Vertaal deze pagina naar:

GA WEG UIT DE GROTE STAD EN GA IN EEN WOONGEMEENSCHAP WONEN MET GELIJKGESTEMDEN!

15-09-2023

Veel Nederlanders zijn reeds naar het buitenland vertrokken en/of hebben reeds besloten in Nederland in een woongemeenschap te willen gaan wonen met gelijkgestemden.

Dit is een trend die al enige tijd gaande is in Nederland!

Wij geven hen geen ongelijk, de regels worden steeds idioter in Nederland. En de mentaliteit van een aantal mensen is soms erg ver te zoeken. Veel Nederlanders kennen hun eigen buren niet eens of hebben er ruzie mee. Hoe lang wil jij dit nog afwachten of aankijken in jouw eigen stad?

Totdat jij zelf ook slachtoffer wordt van het crashen van de samenleving?


Als je in Nederland niet meewerkt als boer of boerin om je bedrijf af te laten nemen wordt je klem gereden, opgepakt en in de gevangenis gezet!

Boerin Ellen zit al dagen vast in een cel omdat zij weigerde mee te werken aan haar eigen ondergang. Dit is waar onze zogenaamde regering voor staat in Den Haag.

Sta op lieve mensen, dit moet stoppen en het liefst vandaag nog!


Nederland is het Sodom en Gomorra geworden van de wereld!

In Nederland kon alles wat niet gek genoeg was, het is het Pedo centrum van de wereld.

Sodom en Gomorra waren volgens de Bijbelverhalen twee verdoemde steden.


"Op je sodemieter krijgen"

De van Sodom afgeleide term sodomie werd vroeger als synoniem van homoseksualiteit gebruikt en verwijst naar de hierboven beschreven geschiedenis. Tegenwoordig wordt de term nog wel gebruikt, maar dan als aanduiding voor seksuele gemeenschap van mens met dier. 

Aan de geschiedenis van Sodom en Gomorra danken we ook de uitdrukking "op je sodemieter krijgen". Dit betekent zoveel als er stevig van langs krijgen.

De Groningse stad Winschoten werd vroeger ook wel eens 'Sodom' genoemd. Die bijnaam is afkomstig uit de Joodse gemeenschap die voor de Tweede Wereldoorlog in de stad woonde. Die vonden (naar verluidt) dat de andere stadsinwoners er slechte zeden op nahielden.

Bron: https://historiek.net/sodom-en-gomorra-verdoemde-steden/108737/

Ga jij ook 'BOE' roepen in Den Haag op Prinsjesdag?