Vertaal deze pagina naar:

EEN NUCLEAIRE OORLOG IS EEN HOAX OM ONS BANG TE MAKEN EN OM ONS TE KUNNEN BEHEERSEN!

05-11-2022

Kennis is macht, er komt steeds meer informatie naar buiten toe!

Een nucleaire oorlog is een hoax om ons bang te maken en om ons te kunnen beheersen. De bevolking luisterde tot heden braaf naar de (r)overheid, maar die tijd is snel voorbij. De bevolking gaat op ontdekkingstocht en gaat eigen keuzes maken.


Vrije energie voor de onderzeeër!


Een U-boot is een boot gebouwd om onder water te reizen. Moderne grote U-boten, die een massa tot 26.000 ton kunnen hebben, worden ook wel onderzeeërs genoemd. De term U-boot verwijst specifiek naar een onderzeeër die voor militaire doeleinden wordt gebruikt.

Wanneer kernwapens echt waren, zou men ze tot op de dag van vandaag nog steeds gebruiken. Een nucleaire oorlog is een hoax, gemaakt om ons bang te maken en te kunnen beheersen, zodat we niet zouden weten hoe goed deze mineralen zijn.


"Nucleair" is niets anders dan Uranium en Radium, (dat ook van Uranium komt).

De 2 mineralen zijn erg veilig en zitten boordevol energie.


Stel je voor dat we onze auto's met Uranium (of water) mogen laten rijden en je jarenlang niet zou behoeven te tanken, of onze steden ermee kunnen verlichten. Onze wereld kan zeer geavanceerd zijn door simpelweg deze 2 mineralen op te nemen, de mogelijkheden hiervan zijn eindeloos.

Dit is de reden waarom de kennis over deze mineralen zo lang voor ons verborgen bleef en waarom ze ons er bang voor hebben gemaakt.


Gelukkig gaan we nu massaal ontwaken!

Dankzij De Nieuwe Media en andere onafhankelijke media.


Bron ► https://www.instagram.com/p/CkbKRJkO1Md/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Kernwapens zijn bedrog!


De volgende documentaire onderzoekt het verrassend overvloedige bewijs dat kernwapens bedrog zijn. Veel van de video's over nucleaire explosies die we allemaal hebben gezien en waarvan we denken dat ze echt zijn, blijken volledig nep te zijn met behulp van modelbomen, huizen en ontploffende auto's...

Video ► https://www.bitchute.com/video/bOO8PGgN7Z2e/

Alle kernwapens zijn NEP!


De steden van Japan werden allemaal gebombardeerd. Het bewijs hiervoor, bomen staan ​​nog, huizen en gebouwen nabij Ground Zero nog geheel intact gelaten, is overvloedig. Het enige wat u hoeft te doen is het zelf ZOEKEN in plaats van alle leugens van de reguliere wetenschap te geloven.

Ten tweede, bekijk de video's van mensen die laten zien dat alle atoomwapentests nep zijn. Het zijn allemaal voor de hand liggende vervalsingen. Als je dergelijke video's nog niet hebt bekeken, moet je waarschijnlijk niet uitsluiten dat de kernwapens een hoax-theorie zijn. Veroordeling zonder onderzoek is het toppunt van onwetendheid en arrogantie. Begin met Eric Dubay-video's.

Ten derde, onderzoek Galen Winsor. In de jaren tachtig zou hij voor de camera komen en zeer radioactieve verbindingen eten zonder nadelige gevolgen. Hij zou jarenlang vermeende radioactieve vloeistoffen drinken met behoud van een perfecte gezondheid.

We zijn ons hele leven voor de gek gehouden omdat we niet voor onszelf hebben nagedacht. Ga zelf naar Hiroshima en Nagasaki, overtuig uzelf. Mensen, dieren en planten leven er allemaal zonder nadelige gevolgen, geen stralingsvergiftiging en geen denkbeeldige schadelijke radioactieve neerslag met een halfwaardetijd van duizenden jaren. Het zijn allemaal leugens.

Ga naar Hiroshima en Nagasaki. Als je daar niet heen kunt, bekijk dan moderne video's van die steden op Jewtube/BitChute. Je zult de waarheid ervan inzien. Dit betekent ook dat Three Mile Island, Tsjernobyl en Fukushima allemaal monsterlijke oplichting en leugens zijn die bedoeld zijn om biljoenen te stelen en miljoenen angst in te boezemen.


Het werkt.

Stop met leven in angst.

Het zijn allemaal leugens.

Laten we opgroeien en de wereld zien voor wat hij werkelijk is.