Vertaal deze pagina naar:

ER KOMT EEN TIJD VAN BESEF, INZICHT EN ZEER GROTE VERANDERINGEN IN ONZE WERELD!

13-10-2023

Het wordt nu de hoogste tijd dat de mensen gaan ontwaken in onze wereld!

* De pandemiewet is met een reden ondertekend * Dit is een voorbode van wat ons allemaal te wachten staat * Wanneer we dit tijdig gaan stoppen wordt voor veel mensen de hel op aarde bespaard * De tijd die komen gaat is een tijd van keuzes maken * Het is nu of nooit * Erop of eronder * 

Welke keuze(s) ga jij nu maken?

Laat jij je nog steeds injecteren met een COVID-19 injectie? 

Het kan je laatste spuit zijn, je bent gewaarschuwd. Veel mensen stierven reeds, of zijn nu ziek of gehandicapt. Wanneer wij, de Goddelijke wezens (mensen van vlees en bloed), inzicht gaan krijgen en de juiste keuzes gaan maken is het zo gedaan met de vele misleiders in onze wereld.


Waarom weigerde het kabinet een onderzoek te doen naar de grote oversterfte in Nederland? 

Pieter Omtzigt diende in 2021 al een motie in om een onderzoek te starten naar de ineens extreme oversterfte. De motie werd wel aangenomen in de kamer, terwijl na vele boosters verder nog steeds geen uitslag van een onderzoek bekend is. Kun je nagaan dat het niet belangrijk is voor het kabinet. Want al zou het niet aan de prikjes liggen de enorme oversterfte, je zou toch alsnog willen weten waar al die mensen aan gestorven zijn? Om de rest van de bevolking ertegen te beschermen? Maar nee lieve mensen, er gebeurde helemaal niets, geen onderzoeken die gepubliceerd werden door de (r)overheid.


Het injecteren van COVID-19 vaccins had onmiddellijk gestopt moeten worden!

De vaccinatie had per direct gestopt moeten worden door de (r)overheid zolang er geen eind onderzoek is gedaan naar de feiten die er nu eenmaal wel liggen volgens vele berichten en getuigenissen. Er zijn reeds verschrikkelijk veel mensen plotseling gestorven door de COVID-19 vaxxinaties. Dit wordt reeds de PLOTS ziekte genoemd in de wandelgangen van de reeds ontwaakte mensen. 

***

Iedereen is persoonlijk aansprakelijk die een bijdrage heeft geleverd aan het injecteren van de gevaarlijke COVID-19 injecties aan de onwetende, domme en vaak angstige bevolking. Diegenen die verantwoordelijk zijn voor het toedienen van COVID-19 injecties zullen voor een Tribunaal berecht gaan worden.

***

Onze Waarheidskrant informeert en waarschuwt de bevolking voor de duivelse praktijken, die mogelijk zijn omdat de bevolking kuddegedrag vertoont en zich niet voldoende informeert.

Hoe kan het zijn dat het debat over oversterfte voor de zoveelste keer wordt uitgesteld?

Een BOM schokkende studie toont aan dat 74% van de sterfgevallen door autopsie na COVID-vaccinatie werd veroorzaakt door het vaccin!


De resultaten van het onderzoek werden gecensureerd door The Lancet!

Een onderzoek gepubliceerd in The Lancet, gebaseerd op 325 autopsies na COVID-vaccinatie, toonde aan dat 74% van de sterfgevallen werd veroorzaakt door het vaccin. 


Dit onderzoek werd echter binnen 24 uur van de site verwijderd!

Het artikel, geschreven door vooraanstaande experts zoals cardioloog Dr. Peter McCullough en Yale epidemioloog Dr. Harvey Risch, wachtte op een review. Ondanks de grondige methodologie van het onderzoek, stond er in een notitie op The Lancet dat de conclusies "niet ondersteund werden door de methodologie".

"Uit de preprints met The Lancet-medewerkers die de paper verwijderden, is het moeilijk te achterhalen wat de inhoud is van de bewering dat de conclusies niet worden ondersteund door de methode. Dus nogmaals, ze vertellen niet waarom ze het hebben verwijderd," schreef The Daily Sceptic.

"Houd in gedachten dat het CDC nog geen enkel sterfgeval heeft erkend dat is veroorzaakt door COVID mRNA vaccins. Autopsie-bewijs dat het tegendeel aantoont is duidelijk niet wat het Amerikaanse volksgezondheidsinstituut wil horen."

De oversterfte werd veroorzaakt door het COVID-19 vaccin!

Geen enkele grote krant heeft dit tot heden gepubliceerd!

Er komt steeds meer informatie naar buiten toe!

