Vertaal deze pagina naar:

ER HEEFT EEN GEHEIME MACHTSOVERDRACHT PLAATSGEVONDEN!

14-10-2023

Benjamin Fulford: "Sekte van Ba'al ensceneert massa offer van Joden en Palestijnen in een tot mislukken gedoemde poging om aan geld te komen."

Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Verslag Benjamin Fullford over de geheime machtsovername

Met dank aan Boon voor de video met Nederlandse ondertiteling.

De massale zogenaamde aanval van Hamas op Israël vorige week bewijst dat de Khazariaanse Maffia het gewoon niet snapt. Net als de jongen die "wolf" schreeuwde, hebben ze het vermogen verloren om de wereld voor de gek te houden en te manipuleren met geënsceneerde incidenten.

Het massaoffer van Joden en Palestijnen aan Satan dat vorige week door pseudo Godkoning Benyamin Netanyahu werd gebracht is daar een flagrant voorbeeld van. Ondanks het plaatsen van afschuwwekkende en hartverscheurende beelden van pijn lijdende Israëli's in hun propaganda pers, is niemand erin getrapt (met uitzondering van een kleine resterende groep van kool-aid [limonademerk] drinkers).

Hier is het echte verhaal van wat er gebeurde achter de schermen volgens bronnen van de Mossad, MI6 en de Russische FSB.

Het hoofd van MI6, die toevallig Joods is, zei: "De KM heeft het Joodse volk en het Judaïsme altijd gebruikt als een menselijk schild voor hun satanische en misdadige doelen. Ze zijn een diep verdorven, welbekend en verafschuwd stelletje gluiperds. We gingen bijna direct nadat we ervan hoorden op zoek naar bewijzen voor een valse vlag.

Mossad-bronnen waren het ermee eens en merkten op dat de Gaza Strip en de West Bank door de Israëli's zo volledig worden gemonitord dat zelfs geen graankorreltje binnen kan komen zonder dat ze het weten. Met andere woorden, de massale aanval op Israël door Hamas moest wel geënsceneerd zijn door Natanyahu en zijn slaafse volgelingen.

Bron: https://laatste.brekendnieuws.nl/2023/10/11/benjamin-fulford-sekte-van-baal-ensceneert-massaoffer-van-joden-en-palestijnen-in-een-tot-mislukken-gedoemde-poging-om-aan-geld-te-komen/

Lees ook dit eerdere belangrijke artikel van ons.