Vertaal deze pagina naar:

ER STAAN GROTE GEBEURTENISSEN OP ONS TE WACHTEN!

19-04-2022

De MH17 affaire zal nu naar buiten komen met de betrokkenheid van Rutte en Willy de overbodige!Van één van onze verslaggevers (Rob Brekel):

Politici kregen op Paasmaandag 18 april de onderstaande e-mail toegezonden.


Beste Thierry en overige Politici,

Het Oekraïne inlegvelletje van Rutte gaat flink tegen ons (jullie) uitpakken.

Mocht het je ontgaan zijn, Poetin had duidelijk gesteld, dat hij Oekraïne zou zuiveren van Nazi's en heeft daar mensen- en kinderhandel aangetroffen, dus misdaden die de vrienden van Rutte hebben gepleegd. Ruim 30 bio-laboratoriums opgerold waar onder andere ook het Sars II - Covid19 virus vandaan zou komen.

Na het uiteenvallen van de USSR had Oekraïne verzuimd zijn grenzen aan te melden als soevereine staat, waarop Poetin nu deze grenzen claimt om de NATO weg te houden aan zijn voordeur.

Tel daarbij op dat Hugo de Jonge de rapporten van het RIMV heeft aangepast  om zijn Vaccinatie GENOCIDE agenda aan de bevolking op te dringen en zijn rol in de mondkapjes affaire, dan krijg ik er geen goed gevoel over schreef Rob Brekel (onze verslaggever).

Ook de MH17 affaire zal nu naar buiten komen met de betrokkenheid van Rutte en Willy de overbodige. Poetin heeft de overige landen gewaarschuwd zich niet tegen Rusland te keren, anders neemt hij zich het recht om zijn land te verdedigen. Nu blijkt Duitsland en Nederland wapens en mensen aan de Oekraïne Nazi's te hebben gezonden, ook veel huurlingen zijn daar gedood of hebben zich al over gegeven.

Als ik me niet vergis heeft Poetin de wapenstilstand van 1945 per direct opgeheven, want er is nooit vrede gesloten tussen de landen, ook niet met bezet Nederland, wat door Duitsland is geannexeerd in 1940 en het huidige bestuursvorm wat per 18 mei 1940 in werking is getreden maakt dat ook wij geen vredesverdrag met Duitsland hebben, maar er een provincie van zijn als een bedrijf wat in de VS als De Staat der Nederlanden is ingeschreven.


De acties in de Oekraïne door Rusland zijn met een minimum aan leger personeel gepleegd, Poetin heeft nog ruim 2 miljoen leger personeel ter beschikking. We zien de beelden uit Oekraïne en ook hoe blij dat de bevolking is met hun bevrijders.

Terwijl de NATO en eigen legers kapot bezuinigd zijn heeft Rusland zijn leger als een goed werkende machine uitgerust.

Poetin heeft aangekondigd op 9 mei 2022 het einde van WWII te vieren!

Dan vermoed ik dat tussen 9 mei en nu wel het een en ander zal gebeuren.

Zeker nu de laptop van Hunter Biden de betrokkenheid van Joe Biden duidelijk heeft laten zien.

Zie link met bewijzen ► https://beforeitsnews.com/alternative/2022/03/hunter-bidens-laptop-exposed-child-porn-drugs-corruption-must-see-videos-3768501.html

De Nazi's hebben de oorlog niet verloren, maar hebben zich verspreid dankzij Bernhard van Lippe-Biesterfeld met zijn operatie Paperclip, via de KLM en het Vaticaan via Zwitserland.

De Nieuwe Wereldorde heeft zich zelf helemaal bloot gegeven, men draait er ook niet meer omheen. De EU heeft er op aangedrongen Rusland uit het Swiftsysteem te zetten, zodat er geen handel meer mogelijk is via het SWIFT systeem. Noem het vooruitziende blik of wat dan ook, de BRICS landen hebben met de AIIB en het CIPS protocol de IMF en FED inclusief de ECB buiten werking gesteld.

Niemand wil nog de Petrodollar zonder waarde, net als de opgedrongen waardeloze Euro. We zien de inflatie op dit moment, waarbij regeringen de bevolking tot op het bot uitkleden met prijsstijgingen en zoveel mogelijk schade willen aanrichten aan het bestaansrecht van de bevolking.

Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat een kwaadwillende regering de bevolking opzettelijk schade toebrengt, en het GENOCIDE plan ook nog via de voedselvoorziening wil doorvoeren op basis van de Klimaat leugen.

De bedrijfspolitiek van Nederland NV lijkt in een eigen droomwereld te leven met de gedachten dat ze ermee weg zal komen, met alle misdaden die de politiek en hun WEF globalisten hebben gepleegd.

Als ik naar de opname in de Tweede Kamer kijk zie ik veel lege plaatsen, men is in de waan niet te hoeven werken voor hun riante salaris op kosten van de onderdrukte bevolking.

Het kan dan wel door MSM een indruk gewekt worden dat de bevolking zich alles laat welgevallen, maar als er in plaats van oranje vlaggen op 27 april wit blauw rood vlaggen tevoorschijn komen om de bevrijders van Europa te begroeten moeten jullie niet vreemd opkijken.

Als de berichten kloppen is de QFS reeds in werking, waarover het nieuwe waarde gedekt geldsysteem afgehandeld wordt voor de hele wereld.

