ข๐ฌ๐ž๐ซ๐ข๐ง๐ .

๐Œ๐š๐ฑ๐ข๐ฆ๐š ๐ข๐ฌ ๐๐ž๐ž๐ฅ๐ง๐ž๐ฆ๐ž๐ซ ๐ฏ๐š๐ง ๐ก๐ž๐ญ ๐–๐„๐…

๐™๐ž ๐จ๐ง๐ญ๐ฏ๐ข๐ง๐  ๐๐ž ๐…๐ข๐ง๐š๐ง๐œ๐ข๐š๐ฅ ๐‡๐ž๐š๐ฅ๐ญ๐ก ๐•๐ข๐ฌ๐ข๐จ๐ง๐š๐ซ๐ฒ ๐€๐ฐ๐š๐ซ๐ ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ.

๐ƒ๐ž๐ณ๐ž ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐ฌ๐œ๐ก๐ž๐ข๐๐ข๐ง๐  ๐จ๐ง๐ญ๐ฏ๐ข๐ง๐  ๐ณ๐ž ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ก๐š๐š๐ซ ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค ๐š๐ฅ๐ฌ ๐ฌ๐ฉ๐ž๐œ๐ข๐š๐ฅ๐ž ๐ฉ๐ฅ๐ž๐ข๐ญ๐›๐ž๐ณ๐จ๐ซ๐ ๐ž๐ซ ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ž ๐•๐-๐ฌ๐ž๐œ๐ซ๐ž๐ญ๐š๐ซ๐ข๐ฌ-๐ ๐ž๐ง๐ž๐ซ๐š๐š๐ฅ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ข๐ง๐œ๐ฅ๐ฎ๐ฌ๐ข๐ž๐ฏ๐ž ๐Ÿ๐ข๐ง๐š๐ง๐œ๐ข๐ž๐ซ๐ข๐ง๐  ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐จ๐ง๐ญ๐ฐ๐ข๐ค๐ค๐ž๐ฅ๐ข๐ง๐ .

๐Œ๐š๐ฑ๐ข๐ฆ๐š (๐ฆ๐ž๐ญ ๐’๐ƒ๐† ๐ฌ๐ฉ๐ž๐ฅ๐๐ฃ๐ž) ๐ข๐ฌ ๐”๐ ๐’๐ž๐œ๐ซ๐ž๐ญ๐š๐ซ๐ฒ-๐†๐ž๐ง๐ž๐ซ๐š๐ฅ'๐ฌ ๐’๐ฉ๐ž๐œ๐ข๐š๐ฅ ๐€๐๐ฏ๐จ๐œ๐š๐ญ๐ž ๐Ÿ๐จ๐ซ ๐ˆ๐ง๐œ๐ฅ๐ฎ๐ฌ๐ข๐ฏ๐ž ๐…๐ข๐ง๐š๐ง๐œ๐ž ๐ซ๐ž๐ฌ๐ž๐ญ๐ญ๐ข๐ง๐  ๐๐ข๐ ๐ข๐ญ๐š๐ฅ ๐œ๐ฎ๐ซ๐ซ๐ž๐ง๐œ๐ข๐ž๐ฌ.

๐‚๐จ๐ง๐ญ๐š๐ง๐ญ ๐ ๐ž๐ฅ๐ ๐ ๐š๐š๐ญ ๐ฎ๐ข๐ญ ๐๐ž ๐ซ๐จ๐ฎ๐ฅ๐š๐ญ๐ข๐ž, ๐๐ข๐ ๐ข๐ญ๐š๐š๐ฅ ๐ ๐ž๐ฅ๐ ๐›๐ฅ๐ข๐ฃ๐Ÿ๐ญ.

Ga ook onderzoek doen!

Het WEF is mede verantwoordelijk voor de vele doden door het COVID-19 vaccinatieprogramma!


Om de zoveel jaar reduceren ze de bevolking.

