Vertaal deze pagina naar:

GEBOD VAN GOD: "DE GENOCIDE AGENDA 2030 EN DE OMVOLKING AGENDA VAN DE GLOBALISTEN MOET PER DIRECT WORDEN GESTOPT IN DE HELE WERELD!"

10-05-2024

Dit is een gebod van God -- De vergiftiging van de aarde en de mensen door chemicaliën en het sproeien van chemtrails, het plaatsen van windturbines en 5G masten en het COVID-19 vaccinatieprogramma moet op onze aarde per direct door iedereen worden gestopt!

DE GENOCIDE AGENDA 2030 EN DE OMVOLKING AGENDA VAN DE GLOBALISTEN MOET PER DIRECT WORDEN GESTOPT IN DE HELE WERELD!


De macht en invloed van Globalisten, de WHO, de NATO, de VN en het WEF moet per direct worden gestopt!


De 'Tien Geboden van God' zijn reeds van kracht in onze wereld.

De zuivering van onze Wereld is reeds langere tijd gestart, we kijken nu naar een groot toneelstuk op de televisie. Het is nu aan de bevolking om zichzelf te informeren, te gaan ontwaken en humanitaire projecten op te gaan starten, zodat De Nieuwe Wereld opgestart kan worden met vrije energie met de reeds bekende technologieën en uitvindingen die de bevolking tot heden zijn onthouden of hen werden verboden om bepaalde kennis kenbaar te maken.

Gods Wil Zal Geschieden.

Wij zijn zelf de creators van ons aardse bestaan met een vrije wil. Gebruik je eigen goddelijke gaven, liefde, talenten, kennis, expertise, handvaardigheden en middelen in teamverband en maak gebruik van de gezamenlijke kennis, expertise en krachten. Dan gaan we bergen verzetten in onze toekomst.

De NESARA / GESARA wetten zijn reeds van kracht in onze wereld. 

De bevolking zat zelf elkaar hierover moeten informeren en elkaar over moeten aanspreken, zoals wij dat nu doen, De Nieuwe Media. Dan gaat De Nieuwe Wereld zich vanzelf openbaren aan diegenen die er reeds voor open staan en/of het vermogen hebben zich dit in te zien.

Dit geldt voor ieder mens en aardbewoner in onze wereld zoals wij die kennen.

Er mogen vanaf heden geen grondstoffen, bezittingen, dieren en kinderen meer worden geroofd, in geen enkel land in onze wereld. Ieder mens en dier op aarde moet in vrijheid, overvloed en voorspoed kunnen leven. Het verspreiden van leugens in de media, op de radio en televisie moet per direct worden gestopt. Dit is een bevel van God, onze Schepper en Creator van onze Aarde en de Mensheid. 

Wij zijn allemaal een Kind van God, van onze Schepper, onze Creator. Wij zijn geschapen naar het evenbeeld van God en hebben goddelijke krachten in ons. Wij zijn samen God met onze Schepper.

Tip: Gebruik je eigen goddelijke krachten door zelf te manifesteren.

Wij zijn tezamen God, van alles wat is.

Wij hebben scheppingskracht, wees je hier bewust van.

Tip: Lees de artikelen hieronder om (verder) te gaan ontwaken.

'Massamigratie gaat niet om mensen helpen, maar om nationale identiteit te vernietigen'

In een artikel van 12 februari jl. hekelde Kardinaal Gerhard Müller hoe "zelfbenoemde" globalisten massamigratie gebruiken om de nationale identiteit van volkeren te vernietigen. Critici van dit concept worden vaak als "nazi's" bestempeld om hen het zwijgen op te leggen, meende hij.

De Duitse kardinaal stelde dat veel globalisten geloven dat er "te veel" mensen op aarde zijn, wat "klimaatschade" zou veroorzaken. Om deze vermeende "overbevolking" tegen te gaan, gebruikten deze machtsgroepen abortus en euthanasie als onderdeel van een "uitroeiingsprogramma". 

De prominente kardinaal voegde daaraan toe: "En tegelijkertijd wordt iedereen die dit bekritiseert een nazi genoemd door degenen die zelf de moorddadige nazi-ideologie van 'macht maakt macht' voorstaan."

Müller legde uit dat de 'nazi' beschuldiging vaak wordt gebruikt als een "machtsinstrument" tegen afwijkende meningen. Het lage respect voor het menselijk leven vloeit voort uit de filosofische positie van het materialisme van globalisten, vervolgt Müller: "Je moet kijken naar de Frans-Roemeense filosoof Emil Cioran, die in zijn boek Le Mauvais demiurge de meest meedogenloze haat tegen de schepping en de goedheid van God propageert en het slangengif van het nihilisme van alle jakobijnse, communistische, fascistische en woke 'elites' van de afgelopen twee eeuwen uitspuwt."

