Vertaal deze pagina naar:

ER WAREN OP 06-02-2023 EXTREEM VEEL AARDBEVINGEN OVER DE HELE WERELD WAAR TE NEMEN!

07-02-2023

Wat is hier de werkelijke oorzaak van? HAARP in combinatie met nucleaire en thermische explosies?

Onderzoekers gaan ervan uit dat er HAARP technieken zijn toegepast, in combinatie met gecontroleerde explosies, waardoor gebouwen en flatgebouwen in een vrije val beweging  naar beneden vielen.

Volgens de berichten zijn bijna 3.000 gebouwen ingestort in Turkije als gevolg van verwoestende aardbevingen. Een gebouw verandert in STOF terwijl toeschouwers filmen hoe huizen instorten en mensen gedwongen worden te RENNEN voor hun leven.

Hier is bewijsmateriaal over verzameld door de beweging en organisatie 'Wake Up Call 22'.

Videokanaal ► https://rumble.com/user/WakeUpCall22

Bekijk de video's en lees de informatie in dit artikel en ga ook onderzoek doen.

Dit is nucleair, thermisch, geen AARDBEVING... Tektonische wapens worden ook genoemd!

Demmink wordt exposed in Turkije! Baybasin klopt aan de deur nu Turkije zich met Rusland in heeft gelaten. Gaat heel spannend worden deze strijd. Zal Turkije Nederland gaan exposen of zal de hele EU nu vernietigd gaan worden?


Voor de hele VVD, D66 en het kabinet geldt:

DE 4 WATCHERS VAN DE EUFRAAT RIVIER ZIEN ALLES!

DEMMINK EN DISSEL BEREID JE VOOR OP EEN HEEL WARM BAD VOL LAVA IN IJSLAND!

Openlijke online discussies over HAARP als oorzaak aardbeving met een kracht van 7.8 in Turkije

Te midden van de tientallen tweets die oproepen tot sociale eenheid en hulpacties, is de hashtag #HAARP vandaag ook al meer dan 13 uur trending, met meer dan 102.000 geposte tweets op moment van schrijven.

HAARP is een afkorting voor het "High Frequency Active Auroral Research Program", een Amerikaans onderzoeksproject dat al sinds het begin van de jaren negentig loopt. Over de HAARP techniek gaan al jaren geruchten dat het ingezet zou kunnen worden om orkanen te sturen, weer te manipuleren en vulkaanuitbarstingen of aardbevingen te triggeren. Die aardbevingen kunnen dan ook weer tsunami's veroorzaken.

Meer info ► https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/openlijke-online-discussies-over-haarp-als-oorzaak-aardbeving-met-een-kracht-van-7-8-in-turkije/

Het onderstaande bericht kwamen wij tegen op social media, het is iets om ook eens over na te denken.

Je moet ook begrijpen wat er onder Turkije ligt.

De vernietiging van deze steden was onvermijdelijk, zonder de steden aan de oppervlakte aan te tasten. Deze enorme ondergrondse stad, waar ooit 20.000 mensen woonden, werd bij toeval ontdekt door een man nadat hij een muur in zijn kelder had neergehaald.

"Toen archeologen later op de site aankwamen, onthulden ze dat de stad 18 verdiepingen diep is en alles bevat wat nodig is voor ondergronds leven, inclusief scholen, kapellen en zelfs stallen."

Bron afbeelding en tekst: https://t.me/Thuiszorg_hoofdgroep/57509