Vertaal deze pagina naar:

FREE WOUTER RAATGEVER!

22-06-2021

Negen maanden cel wordt er geëist voor Wouter Raatgever door de Rechtbank in verband met de zaak Bodegraven!


Beluister de laatste update middels de onderstaande video van dinsdag 22-06-2021.

Video ► https://www.twitch.tv/videos/1064225559❗️STEUN WOUTER RAATGEVER❗️


Wouter Raatgever is 2 juni 2021 aangehouden en gearresteerd en zit momenteel opgesloten in de gevangenis vanwege het exposen van Jaap van Dissel (directeur van het RIVM) als satanische kindermoordenaar, in samenwerking met Joost Knevel en Micha Kat van het Red Pill Journal.

Tevens wordt Jaap van Dissel exposed (ontmaskerd) als genocidepleger (massamoordenaar) van de bevolking door middel van COVID-19 vaccinaties.

Laat Wouter Raatgever weten dat U aan hem denkt en steun hem door middel van een kaartje met een passende boodschap voor Wouter Raatgever!


****** Gegevens hieronder ******

✉️

Wouter Raatgever

Registratienummer: 11783928
PI Alphen aan den Rijn

Postbus 762

2400 AT Alphen aan den Rijn
UPDATE

Er werd op 19 juni 2021 veel steun betuigd aan het adres van Wouter Raatgever en mooie acties gevoerd, hoera!

Bekijk de onderstaande video's!#Stop de pedofilie!

Op 19 juni 2021 was er bij de PI waar Wouter Raatgever vast zit in Alphen aan den Rijn een actiegroep die pleitte voor het vrijlaten van Wouter Raatgever. Vele spreuken en bloemleggingen aldaar. Ruim 100 mensen waren hierbij aanwezig.

Max sprak met één van de initiatiefnemers en praat jullie bij over de actie.

Blijf Wouter Raatgever steunen op welke manier dan ook en zeker alle slachtoffers van pedofilie!LAATSTE RED PILL JOURNAL MET WOUTER RAATGEVER


In de onderstaande video is het laatste Red Pill Journal te horen van Wouter Raatgever met Joost Knevel van donderdag 2 juni 2021

Video ► https://rumble.com/vhy241-live-20.00-oclock-red-pill-journal-joost-en-wouter-2-juni-2021.html


RED PILL JOURNAL

Volg het Red Pill Journal met Micha Kat en Joost Knevel vanaf 3 juni 2021 en latere data door de onderstaande link op het Telegram kanaal aan te klikken.

(Tip: U dient dan wel eerst de app van Telegram op Uw smartphone te installeren of het programma te downloaden op Uw laptop/pc)

Link ► https://t.me/bataafsenieuws/6043U kunt Wouter Raatgever eventueel ook steunen door het bestellen van een T-shirt en Wouter Raatgever op deze manier in Uw Hart en Uw Licht met U mee te dragen 🙏 💖