Vertaal deze pagina naar:

EEN TERUGBLIK IN ONZE GESCHIEDENIS EN UITLEG OVER DE GEBOUWEN EN VRIJE ENERGIE

14-04-2023

De oude foto's uit Constantinopel of Istanbul, zijn precies dezelfde type oude gigantische vrije energie gebouwen zoals op alle continenten!

Vóór de jaren 1800, vóór de massale herbevolking en herbegroeiing (na de nucleaire reset), werd religie gecreëerd en weet je wat de rijke elite nu doet om de mensheid te verdelen.

Welkom in jouw realiteit. Alles is ijdelheid. Maar veel plezier. En respecteer je menselijke naaste. Doe een ander niet aan wat je niet graag wilt dat jou wordt aangedaan.

Annunaki zijn reuzen, sommige van hun nakomelingen zijn nog steeds te vinden in Afrika!

Zij zijn de goden en wij zijn hun werkers. Elk kenmerk dat we hebben is van de Annunaki, we zijn gemaakt naar hun beeld. Elk kenmerk van de mensheid is te vinden in Afrika, de wortelrassen. Het blanke ras is genetisch gemaakt. De eerste gemaakte versie had zwarte koppen en witte lichamen, ze werden de zwarte koppen genoemd en werden stopgezet. Er zijn 3 anderen dat is de rode, gele en de laatste is wit. Sommigen werden gigantisch, de meesten niet. Deze technologie van Sirius. Deze gebouwen zijn erg oud.


De bovenstaande tekst is een vertaling van een reactie die werd geschreven onder de video.

Tip: Doe ook onderzoek, beluister de onderstaande video en lees de reacties eens die onder de video zijn geplaatst. Er zitten soms hele interessante reacties tussen zoals de tekst hierboven. Daarom hebben wij deze hier geplaatst, zodat U hier eens over na kunt gaan denken.

Onze geschiedenis is behoorlijk vervalst door de jaren heen.

URL video ► https://youtu.be/tD8x5nYkyus


De foto's in de video en hierboven zorgen ervoor dat de gratis elektriciteit weer gaat leven bij de bevolking!

*** OPENBARINGEN AAN DE BEVOLKING ***

Word lid van onze Waarheidskrant en van het onderstaande Telegram kanaal wanneer U op de hoogte wilt blijven van de Openbaringen aan de bevolking.

Telegram kanaal ► https://t.me/openbaringen