Vertaal deze pagina naar:

STOP DE BARBAARSE PRAKTIJKEN IN NEDERLAND EN HET ROVEN VAN KINDEREN!

26-12-2022

*** Emily Passemiers is één van de vele ouders in Nederland die van mening zijn dat zij hun kinderen niet mogen zien als gevolg van een verkeerde beoordeling door jeugdzorg en rechtspraak ***

Het antwoord van Mark Rutte aan Emily Passemiers


Te beluisteren vanaf 13 minuut in de onderstaande video.

Beluister de hele video, dit is schering en inslag in Nederland bij ouders met kinderen.


Onder de video is de volgende tekst te lezen:

Emily Passemiers is een van de vele ouders die van mening zijn dat zij hun kinderen niet mogen zien als gevolg van een verkeerde beoordeling door jeugdzorg en rechtspraak.

Emily ontkent niet dat er sprake was van een tijdelijke probleemsituatie binnen haar gezin waardoor de kinderen met jeugdzorg in aanraking kwamen, maar is er wel van overtuigd dat het barbaars en onmenselijk is om haar de toegang tot haar kinderen voor lange tijd te ontzeggen.

Ik ben Emily in het verleden al vaker tegengekomen tijdens haar protestacties. Bij een van deze gelegenheden filmde ik een spontane confrontatie tussen Emily en Mark Rutte die verder uiteraard helemaal van niks van haar dossier afwist.

Als gevolg van deze ontmoeting kreeg Emily een schriftelijke reactie van de minister president, nadat hij haar had gevraagd haar verhaal op papier te zetten en aan hem toe te sturen.

Tijdens de driedaagse protestactie die zij op 7,8 en 9 september 2022 voor het gebouw van de tweede kamer hield, liet zij de brief met de reactie van Mark Rutte zien en gaf hier haar mening over.

Laat de minister president moeder Emily en alle andere ouders hiermee na meerdere beloftes alsnog in de kou staan?

Ondanks het feit dat de kinderen nog altijd niet thuis zijn, zijn er inmiddels wel positieve ontwikkelingen in de zaak van Emily en lijkt het er op dat er nu steeds serieuzer gekeken gaat worden om het contact met haar kinderen volledig te herstellen.

De reden dat de kinderen bij Emily Passemiers werden geroofd.

https://www.facebook.com/OpkomstvoorHetKind/videos/758758101714741