Vertaal deze pagina naar:

DUS TOCH VACCINATIEPLICHT VOOR ZORG?

22-04-2021


Connect de Dots, dat is het enige wat U behoeft te doen om het grotere plaatje te kunnen zien wat er zich nu aan het afspelen is in Nederland en de rest van de wereld, cq. zich aan het ontvouwen is, namelijk:

Genocide op de wereldbevolking!VACCINATIEPLICHT WANNEER U ZORG WENST IN EEN ZIEKENHUIS VAN DE ROVERHEID (CORRUPTE ORGANISATIE)?

DIT RIEKT NAAR PURE CHANTAGE EN ONDERDRUKKING VAN DE BEVOLKING!


Weet en besef dat zij, de zogenaamde volksvertegenwoordigers, (Rutte, De Jonge en Kaag) zich NIET laten vaccineren (injecteren) of testen. Zij dienen het plan van de Duivel.

Rutte, De Jonge en Kaag zijn verantwoordelijk voor vele doden en zieken in Nederland!

Het zijn oorlogsmisdadigers!

Ze dienen voor een militair Tribunaal berecht te worden!


Op 20 april 2021 werden, vooruitlopend op de stemming van 28 april over de EU-vaccinpaspoorten (het "digitale groene certificaat"), kennisgevingen van aansprakelijkheid voor schade en sterfgevallen door accins overhandigd aan alle leden van het Europees Parlement.

Infolink ► https://www.frontnieuws.com/kennisgevingen-van-aansprakelijkheid-voor-schade-en-overlijden-ten-gevolge-van-het-covid-19-vaccin-aan-alle-leden-van-het-europees-parlement-overhandigd


Persconferentie over de coronamaatregelen (Dr. Mengele praktijken) van 20 april 2021
- Complete video -Berend Logtenberg schreef:

Beste Iedereen.....gewoon blijven twijfelen......Het is een genocide spuit.

In Kenia was grote paniek... Twaalf mensen werden daar al gevaccineerd vanaf 1 januari 2021... Alle twaalf zijn ze overleden... Mensen uit mijn vriendenlijst wonen in Kenia en zijn getuige van de sterfgevallen... Zeer triest.. In Kenia hebben ze ook het Pfizer vaccin...

Vorm een collega collectief van weigeraars...

Laat eens als eerste de top en de medische staf voor gaan... Als die dan omvallen zijn de graaiers in ieder geval uitgeschakeld... Dan wordt de zorg weer leuk en betaalbaar.

En onlangs heeft de ex-hoofdwetenachapper van Pfizer... Mike Yeadon een bekentenis afgelegd... Gevaccineerde mensen zijn onomkeerbaar ten dode opgeschreven.

0,8% van de gevaccineerden overlijdt binnen 2 weken en de rest...


99,2% van de gevaccineerden overlijdt binnen 1-3 jaar.


Mensen moeten het zelf weten, als ze niet meer gewaarschuwd willen worden.... Iedereen heeft een eigen verantwoordelijkheid... Meer kun je er niet tegen doen....


Pfizer BioNtech

Zo heet de injectie waar ze mee gaan begonnen op 8 januari 2021.

Bedrijf Pfizer werkt samen met het bedrijf BioNtech. Weet je ook waar het bedrijf BioNtech zich mee bezig houdt? Met moderne biotechnologie. Vandaar de naam.

En weet je wat dat is? Ik vind deze beschrijving het makkelijkst te begrijpen voor iedereen:

"Moderne biotechnologie staat vooral in het teken van het knippen en plakken van genen en DNA.

DNA en genen zijn de erfelijke eigenschappen (de eigenschappen van een dier of plant dat geërfd wordt van de voorouders), deze worden dan veranderd. Er wordt niet letterlijk met een schaar in de genen en het DNA geknipt en het wordt ook niet daarna weer met lijm of plakband aan elkaar geplakt, maar het idee is wel hetzelfde.

