Vertaal deze pagina naar:

EERSTE ARRESTATIES EEN FEIT IN DE OEKRAINE!

02-03-2022

Dit nieuws komt vanaf een eerlijke verslaggever en verzetsstrijder in de Oekraïne, die gaat voor onze Vrijheid en de Waarheid zoals die is.


De verzetsstrijder schrijft vanuit de Oekraïne het volgende:

Deze mannen moeten levend in veiligheid gebracht worden, lijkt me een helse taak voor hun begeleiders wetende achter welke verschrikkingen deze mannen zitten. Deze mannen zullen berecht worden en zelf de wereld vertellen waar, wanneer, waarom, voor wie, door wie. Er zijn er in het Westen ook wel een paar waarbij een tribunaal niet zou misstaan.

"Veel van de beelden kloppen niet met wat erbij verteld wordt. Ja, ik ben met je eens dat het verschrikkelijk is maar als hun eigen regering zich aan de minsk akkoorden had gehouden dan was er al 7 jaar vrede. Dan hadden er hier in de beschietingen de LAATSTE ACHT JAAR geen burgers om het leven gekomen die ze opzettelijk hebben beschoten. Maar aan die acht voorafgaande jaren wordt geen aandacht geschonken in de westerse media. Sterker nog, in de afgelopen paar jaar zelfs mensen gesproken die dachten dat het conflict al ten einde was. Vanwege afwezigheid van westerse media."

De verslaggever van dit bericht heet Pascal Hillebrand


Pascal Hillebrand, een voormalig Nederlands NAVO soldaat, die de oorlogsmisdaden van de Europese Unie niet langer aan kon zien, vertrok met vrouw en kinderen naar Oost-Oekraïne om daar te helpen bij de bescherming van de bevolking.

Video ► https://youtu.be/KCk09W0eFgw

Pascal Hillebrand:


Elke oorlog begint met een leugen!


(Bericht van 10/09/2019)

Het is bijna drie jaar geleden dat Pascal Hillebrand, zijn vriendin en hun twee kinderen van Nederland naar de Volksrepubliek Donetsk (DPR) verhuisden. Het was geen gemakkelijke beslissing, maar Pascal vindt dat hij het juiste heeft gedaan. Tijdens zijn dienst in het Nederlandse leger nam hij deel aan NAVO-missies op de Balkan en kon hij met eigen ogen zien hoe westerse propaganda werkt en geld van Europese en Amerikaanse belastingbetalers wordt gebruikt om overal ter wereld oorlogen te beginnen.

"Eigenlijk kun je deze stad vergelijken met Amsterdam, of Den Haag, of Nijmegen. Mensen gaan naar hun werk, gaan naar de markt en kopen kruidenierswaren, ze houden barbecues, gaan trouwen. Het is een normaal leven."

De Nederlander vertelt over zijn eerste indrukken over de Republiek Donetsk. De gewone busrit bleek een grote verrassing! Het is moeilijk voor een Europeaan om het Russische idee "de verandering door te geven" te begrijpen. Hij was ook verbaasd over de vriendelijkheid en gastvrijheid van de Donbass-mensen. Nederlanders zouden nauwelijks een vreemde thuis uitnodigen, om nog maar te zwijgen van het op tafel zetten van al het eten dat ze hebben.

In het begin was het moeilijk om rond te komen, toen Pascal geen Russisch sprak. Nu is zijn Russisch echter goed genoeg om zonder tolk rond te lopen. Hij kreeg ook zijn deel van de militaire actie: tijdens het vechten in een van de heetste plekken van DPR, in de buurt van Yasinuvata.

Bron ► https://www.donbass-insider.com/2019/09/10/pascal-hillebrand-every-war-starts-with-a-lie/


PASCAL HILLEBRAND IS EEN HERO!