Vertaal deze pagina naar:

ER WAS EEN GROTE CONFERENTIE IN ZWEDEN WAAR TOPARTSEN UIT DE HELE WERELD LEZINGEN GAVEN OVER DE GEVAREN EN HET FALEN VAN DE MRNA VACCINS

28-01-2023

Als U alleen de mainstream media hebt gelezen, hebt U niet gehoord wat er dit weekend in Stockholm is gebeurd!

Er was een grote conferentie in Zweden waar top artsen uit de hele wereld lezingen gaven over de gevaren en het falen van de mRNA-vaccins, schreef Peter Imanuelsen.


Artsen als Dr. Aseem Malhotra, Dr. Robert Malone, Dr. Pierre Kory, Dr. Jessica Rose, Dr. Geert Vanden Bossche, Dr. Ryan Cole, Dr. Richard Urso en vele anderen hielden fantastische toespraken waarin de waarheid over de vaccins werd blootgelegd.

Het werd volledig genegeerd door de mainstream media. Ze wisten dat het evenement plaatsvond. Ze negeerden het opzettelijk. Gelukkig waren er veel alternatieve media.

Professor Arne Burkhardt ging zelfs zo ver dat hij vrouwen die kinderen willen, adviseerde een ongevaccineerde man te zoeken.

Dr. Geert Vanden Bossche zei dat de ongevaccineerden het best beschermd zijn tegen covid.

De boodschap van de artsen was heel duidelijk: de ongevaccineerden zijn degenen die het het beste zullen doen. Waar veel over werd gesproken was de bezorgdheid over de toekomst van de mensheid en hoe de mRNA-vaccins de vruchtbaarheid beïnvloeden.

De geboortecijfers zijn dit jaar dramatisch gedaald en de zogenaamde deskundigen in de media lijken niet te weten waarom of willen er zelfs niet over praten.

Ondertussen zien we torenhoge oversterfte cijfers!

Bron: https://www.frontnieuws.com/de-mainstream-media-hebben-dit-genegeerd/