Moderne biotechnologie is in het einde van de twintigste eeuw ontstaan. Moderne biotechnologie staat ook wel bekend als genetische modificatie. Door moderne biotechnologie zijn er al veel planten beschermd tegen bijvoorbeeld droogte en vraat. (Monsanto).

Dieren werden veranderd om bijvoorbeeld te zorgen dat ze meer vlees of melk hebben. Of resistent werden tegen bepaalde ziektes.

Voorbeelden van dieren waarop moderne biotechnologie toegepast is stier Herman en schaap Dolly. Stier Herman was een stier die zo aangepast was, dat zijn nakomelingen melk hadden waarin een eiwit zat dat ontstekingen zo tegen gaan. Dit eiwit zou later in de babymelk(!!) verkocht moeten worden, maar zover is nooit gekomen.

Schaap Dolly was het eerste gekloonde schaap te wereld. Schaap Dolly precies hetzelfde DNA als haar moeder. In 2006 lukte het een wetenschapper om het DNA van Dolly een precies hetzelfde schaap als Dolly zelf te klonen."

Dan weet u met wie Pfizer samenwerkt!


Dat verklaart dan weer direct de mRNA in lipid nanoparticle. Aangezien ze ook nu nog eens de testen op dieren hebben overgeslagen; hebben ze sneller goedkeuring gekregen via een omweggetje voor deze injecties. Het is GEEN klassiek vaccin. Het is letterlijk : biotechnologie: Gen therapie.

En zoals te begrijpen wat biotechnologie eigenlijk is: Genetische modificatie.

Maar tegen het volk zeggen ze dat het een vaccin is. Alsof wij niet zouden kunnen begrijpen wat dit voor injectie is. Alsof wij geen hersenen hebben om na te denken? En geen andere zoekmachines op internet hebben om toch bij wetenschappelijk gepubliceerde onderzoeken te komen.

Even een extra note:

Bill Gates financiert bijna al deze injecties. Bill Gates is de oprichter van microsoft. Bill Gates heeft veel aandelen in Monsanto. Het bedrijf wat octrooi heeft op vele genetisch gemodificeerde planten. Van de zaden van de gemodificeerde bloemkool , brocceli, paprika, aardbeien etc. in uw supermarkt.

Dit kunt u allemaal vinden op wetenschappelijke sites via zoekmachine duckduck bijvoorbeeld; waar juist google het meeste van deze informatie weg censureert.

O ja, die PCR-testen:

De manier die ze gebruiken (wattenstaafje keel of neus) is normaal gesproken de manier om DNA af te nemen bij mensen. We weten niet zeker of het gebeurt, maar het is wel iets heel erg medische prive's van je; wat ze van je af nemen met die test. Tevens laat u uw naam adres etc. achter en kunt u via de DIGI-ID uw uitslag terugvinden.

Ze weten uw BSN nummer dus nu ook. De overheid heeft nu deze zeer prive medische informatie over jou in handen. Niemand krijgt antwoord op de vraag of ze deze gegevens direct weer verwijderen. (AVG is weg?)

Wel weten we dat Hugo graag wil dat niet alleen de testen geregistreerd worden maar ook dat geregistreerd wordt wie welk vaccin heeft gehad. Als schapen etc. klonen twintig jaar geleden al lukte met schapen: het is allemaal gewoon dan toch erg verdacht als je gaat beseffen waarom ze gewoon niet transparant vertellen; dat dit geen klassiek vaccin is maar Gentherapie dmv twee injecties met mRNA (messenger RNA).

Schaap Dolly was het eerste gekloonde schaap. Die techniek hadden ze dus nu al zover. Schaap Dolly werd daarna ook gekloond in 2006. En ook dat lukte. En wat zou de volgende stap zijn denk jij? Het is nu 2021.

Wie komen er nadat de testen bij dieren goed gingen meestal aan de beurt bijvoorbeeld bij vaccins? En bent u nog een mens als u genetisch gemodificeerd bent? Mogen ze octrooi dan op je aanvragen als dit Pfizer Biontech lukt om jouw te injecteren en genetisch te manipuleren?

