Vertaal deze pagina naar:

GAAT PREMIER VIKTOR ORBAN VAN HONGARIJE VANAF 1 JULI 2024 DE REDDENDE ENGEL WORDEN VOOR EUROPA EN DE HELE WERELD?

28-04-2024

Op 1 juli 2024 draagt België het EU-voorzitterschap over aan Hongarije, met Viktor Orbán aan het roer.

Op 1 juli 2024 draagt België het EU-voorzitterschap over aan Hongarije, met Viktor Orbán aan het roer. 

Geerten Waling en Sam Verbeek spreken erover met Brussel-correspondent René van Rijckevorsel. 

Viktor Orbán is omstreden in Europa. De langstzittende premier van het continent is voor de Europese Unie een plaaggeest, die veto's, vertragingen, blokkades en zelfs chantage niet schuwt. 

Orbáns invloed beperkt zich niet tot zijn politieke manoeuvres. Het orbánisme vindt ook voedingsbodem in denktanks die als paddenstoelen uit de grond schieten.

Bron: https://www.ewmagazine.nl/buitenland/achtergrond/2024/04/viktor-orban-een-factor-van-belang-1408641/

WIJ ZIJN HET SPUUGZAT! 

We zijn de migratie zat! We zijn de oorlog zat! We zijn de genderpropaganda zat!

We zijn de propaganda zat! We zijn Rutte zat en alle handlangers van het WEF zat!

We hebben verandering nodig in Brussel, gaat Viktor Orbán dat doen na 1 juli 2024?

Ad van Rooij
Ad van Rooij

Verzoek van Ad van Rooij aan Viktor Orbán

Ad van Rooij (zie foto) hoopt dat Viktor Orbán zich weer terug gaat aansluiten bij de Europese Volkspartij (EVP) met het verzoek er voor te zorgen dat Open Vld premier van België en EU-voorzitter Alexander de Croo per direct stopt met het geven van honderden miljoenen euro's aan Wapens en Munitie voor Oekraine om daarmee onschuldige mensen in Oekraine en Rusland te laten doodschieten, wat geld is dat zijn politieke partij Open Vld heeft gestolen van de familie A.M.L. van Rooij, zijn vier bedrijven en zijn gevolmachtigde cliënten van het Ecologisch Kennis Centrum B.V. en daarmee in Nederland en België meer dan tien mensen (indirect) heeft vermoord, waaronder zijn vrouw en mijn zoon, die hij ook nog van de aardbodem heeft laten verdwijnen, wat kost wat kost uit de media moet worden gehouden. 

Ad van Rooij verzoekt alle leden van Hongarije in het Europese Parlement, Open Vld premier van België en EU-voorzitter Alexander de Croo hierover per direct ter verantwoording te roepen. 

Het mag namelijk nooit zo zijn dat hij bij de familie A.M.L. van Rooij, zijn vier bedrijven en zijn gevolmachtigde cliënten van het Ecologisch Kennis Centrum B.V. (met als enig directeur A.M.L.van Rooij) in 13 jaar tijd al tientallen (honderden) miljoenen euro's heeft gestolen en daarbij blijft doorgaan, waarmee hij (indirect) meer dan tien mensen in Nederland en België heeft gedood, waaronder zijn vrouw en zoon en daarbij zijn zoon ook nog van de aardbodem heeft laten verdwijnen, om dat gestolen "bloedgeld" te gebruiken voor de aankoop van Wapens en Munitie voor Oekraine om daarmee onschuldige mensen in Oekraine en Rusland te laten doodschieten.

Meer informatie en achtergronden vindt U in de onderstaande link.

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN