Vertaal deze pagina naar:

EINDE OEFENING VOOR RUTTE EN CONSORTEN!

23-08-2022

Het is alleen nog een kwestie van tijd!


Een tipje van de sluier van het stikstof-toneelstuk.


Er is géén stikstof probleem in Nederland maar wél een Nanofijnstof en dat is al héél lang bekend.

Het militaire Tribunaal mag straks beslissen over het lot van Rutte en consorten. Rutte had al lang berecht moeten zijn, er pleegden reeds vele burgers en boeren zelfmoord vanwege de meest idiote regels die hen werd opgelegd. Hoe heeft het toch zo ver kunnen komen beste mensen?

Veel mensen stierven bovendien reeds door COVID vaccinaties en 5G straling. Er zijn teveel fouten gemaakt in het verleden en er is jarenlang bewust weggekeken, van de pijn en ellende wat ouders met kinderen is overkomen door een falende en corrupte jeugdzorg.

Genoeg is Genoeg!


De huidige politici moeten voor een militair Tribunaal worden berecht voor hun aandeel in de misdaad tegen de menselijkheid!


Probeer het verband eens te zien, te begrijpen wat hier wordt gespeeld, de slachtoffers van de
vluchten MH370 en de MH17 hebben de waarheid verdiend.

De politiek heeft alleen vage verhalen over de beide vluchten zonder feiten. We kunnen beter weten wat er werkelijk is gebeurd, om dit in de toekomst te voorkomen.

De naoorlogse politiek heeft de rechtsstaat van binnenuit gekaapt en ondermijnd, dit stinkt naar partijdige kartels die systematisch de bevolking hebben geplunderd.

Het onderzoek naar bewijzen was geen eerlijk proces vanwege het ontbreken van een rechtssysteem, met een basis van leugens en bedrog. Bellincat is niet onpartijdig en wordt betaald door de Bilderberg regering uit Den Haag.

Hier zijn enkele beelden op video die de leugenS van het JIT en Rutte pijnlijk blootleggen.

Video ► https://rutube.ru/video/bc8feaa76f5b966bd173bccf72120233/

Ze hadden het specifiek over de geur...

Normaal gesproken geven mensen, die net zijn overleden, geen geur af toch?

Speech MH17 in 2014

Help mee om de onderste steen boven te krijgen, want Mark Rutte lukt het nog steeds niet, of weet hij het wel en houdt Rutte bewust voor ons de informatie achter wegens een bepaalde reden?


Zeer opvallend, voor de gevorderde onderzoeker, is dat Ivo Opstelten (links) tweemaal het Vrijmetselaarsteken maakt met zijn beide handen in de bovenstaande video.