Vertaal deze pagina naar:

OVER RECHTERLIJKE DWALINGEN IN NEDERLAND EN ILLEGALE PRAKTIJKEN VAN EEN CRIMINELE ORGANISATIE AANGESTUURD DOOR RUTTE EN WILLEM-ALEXANDER

17-06-2023

Mark Franssen heeft een Hoger Beroep aangespannen tegen de (r)overheid wat gepland staat op 16-07-2023


Willem-Alexander en Rutte staan beiden aan het hoofd van een criminele organisatie!

De beerput gaat nu geheel open door dit Hoger Beroep en is niet meer te stoppen in Nederland!

Alles komt nu naar buiten toe middels dit artikel en de 3 PDF documenten.

Download de 3 PDF documenten en ga ze in z'n geheel doorlezen!

De Staat der Nederlanden is een crimineel bedrijf!

Er is duidelijk sprake van belangenverstrengeling en opzettelijke dwaling, dit is op te maken uit de bedrijfsinformatie van de Staat der Nederlanden en het Ministerie van Financiën.

We hebben met criminele bedrijven van doen!

De bevolking heeft geen contracten met deze bedrijven afgesloten, maar wordt als mens gedwongen om garant te staan voor een persoonsvorm waar hij in de creatie geen stem heeft gehad.

Juist omdat het een bedrijf is wat zich bekend maakt als Staat die niet bestaat, is er sprake van een samenzwering tegen de bevolking. Het kiezen van een politieke partij heeft daarom geen enkel effect daar de directeur fake koning Willem-Alexander en bedrijfsleider Mark Rutte met alle politieke partijen samenspannen tegen de bevolking.

Om het democratisch te laten lijken worden eigen agenda en plannen doorgevoerd van het WEF (NWO) onder de noemer parlementaire democratie, wat totaal niets met echte democratie van doen heeft en de wil van de bevolking compleet heeft uitgeschakeld.


Het hele systeem wat ons is voorliegt valt onder de categorie Mensenhandel!


Weest U zich hier allen bewust van en ga ook onderzoek doen!

Er worden misdaden gepleegd door de (r)overheid tegen de eigen bevolking!

Het hele rechtssysteem zal hervormd moeten gaan worden in Nederland. Dit gaat ook gebeuren middels de Grondwet van de VS uit 1776 van de geallieerden, (de huidige bezetter).

Openbaringen van Dr. Greer aan de bevolking!