En op welke manier zou het ze lukken om dit toch op mensen toe te passen? Misschien door een eng virus? G.G.D. Goddeloze Graftakken Diaconie...

Het is echt ernstig maar waar!!!

Andre Rouvoet... Jij moet beter weten met je naam Christen Unie... Ga je schamen voor God jouw Schepper... Corona vaccin is gelijk aan Sign of the Beast... Eiwit modificatie is dodelijk!


Corona vaccin is gelijk aan een Genocide spuit...


De geschiedenis van 80 jaar geleden herhaalt zich...


Toen waren het 6 miljoen Joden...


Nu worden het 7,5 miljard mensen die ingeënt (uitgeroeid) worden...


En die mondkapjesplicht zijn moordwapens: mobiele individuele gaskamers!Teststaafjes

De teststaafjes zijn geen wattenstaafjes maar nano fibers en zijn dusdanig ontworpen dat ze afbreken zodra ze rondgedraaid worden diep in je neusholte.

Ze zijn ontwikkeld door MIT in 2017 met als doel drugs of medicatie toe te dienen dankzij deze mini naaldjes die langzaam oplossen en gedoseerd een stof af kunnen geven. Om welke stof het gaat is niet bekend maar iets wat de vruchtbaarheid aantast ligt wel voor de hand.John Troost schreef:

Beste Jaap, Ernst, Diederik, Marion,

Als mens en zeker als arts dien je in Gods naam te handelen uit liefde en pure WAARHEID voor de medemens. Het spel echter wat jij nauwgezet mee speelt met de regering om de corona pandemie die geen pandemie is, met de waanzinnige maatregelen en al jouw puur angst gerichte boodschappen voort te zetten is zeer liefdeloos, onwaar en zelfs duister.

De vaccins zijn zelfs tgv ADE na 1 tot 3 jr na dato zeer gevaarlijk voor de mens waarvan er veel ziek zullen worden en of sterven. Daaraan de grootste slavernij act voor de mensheid ben jij medeplichtig en je speelt dat spel vol ego, macht, geld belangen haaks op liefde en waarheid met duistere precisie mee.

In plaats van gewoon de mens volledig uit te leggen en supporten om de energie in het lichaam zelf op natuurlijke wijze te vergroten, de energie frequentie in de mens te verhogen wat zo eenvoudig kan en het eigen immuunsysteem maximaal te activeren kies jij doelbewust om op termijn v 1 -3 jr gevaarlijke vaccins tgv ADE te promoten vol onmenselijke belangen.

Hoe ernstig dat je daaraan dat spel en plan vd WEF WHO en elite mee werkt TEN KOSTE van de echte gezondheid en vrijheid van de mens. Besef dat het opgebouwde karma door jouw daden snel zijn werk zal doen.

God ziet jouw handelen met lede betraande ogen aan en grote pijn in het hart. Iedereen die aan deze onzuivere handelswijze mee doet, zal ter verantwoording worden geroepen voor de daden tegen de mensheid.

Besef dat je ondanks de grote zondige liefdeloze oneerlijke daden altijd de kans hebt om tot bezinning te komen en te kiezen voor wel het goede pad. Ook jij hebt kans op vergeving. En kunt nog het goede voor de mens gaan doen in plaats van liegen, misleiden en mensen volstrekt de afgrond in helpen.

Waarom horen we niets van jou over prof D. Cahill, Dr. Tenpenny,. Dr. Vernon Coleman, ex hoofd wetenschapper Pfizer Mike Yeaden, Dr. Lawrence, en 1000 -den vd World Doctors Alliance.

Waarom maak jij wijs dat er een pandemie is met een IFR v 0,15% en dat de vaccins nodig en veilig zijn, die pas in fase twee zitten en nooit getest zijn op langere termijn conform fase 3.

STOP DE LEUGENS, STOP DE MISLEIDING en heb de ballen en het lef om eerlijk te zijn!