Vertaal deze pagina naar:

EEN DOCUMENTAIRE OVER PASCAL HILLEBRAND DIE MET ZIJN GEZIN NAAR DE OEKRAINE VERTROK

01-10-2022

Pascal Hillebrand vertelt over zijn reis naar de Oekraine en zijn leven, een interessant verhaal heeft hij te vertellenEen top interview van een heel moedige Nederlander!

In Donbass, in het oosten van Oekraïne wordt nog altijd gevochten tussen de pro-Russische separatisten van de Volksrepublieken Donetsk (DNR) en Loegansk aan de ene kant en het Oekraïense leger, inclusief de beruchte 'vrijwilligersbataljons', aan de andere kant. Aan de kant van de separatisten vecht ook een Nederlander mee; Pascal Hillebrand vertrok met zijn gezin naar de DNR en meldde zich daar aan voor het leger. Niet om te vechten tegen Oekraïne, zoals hij het zelf stelt, maar tegen neonazistische vrijwilligersbataljons. Hoewel Hillebrand inmiddels het leger heeft verlaten, denkt de oud-NAVO-militair er niet aan terug te keren naar Nederland. Met een pas verkregen DNR-paspoort lijkt dat ook niet nodig.

Helaas laat de geluidskwaliteit door een technisch mankement bij vlagen te wensen over. Het geluid is daardoor niet altijd 10o%, maar met oortjes prima te beluisteren.Videokanaal van Pascal Hillebrand

https://vk.com/pascalhillebrand


Videokanaal van Ilse Kraamwinkel (de vrouw van Pascal)

https://vk.com/ilsekraamwinkel


https://steemit.com/donetsk/@ilsekraamwinkel/my-story