Vertaal deze pagina naar:

GEHEIME MARS BASES 

09-04-2023

Miljoenen gevangengenomen mensen worden van de planeet gehaald naar verre kolonies op andere werelden om te worden geruild of misbruikt.

Galactische slavenhandel en het nazi-imperialistische slavensysteem

De galactische menselijke slavenhandel bestaat!


Miljoenen gevangengenomen mensen worden van de planeet gehaald naar verre kolonies op andere werelden om te worden geruild of misbruikt.

Corey Goode is een insider van het Secret Space Program en hij beweert dat de galactische slavenhandel nu wordt bestreden door een alliantie van Secret Space Programs, die van plan zijn de volledige waarheid te onthullen over de misbruikpraktijken die de mensheid gedurende een lange periode hebben geteisterd, als gevolg van corrupte lokale elites van de cabal en tussenkomst van imperialistische ruimtemachten van de Draco Federation Alliance.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog streefde de nazi-ss meedogenloos zijn droom na om een parallel industrieel imperium te creëren dat vliegende schotelvoertuigen zou bouwen die in staat zijn om door de ruimte te reizen en superoorlogswapens zou creëren met behulp van miljoenen slaven.


De nazi-SS werkte samen met de Vrill Society, waarvan het parallelle geheime ruimteprogramma zowel voor als tijdens de oorlog naar drie afgelegen Antarctische bases werd verplaatst.

De nazi-SS werkte samen met zijn Black Sun-elite samen met de Vril-samenleving en gebruikte hun nieuwe bases om door te gaan met het bouwen van geavanceerde wapens en ruimtevaartuigen.

De overlevende Vril / nazi-troepen vorderden zeer snel en waren in staat om operatie Highjump van admiraal Byrd te verslaan; een strafexpeditie uit 1947, bedoeld om de geheime nazi-SS Antarctische bases te lokaliseren en te vernietigen. Vervolgens zetten de nazi's de regeringen van Truman en Eisenhower onder druk om geheime overeenkomsten te ondertekenen.

Nazi-activa infiltreerden vervolgens en namen een groot deel van het Amerikaanse militaire industriële complex over, en het opkomende door bedrijven gerunde ruimtevaartprogramma - het interplanetaire Corporate Conglomerate (ICC). Een belangrijk ideologisch principe van de nazi-SS; het gebruik van slavenarbeid, werd voortgezet door een door de nazi's geïnfiltreerd Amerikaans militair industrieel complex in zowel diepe ondergrondse militaire bases als door bedrijven beheerde elementen van geheime ruimteprogramma's.

Albert Speer, een minister van bewapening van nazi-Duitsland, schreef een boek over de parallelle industriële infrastructuur die door de SS van Himmler was ontwikkeld om superwapens te bouwen die de oorlog zouden winnen. In Infiltratie: hoe Heinrich Himmler plannen maakte om een industrieel SS-imperium te bouwen, beschrijft Speer hoe hij de opdracht had gekregen om de SS van Himmler te steunen bij de opbouw van zijn parallelle imperium dat miljoenen slaven gebruikte voor het bouwen van superwapens in enorme ondergrondse bouwfaciliteiten.


De nazi-SS was van plan om miljoenen slaven te gebruiken om de oorlog te winnen, maar ook om in vredestijd slaven te blijven gebruiken om zich voor te bereiden op een laatste conflict met de VS.

Corey Goode heeft onthuld dat het Interplanetary Corporate Conglomerate (ICC) geheime bases heeft op de aarde, de maan, Mars en elders, en dat ze gebruik maken van slavenarbeid – een belangrijk ideologisch principe overgenomen van de nazi-SS.

Wat we uit de boeken van Speer weten, is dat de SS van nazi-Duitsland van plan was door te gaan met het bouwen van superwapens in enorme ondergrondse faciliteiten, met behulp van een imperium van slaven in een poging om uiteindelijk de VS te veroveren. Bijgevolg wordt in een aantal diepe ondergrondse bases op aarde en daarbuiten een "imperium van slaven" gebruikt om nieuwe generaties geavanceerde wapens en ruimtevaartuigen te bouwen voor een bedrijfsgeheim ruimteprogramma. Deze programma's zijn sterk beïnvloed door overblijfselen van de nazi-SS, die met succes geheime ruimteprogramma's hebben geïnfiltreerd, zoals het Interplanetary Corporate Conglomerate dat een groot aantal bases op Mars heeft.

Corey Goode bracht een rapport uit over een inspectie tour op Mars waaraan hij beweerde deel te hebben genomen, samen met anderen van een geheime alliantie voor ruimteprogramma's.

Goode beschrijft hoe hij en luitenant-kolonel Gonzales (pseudoniem) elk een beveiligingsteam van twee intuïtieve empathische assistenten kregen toegewezen. Ze werden op de reis naar Mars vergezeld door een vertegenwoordiger van het Interplanetary Corporate Conglomerate.

De inspectie van de Mars ICC-faciliteit die in het rapport van Goode wordt beschreven, bevestigt dat er inderdaad slavenarbeid bestaat, althans in sommige van deze faciliteiten waar burgers psychologisch worden gemanipuleerd en fysiek worden mishandeld door tirannieke basisleiders die geen afwijkende meningen tolereren.


Geavanceerde technologieën, geproduceerd in deze geheime Mars-faciliteiten, blijken een waardevol goed te zijn in handelsovereenkomsten met een buitengewoon groot aantal buitenaardse beschavingen.

Het bestaan van geheime bases op Mars en elders in het zonnestelsel, gecontroleerd door een bedrijfsconglomeraatregime, die geavanceerde technologieën verhandelen die zijn geproduceerd door menselijke arbeiders in slavenarbeid voor interstellaire handel, is zeker een reden tot grote zorg. Er lijkt minimale verantwoording of toezicht te zijn op dergelijke faciliteiten en de basiscommandanten die ze beheren.

NA HET ZIEN VAN DEZE VIDEO GA JE MET ANDERE OGEN NAAR DE MAAN KIJKEN!