Vertaal deze pagina naar:

EEN KLEINE OVERDENKING

05-07-2022

We worden ons bewust dat we een leugen hebben geleefd, de illusie van waarheid is ons geweld aangedaan!


Van onze verslaggever Rinus Verhagen:We zijn geen Staat!

We hebben geen legale wetgeving.

We hebben geen KONING, wel een boef die zich uitgeeft als dat hij de koning zou zijn.

We hebben geen geldige Grondwet meer vanaf 13 mei 1940, wat de bedrijfsregering je ook vertelt om hun eigen belangen te beschermen.

We hebben geen eerlijke rechtspraak, wel een corrupt bedrijfssysteem die de valse machthebbers beschermd.

We hebben geen geldig eerlijk geldsysteem, wel een Euro die ons van onze welvaart heeft bestolen.

We hebben geen geldige staatsdocumenten, wel documenten die valsheid in geschrifte bewijzen, omdat Nederland niet bestaat, een bewezen uitspraak van Maxima in 2007.

Als we dit allemaal niet hebben, dan hebben we geen belastingplicht, iedere afdracht aan de stadhouder van bezet Nederland (Fake Koning Willem-Alexander) is een gift aan een criminele organisatie.


Om de boeren te steunen, moeten we solidair zijn aan elkaar, eendracht en daadkracht tonen!


Het is een oorlog die de Smerige Globalisten uit het Schwabinet nooit kunnen winnen als we samen er tegen acteren.

Van velen wordt nu verwacht hun BTW afdracht en loonbelasting af te dragen.

Kijk eens welke reactie we gaan krijgen als de Deep State (WEF/Bilderberg) ratten geen geld meer hebben om hun ME huurlingen te betalen?

Als jullie geen enkele politici (AIDS van de maatschappij) nog iets verkopen, of hun volgen, is het een actie die ze heel snel gaan begrijpen.

We worden uitgespeeld en financieren het zelf, dat moet anders kunnen!


Er ontstaat weer Saamhorigheid in de Samenleving, hoera!
Er ontstaat weer Saamhorigheid in de Samenleving, hoera!


❌❌❌ SORRY PETER VAN HARTEN


Maar je hebt je zelf in de kijkerd gezet van heel Nederland. Je wordt een beroemde NAZI politieagent die een criminele organisatie ondersteunde en beschermde!Zoals de Boeren acteren kan de hele bevolking aan deze actie meedoen, door juist NIET te doen wat een WEF Nazi regering van je verlangd (BETALEN om je eigen onderdrukking in stand te houden!)


Er is gewoon een personeelstekort om hun illegale vorderingen in beslag te nemen, iedereen die dit wel wil doen is hoofdelijk aansprakelijk en zal de wettigheid ervan moeten aantonen.

Komt hij of zij met een dreiging volgens de Nederlandse wetten, kun je eisen dat men het vredesverdrag met Duitsland laten zien en onze soevereine status terug hebben gekregen na 5 mei 1945.

Als men in gebreke blijft met dit aan te tonen, jij een vordering van € 2.000 per dag zal hanteren, oplopend met € 100,- per dag. Weet dat de deurwaarder akkoord gaat zolang hij  met deze valse claim aan jou wil doorzetten, wil vervolgen.

Mocht hier een rechtszaak uit voortkomen, vanuit het Deep State Rechtsspraaksysteem, zij tegen de wetten van SHAEF ingaan, en zelf strafbaar en vervolgbaar zijn.

Kan men geen vergunning van SHAEF voorleggen per rechtszaak dan is de Rechter een poortwachten van de CABAL en dien je een aanklacht in bij SHAEF.

https://www.europeafrica.army.mil/

 
International
(Office and Building)
Clay Kaserne
65205 Wiesbaden, Germany
U.S. Postal Service
(Office & Building)
Unit 29351, Box 100

APO, AE 09014-9351


Iedereen die zegt dat het Vaccin (BIO-WAPEN) niet werkt is erg kortzichtig, het doet exact wat het moet doen (GENOCIDE / VOLKERENMOORD)


Stel een lijst samen van artsen en verpleegkundigen die mee hebben gewerkt aan de GENOCIDE met de injectie van het opgedrongen BIO-WAPEN door de CABAL politiek.


Iedereen die gevaccineerd is met dit monsterspul:

Eis een schade vergoeding van € 100.000 aan je Huisarts Moordenaar of GGD verpleegkundigen.


Want hij die het shot zet is eindverantwoordelijk en hoofdelijk aansprakelijk.Met nu al meer als geregistreerde 45.000 doden en meer als 4.500.000 slachtoffers, waarbij de werkelijke cijfers veel hoger zullen zijn gaat een schadeclaim een aardverschuiving teweeg brengen.

Alle legale acties samen zorgen ervoor dat het Systeem sneller in elkaar dondert, zeker nu steeds meer landen het SWIFT betaalsysteem van de CABAL verlaten.

Alleen het gegijzelde westen met hun DEEP STATE regeringen houdt nog vast aan de leugen van het FIAT GELD, de rest stapt over naar de QFS via de Brics systeem wat waarde gedekt is met grondstoffen en goud.


⚠️ WAARSCHUWING ⚠️

Wanneer je tot nu toe dit artikel tot hier hebt gelezen is BURGELIJKE ONGEHOORZAAMHEID een plicht geworden om de WEF Hitler Bilderberg psychopaten in Den Haag te stoppen!

HET WEF IS DE ILLUMINATIE IN NEDERLAND (666) EN DE REST VAN DE WERELDOpen Uw ogen!


Mark Rutte, Sigrid Kaag, Maxima etc. zijn lid van het WEF (World Economic Forum) en vele andere bekende namen van rijke en satanische elite.

Ze stammen af van 13 satanische bloedlijnen, die Robin de Ruiter beschreef in zijn boek.

Doe zelf ook onderzoek!

Bestel en lees het boek met de titel "De 13 satanische bloedlijnen".

Bestellink ► https://www.gospel.nl/tetralogie-robin-de-ruiter.html?channable=01eab26964003134353230330e&gclid=EAIaIQobChMI_87u943k-AIVFJ3VCh1I-Q1iEAQYASABEgJi_vD_BwE#product_tabs_description_contentsDeel dit artikel aub.

WE ARE THE PEOPLE 👊

Samen sterk 💪