Vertaal deze pagina naar:

EEN AARDVERSCHUIVING IN HET GEZONDHEIDSBELEID VANAF JANUARI 2023

26-01-2023

Hebt u zich niet ook afgevraagd waarom na 3 jaar van COVID-hysterie, vaccinatieplicht, schoolsluitingen, afsluiting van het openbare leven en inperking van de grondrechten nu plotseling - sinds midden december 2022 - een onvoorstelbare 180 graden ommekeer gemaakt is:


De WHO verklaart plotseling het aanstaande einde van de wereldwijde pandemische noodtoestand!


De Duitse regering stopt nu met de financiering van de corona vaccinatielocaties.

Voorstanders van vaccinaties zoals de Duitse viroloog Drosten zwijgen plotseling.

De baas van het Duitse Robert Koch Instituut, Wieler, treedt onverwacht af.

Dit is allemaal geen toeval.

Op 1 januari 2023 verscheen een alarmerend artikel in de Wall Street Journal dat verwees naar een studie die op 19 december 2022 in het gerenommeerde wetenschappelijke tijdschrift Nature was verschenen.

Kernboodschap: RNA-vaccins bevorderen een explosie aan coronavirusmutaties in gevaccineerde mensen!


Hiermee komt de waarheid boven tafel: COVID is een pandemie geworden voor diegenen die zijn gevaccineerd. In miljoenen gevaccineerde mensen tikt nu een "biologische tijdbom" - een eldorado voor de toekomstige markten van de farmaceutische industrie, een Waterloo voor alle politieke leiders die de onhoudbare vaccinclaims van deze industrie opdringen aan miljoenen mensen. Dat dit artikel in de Wall Street Journal, de belangrijkste economische krant ter wereld, verscheen, is ook geen toeval. Dit gebeurde slechts twee weken nadat dezelfde krant de moed had om het enige wetenschappelijk onderbouwde - en bijwerkingsvrije - alternatief voor de zichtbare vaccinatiemisdaad van de farmaceutische industrie te publiceren: een gepatenteerde combinatie van natuurlijke micronutriënten, ontwikkeld door het Dr. Rath Research Institute. De politieke gevolgen van deze actuele ontwikkeling zijn nog überhaupt niet in te schatten. De openbare ommekeer en het aftreden van leidende protagonisten van het vaccinspektakel zijn blijkbaar een wanhopige poging om zich aan de juridische verantwoordelijkheid voor deze ramp te onttrekken. De Duitse Bondsregering en daarmee de Duitse belastingbetaler is bijzonder getroffen door de aanstaande golf aan aanklachten. Berlijn heeft met de overgenomen garanties voor aansprakelijkheidsclaims voor de meest verkochte RNA-vaccins ter wereld, zoals die van BioNTech/Pfizer, de economische toekomst van hele generaties overgeleverd aan een groep farmaceutische bedriegers die met het onhoudbare statement 'RNA-vaccins beschermen tegen COVID' door het land trokken. Gezien de nu duidelijke faillissementsverklaring van drie jaar coronapolitiek, hebben deze politici nauwelijks nog opties om hun falen te verbergen. Een zo'n wanhopige optie is de poging tot een wettelijk verbod op micronutriëntentherapieën - en daarmee het enige veilige alternatief voor het RNA-vaccinvergrijp. De andere onheilspellende optie is om te proberen de nu duidelijk geworden farmaceutische misdaden te verhullen in het kader van een mogelijke oorlogswet. We worden allemaal opgeroepen om deze analyse aan zo veel mogelijk mensen door te geven. Ons motto voor dit jaar moet - meer dan ooit - zijn:

"Gezondheid en vrede

in plaats van ziekte en oorlog!"

Meer informatie vindt u hieronder.

Met de beste wensen, Het Dr. Rath Education TeamLinks:


Publicatie door de Wall Street Journal ► https://dr-rath-education.org/wp-content/uploads/2023/01/WSJ_Ad_2023_Jan-Poster-A3-mit-Stoerer.pdf


WSJ - Bevorderen vaccins nieuwe Covid-varianten? ► https://dr-rath-education.org/wp-content/uploads/2023/01/Wall-Street-Journal_extern_COVID-Impfstoffe.pdf