Müller stelt ook dat klimaatverandering en de "groene" beweging worden gebruikt als een "vervangende religie" die velen aanhangen "in plaats van het oorspronkelijke christendom te verspreiden". De Duitse kardinaal voegt eraan toe: "Respect voor het schepsel komt voort uit geloof in de goede Schepper en heeft geen catastrofaal wereldbeeld nodig."

Bron en meer info: https://cultuurondervuur.nl/artikelen/massamigratie-gaat-niet-om-mensen-helpen-maar-nationale-identiteit-vernietigen

Het Kalergi plan – De omvolking agenda achter massa immigratie

Het veranderen van de demografische samenstelling van een natie werd vaak als wapen door de NWO (Nieuwe Wereld Orde) controleurs gebruikt om soevereine naties te onderwerpen.

De massa immigratie van Katholieken en moslims naar protestantse naties had als doel protestantse natiestaten onder grotere controle van het Vaticaan te krijgen. Moslims en Katholieken waren makkelijker te controleren omdat ze hun hele leven lang geïndoctrineerd zijn om de agenda van de Jezuïeten en het Vaticaan uit te voeren, zij waren de slaven van mystery Babylon.

De oorsprong van de omvolking agenda ligt in het Kalergi plan.

De vrijmetselaar (B'nai B'rith loge) graaf Richard von Coudenhove-Kalergi (Tokio, Japan 16 november 1894 – Schruns, Oostenrijk 27 juli 1972) was in 1922 medeoprichter van de pan-Europeese unie samen met Otto von Habsburg. Richard von Coudenhove-Kalergi beschreef in zijn boek praktischer Idealismus de weg naar een pan Europese superstaat (NWO):

 • R. N. Coudenhove-kalergi – Practical Idealism
 • R. N. Coudenhove-kalergi – Praktischer Idealismus – Adel – Technik – Pazifismu
 • Dit plan zou bewerkstelligd moeten worden door geforceerde massamigratie om een homogene monocultuur van slaven te creëren die zouden moeten worden gedomineerd door de NWO controleurs. Richard von Coudenhove-Kalergi's plannen werden mede gefinancierd door de Warburg en de Rothschild dynastie.

  Conflicten in niet westerse regio's worden bewust gecreëerd om vluchtelingen stromen naar blanke naties te bevorderen. De zogenaamde vluchtelingen worden doorgaans niet in veilige buurlanden opgevangen maar verder naar Europa gesluisd om als wapen te gebruiken tegen de blanke Europese populatie.

  (Video: The Kalergi Plan is NOW) - URL video: https://www.bitchute.com/video/O6WYk9YOVvdC/

  Bron en meer info: https://www.vrijewereld.org/2020/07/31/het-kalergi-plan-de-omvolking-agenda-achter-massa-immigratie/

  Richard Nicolaus graaf Coudenhove-Kalergi (zie foto) (Tokio, 16 november 1894 - Schruns (Oostenrijk), 27 juli 1972) was een Oostenrijks-Japans schrijver, politicus en stichter van de Paneuropese Unie.

  Coudenhove-Kalergi was de zoon van de Oostenrijks-Hongaars diplomaat Heinrich von Coudenhove-Kalergi in Japan en een Japanse moeder Misuko Aoyama. De adellijke familie van Coudenhove vluchtte tijdens de Franse Revolutie van Vlaanderen naar Oostenrijk. De familienaam veranderde daardoor naar von Coudenhove. De familie Kalergi vergaarde hun rijkdom in Malta. Zijn grootvader was veldmaarschalk-luitenant Maximilian Coudenhove.

  Bron foto en meer info: https://nl.wikipedia.org/wiki/Richardhttps://nl.wikipedia.org/wiki/Richard_Coudenhove-Kalergi_Coudenhove-Kalergi

  Wij mogen NU geheel gaan ontwaken en de transitie (overgang) gaan doen naar de Nieuwe Wereld, die tijd is NU!

  Wanneer sta jij op en zeg je: "Genoeg is Genoeg!"

  Doe ook onderzoek en ga jezelf vanaf vandaag informeren met de Waarheid.

  De Waarheid over ons aardse bestaan gaat vanaf heden ons leven drastisch en positief veranderen! 

  Maar eerst moeten we door het stof heen der Aarde om erachter zien te komen. 

  Wij helpen en ondersteunen U graag daarbij, steunt U ons ook? Dank U wel. Doe Uw voordeel met onze informatie en vergeet ons niet te bedanken daarvoor. Onze informatie delen is ook fijn!

  Website om verder te gaan ontwaken: https://www.volk-wordt-wakker.nl/

  ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN