Vertaal deze pagina naar:

ELON MUSK IS SATOSHI NAKAMOTO

11-02-2021


TESTLA ANNOUNCEMENT: Tesla invest in Bitcoin!

THIS iS iT


Elon Musk arrested by Biden administration


ELON MUSK is SATOSHI NAKAMOTO


is de ANTICHRISThttps://nl.wikipedia.org/wiki/Satoshi_Nakamoto


Draai de naam eens om SATOSHI NAKAMOTO?

IHSOTAS OTOMAKAN


https://www.wikikids.nl/Ottomaanse_Rijk


Het is INDERDAAD WAAR !!

En weet je ook WAAROM ??

Niet HIJ maar TESLA kan alleen maar in de BITCOIN gaan.

HIJ KAN NIET IN DE BITCOIN GAAN...

WANT HIJ IS DE BITCOIN ZELF...

ELON MUSK IS SATOSHI NAKAMOTO ZELF...


Daarom is hij onder Biden gearresteerd.

En daarom moest hij van Twitter vandaan.

↓  Uitleg  ↓ 


Voor het feit dat Biden uit zijn naam Elon Musk in arrest heeft genomen:

Elon Musk zou onder Trump moeten staan om mee te werken. Echter is hij onder Bidens administration in verzekering gesteld. Volgens inside information is de huidige Biden een (clone) dubbelganger of onder een "masker" niet de originelen Biden. Dus ook hij is in het "bezit" en speelt onder de hoed van Trump. Volgens de media zou Elon Musk gearresteerd zijn vanwege het promoten van Bitcoin.

Er is idd met een aankondiging naar buiten gekomen op Twitter dat hij Dogecoin als ook Bitcoin naar voren heeft gebracht inclusief de aankondiging van 1,5 biljoen aan Bitcoin waarde als investering in Tesla industries.

Echter ik denk dat dit een "verkapte" promotie is geweest om zodoende de CryptoCurrency omhoog te halen. Omdat er nu voordat de crypto markt een "harde reset" krijgt nog even een laatste "spurt" omhoog moet gaan. Deze sneeuwbal effect komt tot stand wanneer de Exchanges de BTC en alle andere assets kunstmatig omhoog drijven door de Crypto whales.

Deze "whales" staan ook weer onder leiding van de Deep State om zogenaamd inkopen te doen. Net zoals dat Elon heeft aangekondigd in de Bitcoin te gaan. Ondertussen wordt er gemanipuleerd met de geplaatste verkoop en aankoop orders. Waardoor er een "trigger" geplaatst wordt opdat mensen zoals jij en ik vanaf de buitenkant zullen instappen om de bekende "boot" niet te willen missen. Op dat moment gooien ze de waardeloze digitale Bitcoin e.a op de markt. Geleverd door de Exchanges onder toezicht van Elon Musk zelf.

Nu denk ik dat Trump de controle heeft en daarom het één en ander door "opzet" doet om de markt te manipuleren. Waardoor politiek gezien er stappen genomen kunnen worden om straks de onthullingen te kunnen doen.

De Democraten hebben het idee dat alles volgens plan loopt en daardoor de reset zullen willen uitvoeren. Maar op het moment van de reset zal men op heterdaad betrapt worden. En alle eigenaren van de exchanges alsook alle handlangers aan netwerkers, promotors, whales kapitalisten, elite enzovoorts, opgepakt worden.

Stilte voor de storm.

En daarom hield Elon Musk zich al die tijd "neutraal" als het om vragen ging met betrekking tot bitcoin. Maar zei altijd wel dat het een geweldig systeem was. En vertelde ook dat hij destijds als één van de eerste was die de blockchain zou gebruiken in de automotive industrie!

De schrijver van dit artikel stelt:

Ik heb dat destijds onderzocht en wist dat de blockchain idd overal op toegepast zou kunnen worden als een "soort" burger service nummer gerelateerd aan producten". Zo op die wijze een "watermerk" op alles wat er maar geproduceerd wordt.

En om nog een stap verder te gaan. Ook de blockchain op mensen toe te passen. Blockchain werd als "open source" op de markt gegooid zodat het van iedereen is! En dat je daarmee je "eigen bank" bent en dus niets meer te maken zou hebben met het monetaire systeem. Door decentralisatie zou er geen controle zijn!

Maar juist doordat hij de broncode heeft is Elon Musk (Sathosi Nakamoto) de eigenaar van bitcoin (blockchain) de alles overheersende machtspersoon. Hij de groot bezitter van bitcoin oftewel het digitale muntje wat overigens alleen maar digitale cijfertjes zijn.

Heeft hij door opzetten en in samenwerking met de CCP een groot netwerk weten op te bouwen. Waarin een hele industrie aan vast zit. Chinese bedrijven met als dekmantel Tesla company. Vandaar de technische hoogstandjes van dit bedrijf. Waarin biljoenen werd gebruikt uit de winsten van de Exchanges! En vervolgens een SPACE x platform is uit ontstaan. En andere technologieën, zoals de Quantum AI computer.

Elon Musk zit achter het HYBRIDE systeem wat op de mensen toegepast zou gaan worden. Het zou mij niets verwonderen dat hij een samenwerking met Bill Gates heeft met betrekking tot de vaccins en de door de CCP geleverde laboratorium virus genaamd COVID!

Het is het COVID project wat hier aan vast hangt.

Alles begint op zijn plaats te vallen.

DIT IS MEGA GROOT deze vorm van MACHTSOVERNAME om de hele WERELD onder controle te krijgen met aan de TOP de MASONS. TRUMP heeft dit altijd al geweten.

Daarom stond hij onder toezicht van Trump om goede dingen te doen door deze techniek, deze macht om te zetten naar het grote QFS systeem. En daarmee de macht terug te geven aan ons "We the People", de uitrol van NESARA / GESARA met humanitaire doeleinden.

Trump heeft een Missie


Nu beschermt Biden, Elon Musk door hem te arresteren.

Want anders zou men verliezen. En alles aan het licht komen. Dit SCAM-project BITCOIN Blockchain met alle instellingen omvatte alle HARD FORKS om andere activa te lanceren met nep-gebruikerscases, zodat het lijkt alsof er echte ware bedrijven zijn waar jij al je geld zou investeren!

En vele andere zwendelprojecten zijn ook daarbij gelanceerd om de mensen zogenaamd te laten verdienen in een ECO-system. De hele digitale media is gebruikt om Promoties te doen. Netwerkers over heel de wereld zijn ingezet hiervoor. Hackers om de zaken netjes te laten verlopen. Geen sporen achter te laten. Alles in gedecentraliseerd systeem zodat er geen rechtszaken aangespannen konden worden. Dit allemaal voor het hogere doel.

Een brilliant idee uitgewerkt door deze grootmeester Elon Musk alias SATOSHI SAKAMOTO.

ELON MUSK IS DE SLEUTEL TOT HET SUCCES VAN DIT BIZARRE DUIVELSE PLAN GEWEEST!

Elon Musk is de Antichrist


Nu begint het mij ook te dagen wat betreft de Tesla's tegen de waarde van 1 btc. Want dat is waar de koers heen zou moeten gaan. Het volk werd verteld dat wij met zijn allen tenminste 1 btc in bezit zouden moeten hebben.

Met andere woorden, wij zouden dan allen een Tesla bezitten!

Een TESLA die vol zit met CONTROLLED apparatuur!

Het is de "KEVER" van het VOLK!

DEUTSCHLAND ÜBER ALLES

"ARBEIT MACHT FREI"


Bron: Gerardus C.


Hieronder een impressie van Elon MuskDoor de aankoop van deze T-shirts sponsort U ons platform De Nieuwe Media 🟣


En loopt U voorop met een hele mooie boodschap!

Klik op de T-shirts voor meer info of om direct te bestellen.