Vertaal deze pagina naar:

EINDELIJK - "THE TRUTH IS OUT THERE" - VANDAAG OOK IN HET AD!

19-08-2021

'The Truth Is Out There' gelanceerd

Door Fred Teunissen · 9 augustus 2021

Een stevige en bijzonder fraai vormgegeven bundel die achttien waarheidszoekers presenteert met een inhoudelijke bijdrage van hun hand, een diepgaand interview en een fotografisch portret. Dat is The Truth Is Out There. En ik ben een van die achttien met het onderwerp chemtrails.

Link ► https://www.transitieweb.nl/disclosure/the-truth-is-out-there-gelanceerd/


Het boek is te bestellen middels de onderstaande link.


Link ► https://www.singeluitgeverijen.nl/volt/boek/the-truth-is-out-there/


Als onderdeel van een interview met Jaron Harambamover zijn boek "The Truth is out There" stond mijn kijk op de werkelijkheid vandaag in het AD schreef Frank Ruesink, hij vervolgt:


"Dank aan journaliste Annemieke van Dongen voor de onderstaande eerlijke en oprechte weergave van mijn visie:


"Er zijn veel misstanden in de vaccinatie-industrie, die bij het grote publiek niet bekend zijn. Bijwerkingen en risico's blijven onderbelicht".

Ruesink ging zich verdiepen in de vaccinatie-industrie toen zijn zoontje in 2005 na de BMR-prik (inenting tegen bof, mazelen en rodehond) in het ziekenhuis terecht kwam.

"Ik ben veel te weten gekomen over gezondheid over ziekte en de over de farmaceutische industrie. We leven in een systeem dat intrinsiek ziek is"

Ruesink is uitermate kritisch op "het systeem":

"De piramide met onderin de belastingslaven, en richting de top de media, het onderwijs, de multinationals, het IMF, de Bilderberggroep en ten slotte de dertien rijkste families".


Zijn protestacties richt hij vooral op politici


"Zij voeren het systeem uit dat mijn medemens de afgrond in drijft. De toeslagenaffaire is daar het voorbeeld van, het systeem heeft die mensen gewoon kapot gemaakt. We zien het nu in de coronacrisis ook gebeuren: de toplaag bepaalt dat we in lockdown moeten en de rest is gewoon de pineut".

Ruesink noemt zichzelf een sociaal-activist die zich inzet voor meer zelfbeschikkingsrecht bij medisch handelen. "De overheid en de farmaceutische industrie bieden ons de schijnveiligheid en praten ons onnodig angst aan" vindt hij "Veiligheid wordt gepresenteerd als iets dat te koop is door je vrijheid in te leveren.

Maar de keuze ligt helemaal bij jezelf.

Net als de zorg voor je eigen gezondheid.

Gezonde groet,

Frank Ruesink

www.liefdevolrebelleren.nl

PS: De bijgevoegde foto is trouwens genomen net na het enorme politiegeweld op het Museumplein van 17 januari jl. Ik vond het bizar dat deze mannen in ME outfit zich voor dit mensonterende geweld lieten lenen en dat ze daarmee de Do's and Dont's van Amnesty International volledig aan hun laars lapten.

Zie link ► https://lnkd.in/ecJ2W7FC


VACCINS ZIJN GEVAARLIJK!


CORONA IS EEN COMPLOT VAN BIG PHARMA!Wie zijn die complotdenkers?


'We kunnen beter wél naar ze luisteren'


Big pharma maakt ons ziek, corona is een meesterzet van de elite en klimaatverandering wordt zwaar overtrokken. Wie zijn de mensen die in zulke complotten geloven?

Een socioloog, fotograaf en ontwerper doken in hun wereld.

,,We kunnen beter wél naar ze luisteren om te begrijpen waar hun ideeën vandaan komen.''

Bron ► https://www.ad.nl/binnenland/wie-zijn-die-complotdenkers-we-kunnen-beter-wel-naar-ze-luisteren~a78288a0/