Vertaal deze pagina naar:

DOM WICHT CHRISTIANNE VAN DER WAL, (MINISTER NATUUR EN STIKSTOF)

18-06-2022

Vooral geschrokken van het boerenprotest omdat het haar gezin raakte? Hoeveel boerengezinnen raakt zij dan met haar idiote stikstofplannen en domme gezwets?


 Wat een dom wicht is dat die Christianne van der Wal!

Wisten jullie dat we een minister voor natuur en stikstof hebben? Ze heet Christianne van der Wal-Zeggelink en ze heeft voor de komende 15 jaar een budget van 25 miljard euro. Dit is haar niveau. Luister en huiver: "Ik heb geen idee..." Met een onbenullig HAVO diploma kun je schijnbaar een heel eind komen...

En politici reageerden met afschuw over het huisbezoek van de boze boeren aan dat domme wicht?


Het wordt de hoogste tijd dat de bevolking in gaat zien in welke afgrond de boeren en de bevolking gestort gaan worden, wanneer corrupte politici het voor het zeggen blijven hebben.

DE VERANDERING ZIJN WIJZELF

Door mee te helpen de Waarheid te verspreiden ontstaat er vanzelf een groep die groot genoeg wordt om echte veranderingen te bewerkstelligen.

Aangifte doen tegen Kuipers voor misdaden tegen het volk heeft geen enkele zin. Ook al zouden een miljoen mensen aangifte doen, dan vindt het OM altijd wel een reden om dit niet op te volgen.

Ze hebben bovendien alleen macht wanneer deze macht erkend wordt door de bevolking.

De bevolking houdt zelf het oude systeem in stand.

Dus geef ze geen macht meer beste mensen!


⚠️ HET GEVAAR VAN 5G ⚠️

Vogelgriep en corona zijn de dekmantels voor de enorme schade die wordt aangericht door de 5G zendmasten.

Net zoals bij mensen corona wordt gebruikt als dekmantel voor de schade die door 5G wordt aangericht in combinatie met de ingespoten nanotechnologie, zo geldt voor vogelgriep hetzelfde.

Door het de vogelgriep te noemen, dat tenslotte niets anders dan een stukje genetische codering, verberg je het feit dat deze dieren in werkelijkheid sterven door de vernietigende stralen van 5G.

Van de mainstreammedia hoeven wij totaal niets te verwachten. Die schieten liever alle kritische geluiden over 5G af dan dat ze misschien belangrijke telecomadverteerders tegen de haren in strijken.

⚠️ ZE NOEMEN HET VOGELGRIEP, MAAR HET IS 5G ⚠️


Bron ► https://niburu.co/gezondheid/17503-ze-noemen-het-vogelgriep-het-is-5g