Bent U  daarvan straks ook het slachtoffer? Blijven straks alleen de slimme mensen over die zich niet lieten vaccineren of zich lieten chippen? Zijn wij onderdeel van een veel groter experiment?

Het zou zomaar kunnen, niets is wat het lijkt...


https://stopworldcontrol.com/nl/category/ontmaskerd/


https://www.weforum.org/press/2019/06/world-economic-forum-and-un-sign-strategic-partnership-framework/


https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/ontwikkelingssamenwerking/internationale-afspraken-ontwikkelingssamenwerking/global-goals-werelddoelen-voor-duurzame-ontwikkeling
De datacenters zouden onmisbaar zijn en gebruikten nu eenmaal veel energie om alle gegevens van alle mensen te kunnen koppelen aan een sociaal krediet systeem!


Uiteraard werd dit stap voor stap geรฏntroduceerd!

Zo werd het lastiger om alle zogenaamde op zichzelf staande crisissen te verbinden met elkaar en hier een logische samenhang in te ontdekken. Om de mensen toch tevreden te stemmen deden zich geรซnsceneerde gesprekken voor, waarbij altijd naar onderhandeling werd gestreefd. Voor de vorm, want er werd geen strobreed toegegeven.

Meerdere mensen werden actief ingezet om de gemoederen tevreden te stellen en te steunen, maar vooral met de boodschap om over een niet bestaand probleem concessies te doen. Zelfs met de feiten op tafel werden deze linea recta van de tafel in de kliko gegooid. Werd continue gezocht naar nog dat beetje rek en begrip om toch toe te geven.

Ondertussen werd op alle fronten vol gas gegeven, want de kansen die zich voordeden moesten uiteraard ten volle benut worden. Onder de noemer van รฉรฉn team, รฉรฉn taak knalden de zichzelf benoemde wereldleiders, aangestuurd door de grote bonzen van de NGO's zonder scrupules verder.

Dit koude kikkerlandje zou de hoofdstad van de wereld worden en werden de eerste slimme steden een feit. Met overal camera's, volkscontrole, gezichtsherkenning en beheersing was dit het soort veiligheid waarnaar gestreefd werd. Voorzichtig werd ook al over het plaatsen van een onderhuidse chip gesproken en werd dit onder leiding van een vrouw, die zich koningin noemde, volop gepromoot op de basisscholen.

Het onderwijs moest ook op de schop. In plaats van de ouders, wisten andere mensen veel beter hoe ze kinderen op moesten voeden. Mannen en vrouwen bestonden namelijk niet. Je had wel 100 genders en tegenwoordig moesten mensen met een penis ook zwanger kunnen worden van een niet nader te bepalen iets, want dat mocht dat iets zelf weten. Mensen met een penis, verkleed als mensen met een vagina kleedden zich in jurken en maakten zich op met make up om kinderen voor te lezen op school.

Geheel in het kader van woke werd bedacht dat seksualiteit al bij de geboorte begon en wanneer er sprake was van wederzijdse toestemming was het immers helemaal geen probleem om hier samen van te genieten. Er was en is nog veel werk te verrichten en in samenwerking met duizenden organisaties, bedrijven, instellingen en scholen worden deze prachtige doelen door geramd. Zelfs wanneer men niet weet dat ze hieraan meedoen.

Nu ligt de focus op de hoge prijzen, aankomende nieuwe gezondheidsheidscrisis en het landje ook met uiteraard de aanhoudende instroom van mensen waarvoor wij ons huis uit moeten en land moeten afstaan.  Plannen om al het cash geld te vervangen voor digitaal geld, met uiteraard de bank die jouw uitstoot bijhoudt en geheel woke is.

Gemakshalve gekoppeld aan je ID, paspoort, rijbewijs, QR, CO2 budget, energie, gas, water, werk, school, sport, boodschappen and so on.


Wie kan hier nu tegen zijn?

Het is toch crisis?

Echt, ze hebben het beste met ons voor...

Niet dus!


Bron artikel โ–บ https://t.me/jolandavlaskamp

Connect de Dots!