Vertaal deze pagina naar:

DURF TE LEVEN!

29-05-2023

Begin er vandaag mee! Je bent Vrij als JIJ beslist om Vrij te zijn!

Wees niet langer de inkomstenbron voor de criminele organisatie, het bedrijf de Staat der Nederlanden!

Een bedrijf kan geen wetten maken!

Maak vanaf vandaag je eigen keuzes en informeer jezelf met onze artikelen.

Ga genieten, het is jouw pad, jouw aardse leven, maak er wat van!

Wees baas over jezelf en over jouw eigen tijd en energie. Wij kregen niet voor niets handen en voeten, talenten en Goddelijke gaven. Ga ze vanaf vandaag ook gebruiken. Word diegene die je altijd al wilde worden. Of ga doen wat je altijd al wilde doen. Wacht niet langer, doe het gewoon!

Een paar wijze zinnen van Jacobus

"Zo gemakkelijk is het niet om mensen uit een web van leugens en halve waarheden te bevrijden.

Hypnose technieken spelen een grote rol bij het ontstaan van waarheden die leugens zijn. Mensen die niet meer regelmatig aan de buis gekluisterd zijn maken nog de grootste kans om uit hypnose te komen mits hun sociale omgeving dat niet verhindert.

Er zijn nogal wat gevaarlijke counselingtechnieken en niet iedereen zal die herkennen. Ze worden ingezet om grote bevolkingsgroepen te laten denken dat iets wel of niet waar is."

Informeer jezelf over een verloren beschaving met de geheime kennis van geluid

Kerken, kathedralen en moskeeën zijn nooit gebouwd als gebedshuizen, maar als 'energie centrales' en 'healing centers' die door hun vorm, geometrie en gebruikte materialen atmosferische energie en frequenties op konden vangen en uitzenden ten gunste van mens, dier en plant.

Met behulp van geluid/frequenties is het mogelijk om mensen te genezen, beter voedsel te kweken, stenen te leviteren, lood in goud te veranderen en nog veel meer verbazingwekkends waarvan men ten tijde van Tartaria ongetwijfeld van op de hoogte was. Echter, langzaam komt deze vergeten kennis weer boven drijven en beginnen we de ware functie van de Tartaarse architectuur en geometrie te herontdekken.

Meer info ► https://www.robertboerman.nl/vision/publishing/cm.php