Door de actie van Poetin ligt nu de Great Reset van Nazi Klaus Schwab dood in het water.

De QFS draait ruim 2 jaren mee met het oude Swift systeem, men heeft dus duidelijk in beeld wie welke salarissen krijgt en welke rekeningen in een druk op de knop bevroren kunnen worden.

Een corrupte regering van Nederland NV is dan in een knopdruk uitgeschakeld, ook de ongekozen burgemeesters die de orders van het corrupte Bilderberg Kabinet ontvangen.

Vergeet daarbij niet dat het Neurenberg Tribunaal reeds in werking is getreden, er zal geen ontsnappen mogelijk zijn. Als Poetin tot actie overgaat zal er een oorlogssituatie ontstaan met de krijgswet die dan leidend is om de orde te bewaren.


Nu is dit het moment waarop de grondwet gerepareerd gaat worden. De grondwet van de VS van 1776 zal voor de hele aarde zal gelden. Neurenberg Tribunalen worden dan Militaire Tribunalen onder de krijgswet, dus geen normale advocaat kan dan de misdadigers uit de politiek bij staan, althans dat is het beeld dat ik ervan krijg. Dit betekent ook dat de hele huidige rechtspraak per direct buiten werking gesteld zal worden, en veroordelingen niet rechtsgeldig zijn via het oude bedrijfsrechtssysteem van Nederland NV, wat in feite een corporatie met machtsmisbruik is gebleken.

Wat een inlegvelletje allemaal teweeg kan brengen, dit had ik eerlijk gezegd niet voor mogelijk gehouden.

Banken die niet aan de ISO20022 norm voldoen worden door de QFS buitengesloten.

De klanten van de Banken worden beschermd, daar de QFS alle bankrekeningnummers heeft geporteerd, waardoor Banken niet meer nodig zijn in de huidige vorm.

Op het moment dat Biden en zoon samen met Obama gearresteerd worden zal dat het startschot zijn om alle globalisten over de hele wereld op te jagen en te arresteren.


Je denkt toch niet dat Nederland NV overgeslagen gaat worden, dat is onmogelijk, Poetin heeft beloofd alle Nazi's neer te halen, dus ook het Hitler kabinet van de WEF volgelingen die nooit het beste met de bevolking voor hebben gehad.

Moet eerlijk bekennen dat het best wel spannend is om de ondergang van de globalisten mee te mogen maken. De onwettige regering wat door list en bedrog aan de macht is gekomen heeft zich als mensenhandelaren ontpopt en de bevolking compleet berooid en bestolen van zijn arbeidsvruchten.

Denk daarbij aan de gesloten 1400 miljard van onze pensioen pot, de 50,9 miljard WAO bijdragen en de 100 miljard zorgkosten die nooit aan zorg zijn besteed. Kan het daarom zijn dat de ouderen als eerst vermoord worden omdat men failliet is en geen pensioenen meer kan betalen? Zeker nu de ECB geen geld meer uit het niets kan produceren?

Ik denk dat we 9 mei veel antwoorden hebben die nu nog onbeantwoord zijn.


Tussen de politici zitten ook veel domme mensen die meelopen en stemmen om de bevolking schade toe te brengen. Ook zien we dat alle partijen als een kartel samenspannen om te blijven roven van de bevolking.


We zijn geen staat maar een bedrijf, waar we nooit voor gekozen hebben als bevolking. Maxima is de beste klokkenluider die we hebben, samen met domme Willy de overbodige, die heeft erkend dat Wilhelmina op 13 mei 1940 het land ontvlucht heeft. Hij vergat alleen te vermelden dat we dus volgens de toen geldende grondwet geen koninkrijk meer zijn en de staat is vervallen door het ontbreken van een geldige grondwet.

De redenering dat de grondwet is gewijzigd in 1983 is flauwekul.

Als ik in de zomer een drenkeling zie drijven met de ijsmuts op en de schaatsen aan, dan helpt geen reanimatie meer. De patiënt is dood, net als de grondwet, zo dood als een Pier.

https://www.mr-online.nl/brenninkmeijer-grondwet-zo-dood-als-een-pier

Denk dat jullie veel gesprekstof hebben in het volkstheater in Den Haag, zeker als er onverwacht aan geklopt wordt. He Kameraadsky Globalisky we zijn er, willen jullie even meekomen voor een leger Tribunaal?

Er zullen geen kinderen op de menukaart staan voor Pedofielen, ook geen Adrenochrom gebruikers.

Denk dat heel bezet Nederland er naar uitkijkt wat voor een geweldige show we gaan zien. Want MSM kan het niet meer onder het tapijt vegen, ook alle mensen die meegeholpen hebben met de vaccinatie GENOCIDE komen er niet ongestraft mee weg.

We zitten in het eindspel, de angst van globalisten voor hun ondergang zal enorm zijn, we krijgen een show te zien die de mensheid nooit meer zal vergeten.

Der Untergang van het hele Nazi systeem is dan een feit, inclusief de ongekozen corrupte EU, NATO, VN en WHO. En niet te vergeten het WEF met het comité van 300. Iedereen zal onteigend worden, als het draaiboek dat tot heden bij ons bekend is klopt.

Hartelijke groet Rob Brekel

(verslaggever)