Vertaal deze pagina naar:

EBS ACTIVATION COMPLETE WORLD WIDE BLACK SWAN EVENT

18-02-2024

Pontius Pilatus (Potus): Wie kiest U? Jezus of Barabbas? Trump of Assange?

Martin Vrijland schreef hierover het volgende:

Donald Trump lijkt exact de tijdlijn van Jezus te volgen. Jezus reisde op 1 april af naar Jeruzalem, Trump reist officieel op maandag 3 april af naar New York om daar te verblijven in de Trump Tower, maar hij heeft wel eerder verrast. Het leek me nuttig om eens op Google Maps naar andere vergelijkingen te zoeken. Is er bijvoorbeeld een Hof van Getsemane in de buurt en is er een tempel te vinden? Welnu, alles lijkt aan de setting te voldoen. Er bevindt zich zelfs een 'great hill' in het Central Park; dat park dat vlak naast de Trump Tower ligt.

Voor alle duidelijkheid, niets is zeker, maar het is interessant om de Antichrist rol van Trump te leggen naast grote gebeurtenissen en de simulatiekoepel theorie. Dat deed ik in de twee voorgaande artikelen. In dit artikel wil ik wijzen op mogelijke overeenkomsten met dat Bijbelverhaal van de kruisiging van Jezus. Hoewel valt te beargumenteren dat dit te veel op zou vallen, als het klopt dat Trump de verhaallijn van Jezus volgt, lijkt niet uit te sluiten dat dit exact de bedoeling is, zo getuige onderstaande (inmiddels verwijderde) post van Donald Trump Junior op het Truth social media kanaal (en lees daaronder verder).

Gebruikte bronnen:

https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/donald-trump-verblijft-maandag-3-april-in-de-trump-tower-in-jeruzalem-new-york-tegenover-het-kruis-naast-de-hof-van-getsemane-central-park/

https://qofficial.net/password

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN