Vertaal deze pagina naar:

EN WIJ ZIJN DE ZOGENAAMDE KLIMAATVERVUILERS?

15-11-2022

Mensen alles is 180 graden omgedraaid!

Doe ook onderzoek, in het belang van Uzelf, Uw kinderen en Uw medemensen!

Laat U zich ook niet langer meer vaccineren, boosteren of testen.

Ze liegen U keihard voor in Den Haag!


Een van de Diesel Aggregaten van Google draait op proef, de Windmolen er achter vervormt door de rook (foto Dirk Jan Prins)
Een van de Diesel Aggregaten van Google draait op proef, de Windmolen er achter vervormt door de rook (foto Dirk Jan Prins)

OVER DE OPSLAG VAN DIESEL OLIE BIJ DATACENTERS IN DE WIERINGERMEER

Miljoenen liters Diesel liggen bij de 'Groene' Datacenters van Microsoft en Google in Hollands Kroon.

Oppositie Partijen in Gemeente Hollands Kroon willen uitleg over de Veiligheid van mogelijk twee miljoen liter Diesel olie, die ligt opgeslagen bij Datacenters van Google en Microsoft in de Wieringermeer.

Het Gemeente Bestuur weigert opheldering te geven over de ware hoeveelheid vuurgevaarlijke Brandstof.

"Naast de risico's voor het Milieu, zet ik grote vraagtekens bij de Veiligheid", zegt Raadslid Lilian Peters van Oppositie Partij GroenLinks.

"We hebben hier alleen een paar vrijwillige Brandweer Korpsen in de buurt. Zijn zij toegerust om - als er onverhoopt ooit Brand is - dergelijke hoeveelheden te blussen?"


Lees het onderstaande artikel eens goed door en ga ook eens goed nadenken wat er werkelijk gaande is in Nederland. De bevolking wordt enorm voor de gek gehouden!


https://robscholtemuseum.nl/bart-vuijk-miljoenen-liters-diesel-liggen-bij-groene-datacenters-van-microsoft-en-google-in-hollands-kroon-mike-muller-edwin-timmer-dieselmeer-bij-datacenters-hollands-kroon/

Maak andere mensen ook bewust door deze of andere teksten op Uw eigen kleding te dragen!