Vertaal deze pagina naar:

DE ONVERKLAARBARE EXTRA DODEN KOMT DOOR VACCINATIES!

26-12-2022

Voor de eerste coronapatiënt werd de uitzending van Nieuwsuur onderbroken, elke coronadode werd vermeld in het Journaal!


Maar de 26.000 onverklaarde doden werden onder het tapijt geschoven!

Het zijn er inmiddels zoveel dat iedereen wel iemand kent die ontijdig overleed of een geliefde verloor en met grote vraagtekens achterbleef.

Schijnbaar moesten wij zomaar accepteren dat 26.000 mensen (waarvan een flink deel in de leeftijdscategorie van 50 tot 80 jaar zit) onverklaard stierven.

Doe ook onderzoek, net als Marianne Zwagerman en Eline van den Broek!


Podcast Marianne Zwagerman & Rick van Veldhuysen


Doorbraak in oversterfte onderzoek: vaccinatiedata vrijgegeven!Eline van den Broek doorzag de politieke onwil van het vrijgeven van de vaccinatiedata.

Vrijdagavond, aan het begin van het kerstreces van de Tweede Kamer stuurde minister Kuipers van VWS een belangrijke brief naar de Kamer. Eindelijk wordt door het RIVM de vaccinatiedata vrijgegeven zodat deze toegevoegd kan worden aan de sterftestatistieken van het CBS. Daarmee kan het oversterfte mysterie nu wél beter onderzocht worden.

Kuipers schreef in zijn toelichting aan de Kamer dat de column van Marianne Zwagerman van 16 december 2022 in De Telegraaf het laatste duwtje gaf.


Bovenop de 16.000 onverklaarde extra doden in 2021 liep ook in 2022 de oversterfte weer op, zonder dat iemand weet waarom deze mensen eerder sterven dan verwacht. Het onderzoek door het CBS en het RIVM, op last van Pieter Omtzigt, flopte omdat de juiste databases niet gebruikt mochten worden.

Ronald Meester en Eline van den Broek legden op het NPO Podcastevent in Tivoli eerder al uit waarom het zo belangrijk is dat de vaccinatiedata beschikbaar komen.

Inmiddels is het onderzoeksvoorstel van Eline van den Broek wél goedgekeurd door ZonMW en wordt nu dus ook de vaccinatiedata vrijgegeven.


Kortom: het helpt om kritische columns te schrijven!


Het helpt dat jullie die columns volop delen via sociale media.

Het helpt wanneer jullie dit artikel delen met jullie familie, beste vrienden en collega's.

Het helpt dat Pieter Omtzigt er gerichte Kamervragen over blijft stellen.

Het helpt dat wetenschappers als Eline van den Broek en Ronald Meester zich blijven vastbijten in dit onderwerp, ook al levert het hen reputatieschade op.

Het kost tijd, veel moeite en ergernis, maar er zal een antwoord komen op de vraag waardoor de nu al minimaal 26.000 (!) onverklaarde extra doden stierven in 2021 en 2022.

Bron: https://www.mariannezwagerman.nl/doorbraak-in-oversterfte-onderzoek-vaccinatiedata-vrijgegeven/


Tip: Dat antwoord is er al wanneer U verder onderzoek doet.

Alleen is dit nog niet in de grote kranten te lezen.

Bestudeer de onderstaande informatie!