Vertaal deze pagina naar:

ER IS ZEKER HOOP; WIJ GEVEN NOOIT OP!

04-12-2023

Je gaat het pas zien als je het doorhebt; het is echt zo! Dank voor dit fantastische inzicht Johan Cruijff (R.I.P.)

Johan Cruijff was een ziener en was ook Bewust en Wakker.

Cruijff wordt wereldwijd erkend als een van de beste voetballers aller tijden. In 1999 werd hij door de IFFHS verkozen tot Europees voetballer van de twintigste eeuw. Bij de IFFHS-verkiezing van Wereldvoetballer van de twintigste eeuw eindigde hij als tweede achter Pelé. De voormalige aanvaller en spelverdeler werd met name geroemd vanwege zijn techniek, startsnelheid, handelingssnelheid en spelinzicht. Driemaal werd hij verkozen tot Europees voetballer van het jaar en ook won hij drie keer de Europacup I. Dit laatste deed Cruijff met Ajax, waar hij gold als de leider en ster van het elftal. In 1974 bereikte Cruijff als aanvoerder van het Nederlands elftal de finale van het WK, waarin met 2-1 werd verloren van West-Duitsland.

Maar wat is de stap daarna voor ons, wanneer wij gaan inzien wat er gebeurt in onze samenleving? 

Als wij nu door hebben en zien wat er nu werkelijk gebeurt voor onze ogen? Wat is dan de volgende stap? De volgende stap is dat wij met elkaar moeten gaan verbinden en gaan samenwerken. Hoe? Alle knappe koppen bij elkaar gaan steken, al onze gaven, kennis, krachten, talenten, handvaardigheden, expertise en middelen bundelen en inzetten. 

Hoe? Door allereerst je ego los te laten. Dan ben je al een heel eind. 

Het is een kwestie van gewoon doen, klaar! 

Durf te gaan voor de ideale droomwereld, maak daar een beeld van en ga je daarop focussen. Dan komt het goed, echt waar, door middel van onze gedachtekracht. Zij, de machthebbers, willen het liefst zoveel mogelijk mensen de komende periode gaan uitroeien. Dat gaat ze alleen lukken wanneer ons ego in de weg blijft zitten en wij ons laten verdelen. 

En oke, we zullen bepaalde dingen echt anders moeten gaan doen in de toekomst.

Dat gaan we binnenkort kenbaar maken middels onze Waarheidskrant.

"Eén team, één taak", de lijfspreuk van Youri Plate.

Maak ons krachtig als je zelf geen stem hebt, die wij WEL hebben. Wij verkondigen de Waarheid en het Vrije woord in Nederland, België, Europa en over de hele Wereld.

We staan nu voor de grootste uitdagingen in onze wereld.

De grootste genocide (volkerenmoord) geschiedt momenteel aller tijden!

Het kan anders en het MOET anders, en dat gaan we doen.

Wat moeten we gaan doen? Allereerst opstaan!

Er moeten verschillende werkgroepen gaan komen vanuit de bevolking zelf die gaan zorgen voor de waterbeheersing in Nederland, ons drinkwater, ons onderwijs, onze gezondheid, ons milieu etc. etc. 

De machthebbers zijn momenteel bezig om echt alles te vernietigen en kapot te maken wat ons lief is. Wat als de dijken door gaan breken in Nederland? Zij laten dan eerst heel veel mensen verdrinken, want dat is namelijk hun agenda: AGENDA 2030. Wat strooien ze momenteel uit de helikopters boven de bossen? Ga eens onderzoek doen en meld het ons met eigen bewijsmateriaal: redactie@waarheidskrant.nl

Lees de onderstaande artikelen wat wij gisteren hebben gepubliceerd.

Steun onze Waarheidskrant en deel ons gedachtegoed, voordat het echt te laat is.

Wij gaan voor een vrije en rechtvaardige wereld, het vrije woord.

Steun ons als je de mogelijkheid daarvoor hebt.

⬇️ ⬇️ ⬇️

https://steunactie.nl/actie/steun-onze-waarheidskrant-de-nieuwe-media

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN