Vertaal deze pagina naar:

EEN KRITISCHE MASSA IS ZICH NU BEWUST AAN HET WORDEN DAT DE REGERINGEN ONZE GROOTSTE DOODSVIJANDEN ZIJN

19-02-2024

Met een grote druk van de boeren en de bevolking kunnen we nu de satanisten VOOR ALTIJD laten stoppen.

Door Benjamin Fulford - 19 februari 2024

https://benjaminfulford.net/with-a-big-push-now-we-can-finish-off-the-satanists-forever/

 
De heersende klasse van de satanische Khazariaanse maffia (KM) in het Westen is kwetsbaarder dan ooit in haar geschiedenis!

Dit komt doordat een kritische massa mensen zich bewust is geworden van het feit dat onze regeringen onze doodsvijanden zijn.

Met een grote druk van het witte hoedenleger (WHITE HATS), samen met boeren, vrachtwagenchauffeurs en gewone burgers, kunnen we ze uit de macht halen en voor het gerecht brengen. De KM van haar kant probeert nog steeds wanhopig ons te vergiftigen en ons anderszins te doden of ons tot onderwerping te dwingen. Net als de Roemeense dictator Nicolae Ceaușescu – die de repressie drastisch heeft opgevoerd voordat hij werd omvergeworpen en geëxecuteerd – zal deze poging mislukken.

We moeten echter onmiddellijk actie ondernemen omdat de heersende klasse van de KM ons NU letterlijk probeert te vermoorden.

Kijk naar de situatie met Oekraïens graan De KM probeert Europese boeren failliet te laten gaan door Europa te overspoelen met te laag geprijsd Oekraïens graan dat opzettelijk is vergiftigd. 

Volgens de Poolse inlichtingendienst is voedsel uit Oekraïne vergiftigd met nanodeeltjes die verslavend zijn en mentale verwarring veroorzaken. Om ons te helpen hun giftige voedsel te eten, heeft het World Economic Forum (WEF) voorgesteld om de productie van je eigen voedsel volledig te verbieden, daarbij verwijzend naar zijn favoriete excuus: klimaatverandering.

Ondertussen smokkelen gigantische landbouwbedrijven als Cargill, Dupont en Monsanto, allemaal eigendom van BlackRock, Vanguard en State Street en Banking, vals geëtiketteerd graan naar Europa. 

Europese boeren in minstens veertien landen hebben gevochten om te voorkomen dat ze failliet zouden gaan door dit graan. Volgens de Poolse inlichtingendienst blokkeren de boeren wegen om deze importen tegen te houden, terwijl overheidsfunctionarissen de blokkades proberen te omzeilen door het graan via schepen aan te voeren. 

Franse boeren vertragen nu niet alleen buitenlandse foodtrucks, maar geven gratis voedsel weg aan iedereen die dat wil.

Wees waakzaam! - De Europeanen hebben geluk dat hun boeren nog steeds vechten om hun voedselvoorziening te beschermen. Uit een nieuwe studie blijkt dat vier op de vijf Amerikanen zijn vergiftigd door chloormequatchloride – een chemische stof voor plantengroei die een lagere vruchtbaarheid veroorzaakt en de zich ontwikkelende foetussen schaadt, zelfs bij doses die lager zijn dan de aanvaardbare niveaus die door toezichthouders zijn vastgesteld. Het wordt aangetroffen in tarwe- en haverproducten, waaronder merken als Cheerios en Quaker Oats. Dit is slechts een van de vele vergiften die worden verwerkt in producten die we dagelijks gebruiken of consumeren.
Europese boeren in minstens veertien landen hebben gevochten om te voorkomen dat ze failliet zouden gaan door dit graan.
Europese boeren in minstens veertien landen hebben gevochten om te voorkomen dat ze failliet zouden gaan door dit graan.

Wees waakzaam beste mensen!

Als teken dat de KM in paniek raakt over de reactie op de vaccinmoorden, heeft de Franse regering zojuist een wet aangenomen genaamd 'Artikel Pfizer' die kan resulteren in maximaal drie jaar gevangenisstraf of een boete van 45.000 euro voor iedereen die kritiek heeft op mRNA-behandelingen .

Deze criminelen ontwikkelen ook op planten gebaseerde 'vaccins' die bedoeld zijn om naadloos in de voedselvoorziening te worden geïntegreerd, allemaal zonder dat het publiek zich hiervan bewust is.
Dit betekent dat Vanguard, State Street en BlackRock legitieme militaire doelen zijn. Speciale troepen moeten hun hoofdkwartier in beslag nemen en de namen en adressen lokaliseren van de massamoordenaars die deze entiteiten controleren. 

Hier zijn hun adressen:

Vanguard: 100 Vanguard Boulevard Malvern, PA 19355-2000 VS
State Street: One Congress Street, Boston, Massachusetts, USA
BlackRock: 50 Hudson Yards, New York, VS

Als u bij het leger of de politie werkt, sta er dan op dat deze entiteiten in beslag worden genomen en gefouilleerd. Het is voor u en uw gezin een kwestie van leven en dood.

Natuurlijk weten we wie veel van de eigenaren zijn. Vorige week werd in München, Duitsland, de kinderfolterende massamoordenaar Killary Clinton Rockefeller gespot met haar terroristische massamoordenaar-medewerker Tedros Ghehebreyesus van de WHO (World Harm Organization). 

Dit is de echte, dik en oud trouwens, en niet een van de vele acteurs met rubberen maskers die haar vervangen. De vraag is waarom Killary nog leeft, laat staan vrij is?

VIDEO MONOPOLY - WIE BEZIT DE WERELD?

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN