Vertaal deze pagina naar:

ER MOET EEN ONAFHANKELIJKE EXPEDITIE NAAR ANTARCTICA WORDEN GEORGANISEERD!

30-10-2022

Antarctica ligt open - de IJsmuur is gevallen, we zijn bijna vrij!


Volgens de Bataafsche Courant moet er een onafhankelijke expeditie naar Antarctica worden georganiseerd. De IJsmuur die ons zo lang gevangen gehouden zou hebben momenteel op een enkel segment na gevallen, gesmolten, in zee te zijn verdwenen.

Zoals we weten mogen wij gewone stervelingen daar niet komen, omdat geheim moet blijven wat nu open en bloot voor ons ligt: de vrijheid. Onze wereld wordt langzaam maar zeker ontmanteld. Het is niet door een hogere temperatuur of een ander sprookje dat de IJsmuur is gevallen, maar door verhoogde frequenties. Als 1% van de wereldbevolking de frequentie verhoogt, worden bergen verzet. Door hogere frequenties worden ook parasieten en andere gezondheidsbedreigende pathogenen onschadelijk gemaakt.


Wie heeft er nog financiële middelen over en wie durft te gaan met enkele pioniers?

Bron ► https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/10/30/antarctica-ligt-open-de-ijsmuur-is-gevallen-we-zijn-bijna-vrij/


Nu de eerste ring is ontmanteld, kan er worden gewerkt aan het slopen van de koepel die ons al 1.000 jaar in een matrix gevangen houdt


Onze Nieuwe Wereld is tientallen malen groter dan dat we nu weten en ervaren.

Met het wegvallen van de IJsmuur kunnen we nieuwe continenten ontdekken. Met het wegvallen van de koepel zullen we gigantisch veel meer gaan ontdekken, een mensenleven van 1.000 jaar is te kort om alles te verkennen. Het accumuleren van materie is voorbij. We gaan straks kennis vergaren en mooie dingen ontdekken. Ongelooflijk verre reizen maken en andere volkeren ontmoeten. Eigenlijk gaan we na een eeuwenlange martelgang terug de moederschoot in en krijgen een nieuwe gelegenheid om te doen wat de mens behoort te doen. Bouwen, uitbreiden, verheffen, liefhebben en de ZON en Moeder AARDE danken voor iedere nieuwe dag en iedere volgende stap die we op ons zelfgekozen pad mogen zetten.

Bron ► https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/10/30/antarctica-ligt-open-de-ijsmuur-is-gevallen-we-zijn