Vertaal deze pagina naar:

ER IS DUIDELIJK IETS AAN DE HAND IN NEDERLAND!

05-09-2023

In korte tijd nemen tientallen politici ontslag, diverse afdelingen van de belastingdienst schrijven zich uit de kamer van koophandel, diverse politiediensten en vele andere overheidsinstanties!

(De onderstaande tekst en de tekst hierboven is geschreven door David Sorensen en werd aangereikt door Arie Elgersma -  Grote dank aan beide heren!)

Mainstream media begint te erkennen dat het aantal wakkere mensen in Nederland geen duizenden maar miljoenen zijn. Vele advocaten kiezen de zijde van de waarheid en gaan strijden tegen de corrupte overheid. Grote rechtszaken worden gestart tegen Rutte en zijn criminele bende.

De waarheid komt naar boven hoe Nederland geregeerd wordt door een ongecontroleerde schaduwmacht. Miljoenen mensen komen er intussen achter dat hun land in feite bestuurd wordt door het ondemocratische private World Economic Forum (WEF).

Het is bekend geworden hoe verkiezingen steevast gemanipuleerd worden om de agenten van deze organisaties te positioneren, diverse MP's van de Europese Commissie verklaren publiekelijk dat de pandemie georganiseerd was om de bevolking te injecteren met als doel depopulatie (genocide/volkerenmoord).

Grote aantallen politieagenten kiezen de zijde van het volk en sluiten zich aan bij het internationale "Police for Freedom". Steeds meer ooggetuigen van kinderhandel die door de overheid georganiseerd wordt bundelen hun krachten met gepensioneerde politie en rechercheurs en bereiden massale onthullingen voor.

Internationale organisaties van psychologen en advocaten komen samen met ooggetuigen van de kinderhandel en bereiden acties voor. De afgelopen weken worden een miljoen flyers van onze vrijheidsbeweging verspreid doorheen het hele land. De EU probeert in wanhopige paniek alles tegen te houden door een wet erdoor te jassen die misdadige censuur gaat toepassen, wat uiteraard nog veel meer ontwaken en ontmaskering zal teweegbrengen.

En dat is alleen nog maar het topje van de ijsberg!

Op wereldvlak gebeurt er nog ongelooflijk veel meer.

We gaan een nieuwe tijd tegemoet!


Blijf op alle mogelijke manieren waarheid bekendmaken!

Kies de zijde van recht en vrijheid. 

Er komt een nieuwe wereld aan.

Sta op en doe mee!


Word lid van het onderstaande Telegram kanaal met veel nieuwsberichten

https://t.me/RinusVerhagen


Lees onze andere actuele artikelen en deel onze website!