Sinds het begin van de massale covid-injectiecampagne tot eind september 2023 hebben 2.003 atleten ernstige gezondheidsproblemen gehad na de vaccinatie. "Plotseling overleden" meldingen zijn met 82% gestegen en 1.400 atleten zijn overleden sinds de introductie van covid-injecties.

Niet alleen atleten sterven plotseling. 

Hoewel veel van de ernstige aandoeningen waaraan atleten lijden te maken hebben met hun hart, merkte Good Sciencing op: "In 2022 en 2023 namen de meldingen van het aantal nieuwe gevallen van kanker toe. Op sommige plaatsen rapporteerden sommige artsen 5 keer meer kankers dan in 2020/21 en veel daarvan worden ontdekt en meteen als stadium 4 bestempeld. We laten het aan anderen over om hier conclusies uit te trekken, maar er zijn over de hele wereld veel nieuw ontdekte sterfgevallen door kanker geweest, vaak beschreven als 'overleden na een korte ziekte'."


Gegevensanalist: 

"Er is een crisis gaande": Hartaanvallen, kanker en niet-vaccin-gerelateerde sterfgevallen hebben jonge mensen de afgelopen tweeënhalf jaar geteisterd. 

Helaas wordt de situatie alleen maar erger.

Bron: https://www.frontnieuws.com/israelische-inlichtingendienst-weet-plotseling-precies-waar-hamas-is/

Deze boodschap is voor diegenen die de COVID-19 injectie gaan halen.
Deze boodschap is voor diegenen die de COVID-19 injectie gaan halen.

Genoeg is genoeg, de pijn en ellende is enorm!

"Ik kan het wel uitschreeuwen na zoveel pijn en ellende gevoeld, aangehoord en gezien te hebben!"

"Genoeg is Genoeg" legt Dienie Kars uit in dit artikel door diverse voorbeelden te benoemen.


Dienie Kars is reeds jarenlang Waarheidsvinder en blogger

In 2001 ontwaakte Dienie Kars na de false flag operation 9/11, het was een vooraf geplande aanslag, waarbij explosieven waren aangebracht. Dienie kreeg contact met de maker van de website waarheid911.nl, waardoor zij in een sneltempo ging ontwaken. Daarna wilde ze niets anders meer dan onderzoek doen en de waarheid openbaren aan de bevolking. Daarna volgde een enorme crash in haar leven.

Dit is terug te lezen door hier te klikken.

Lees ook haar nieuwste blogs als je nieuwsgierig bent geworden naar Dienie.

Nu schrijft Dienie Kars dagelijks artikelen in haar eigen Waarheidskrant. Deze krant heet De Nieuwe Media, deze krant dus, een digitale krant. Maar als het aan haar ligt komt er snel een papieren versie voor de bevolking. Dat kan echter pas gaan geschieden wanneer de mensen het besef gaan krijgen over de waarde van de Waarheid in een papieren krant die op de deurmat valt.  

Laten we de vernietiging op alle fronten per direct gaan stoppen, zowel de vernietiging van de mensheid, het dierenrijk en de natuur. Laten we met elkaar gaan verbinden, bidden en vragen om vergeving van onze slechte daden. Laten we het vanaf vandaag gezamenlijk anders gaan doen!

Maak vandaag de start in je eigen hoofd en je handelen. Ga een andere koers varen, op weg naar onze Vrijheid, iets wat Dienie Kars al jarenlang doet. Zie de afbeelding hierboven en verderop in dit artikel, Dienie Kars vaart haar eigen koers, op weg naar de Vrijheid: Freedom for All Worldwide.

Er zijn reeds goede plannen die uitgerold gaan worden.

Het wordt zelfs Bijbels!


Een waargebeurd verhaal van dwangmedicatie

In de video hieronder kun je een waargebeurd verhaal beluisteren en bekijken van iemand die onder dwang een injectie kreeg toegediend. Zolang wij geen HALT toeroepen aan de grote misleiders in onze wereld zullen er meer slachtoffers komen. 

Denk aan de toekomst van al onze kinderen en toekomstige kinderen!

In welke wereld laat jij ze opgroeien en laat jij ze straks achter?

Thierry Baudet werd uitgenodigd door Michael Flynn en is naar Miami (Amerika) afgereisd!

Beluister deze video: https://t.me/Volk_Wordt_Wakker_kanaal/5970


In de Wakkere kringen wordt beweerd dat Thierry Baudet een White Hat is

Op social media werd het volgende gepost:

"Het lijkt me de beste keuze in het stemhokje om voor Forum voor Democratie te gaan, anders zit je met de gevolgen en met de agenda van de WHO en WEF, waar het slecht gesteld is voor het volk. Maar het volk kiest nu eenmaal voor voortzetting van al het oude en niet voor vernieuwingen. Kortom of we zijn de Sjaak of niet."

Thierry Baudet is een Israel aanhanger, een staat wat door Zionisten wordt bestuurd.

Welke Agenda heeft Thierry Baudet nu werkelijk?

We gaan het zien de komende periode...

Welke keuzes ga jij maken voor je huisdier(en)?

Heb jij een paard, hond of een poes?

En laat jij ze nog steeds inenten? Pas daar ook mee op!

Huisdieren zijn momenteel overgeleverd aan twee multinationals!

Informeer jezelf als je huisdieren hebt en veel van ze houdt.

DE ANDERE KRANT schreef onlangs een inzichtelijk artikel over huisdieren.

"Multinationals Nestlé en Mars beheersen niet alleen de markt voor diervoeding, ze bezitten ook steeds meer dierenklinieken. De dierenarts van weleer maakt geruisloos plaats voor de commerciële dierenkliniek. De stichting DierenLot stelt dat de prijzen voor diergeneeskunde hierdoor de pan uit rijzen en steeds minder mensen zich een huisdier kunnen veroorloven.

Onder de paraplu van Anicura vallen vijfhonderd dierenklinieken in heel Europa, waarvan ongeveer honderd in Nederland. Evidensia heeft inmiddels meer dan 1.500 dierenklinieken in Europa, waarvan meer dan tweehonderd in Nederland. Zo hebben deze twee grote voedselmultinationals zowel de dierenvoeding als de dierengeneeskunde in hun greep zonder dat dit voor de consument zichtbaar is."

Wanneer je het volledige bericht wilt lezen kun je hier klikken.


Monopoly van multinationals

Tim Gielen deed middels een reeds zeer goed bekeken video (Monopoly) een boekje open over de macht van de multinationals, ambtenaren, hooggeplaatsten en het grote geld. David Sorensen deed ook veel onderzoek en publiceerde zijn bevindingen op zijn website STOP WORLD CONTROL.

Gelukkig zijn er nu veel mensen actief achter de schermen en voor de schermen die hun bevindingen publiceren op websites, middels video's goede podcasts maken. 

Exposing the Truth!

In de afgelopen jaren heeft Bart van Well zijn nek uitgestoken om de Waarheid te openbaren in Nederland en Amerika. Het is keihard nodig dat slachtoffers van seksueel misbruik, zoals Bart van Well, eindelijk de erkenning gaan krijgen als slachtoffer en hiervoor een letselschadevergoeding gaan ontvangen. Zodat zij hun leven eindelijk opnieuw kunnen gaan opbouwen en eerlijke kansen krijgen in onze samenleving.


Bart van Well verblijft nu in de gevangenis, (evenals Micha Kat)

Ze zitten beiden al meer dan 2 jaar in de gevangenis!

Dienie kent Bart van Well en Micha Kat persoonlijk en organiseerde enkele maanden geelden samen met Max van den Berg een WITTE MARS voor Bart van Well (slachtoffer van een pedo netwerk in Amsterdam) en Micha Kat (onderzoeksjournalist/klokkenluider).

Meer info over Bart van Well: https://www.bvwfoundation.com/dossier-bart-van-well/

In de onderstaande video zie je Dienie Kars spreken voor de PI in Zutphen. Dienie Kars durfde op te staan voor Micha Kat, een klokkenluider die in de gevangenis zit, omdat de waarheid niet gezegd mocht worden.

Dienie Kars is de schrijfster van dit artikel in de Waarheidskrant (De Nieuwe Media)

Dienie doet al jarenlang onderzoek en informeert hierover de bevolking in haar eigen Waarheidskrant, De Nieuwe Media. Ze krijgt steeds meer contacten, ook met andere journalisten die de waarheid te durven exposen. Haar netwerk wordt steeds groter. Het is haar Missie in de tijdlijn van onze huidige wereld om Goddelijke wezens (mensen van vlees en bloed) te informeren. 

Je kunt Dienie ondersteunen door een bedrag te doneren middels haar doneeractie, zodat zij zich kan blijven bewegen.  Het is fijn als Dienie financieel ondersteund wordt, want het is momenteel haar enige inkomstenbron, buiten de verkoop van haar T-shirts. Tijd om een job te doen heeft ze niet, omdat zij zich dagelijks inzet voor de Waarheidskrant, slachtoffers en humanitaire projecten. Klik hier om een bedrag te doneren.

Je kunt ook een donatie doen aan De Nieuwe Media 🟣 Waarheidskrant.

Klik hier voor de doneeractie.

Dank je wel.

Freedom for All 💜 Worldwide

Je kunt Dienie Kars ook ondersteunen door het bestellen van een T-shirt of een warme hoodie.

Klik hier voor de webshop.