Vertaal deze pagina naar:

GELD VOOR SNELTESTEN NAAR EEN ONBEKENDE STICHTING!

14-04-2021

925 miljoen belastinggeld van burgers om nog meer "positieve testen" te vergaren!


Ze hebben geen belang bij extra bedden en extra zorgpersoneel (want schaarste is nu in hun voordeel). Ze moeten positieve testen hebben en te weinig IC bedden/personeel om hun beleid te rechtvaardigen.

Wanneer we niet tijdig inzicht krijgen beste mensen wordt dit onze ondergang en vroegtijdige dood, ook dat van al Uw (klein)kinderen!


Word Wakker Allen en informeer Uzelf!

Kennis is macht!


Vandaag (14-04-2021) lazen wij het volgende bericht op social media:

"Ik ben benieuwd welke corrupte constructie er achter de private ondernemingen zit waar Hugo De Jonge voor 925 miljoen aan testen besteld, terwijl iedereen inmiddels al lang weet dat die testen niet werken.

Hugo de Jonge die op 20 maart 2020 (ex-basisschool leraar zonder enige medische kennis) Feike Sybesma (World Economic Forum-comité lid) aan als 'onafhankelijk corona gezant' om een Covid-19 vaccinleverancier te vinden.

Feike adviseert AstraZeneca AG (World Economic Forum-partner), waar zijn broer Hans de directeur van is. Hugo bestelde direct voor honderden miljoenen vaccins!"

Bronnen: 

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1100335759/partijen-willen-opheldering-over-deal-van-925-miljoen-euro-voor-toegangstesten


https://www.nu.nl/coronavirus/6127368/snelteststichting-krijgt-925-miljoen-euro-van-vws-maar-toezicht-zou-ontbreken.htmlDit moet iedereen lezen en weten!


Het is al een ouder bericht wat hieronder staat, maar nog zeer actueel in deze tijd van wat er nog steeds gaande is. Informeer Uzelf aub, kennis is macht!

Bron ► https://www.facebook.com/100002710104526/posts/2996124173821223/?d=n


Gerard Le Noble schreef 21-11-2020 op Facebook:


In mijn berichten verwijs ik vaak naar 'the Great Reset' en je hoort me daarbij de naam Klaus Schwab en het World Economic Forum wel eens noemen. Hieronder volgt een zeer goede uitleg wat er op dit moment gaande is in de wereld, de achtergronden en wie erbij betrokken zijn.

Het is niet mijn eigen onderzoek maar heb wel wat aanvullingen gedaan!

Daar gaatie...

'Wie is Klaus Schwab?

99% van de bevolking weet niet wie hij is...


In media en opleidingen wordt hij stelselmatig verzwegen.

Opmerkelijk, maar bewust, want deze man heeft meer invloed dan welke koning of keizer ooit had in deze wereld. En die macht wil geen publieke aandacht die niets brengen kan en slechts ondermijnend kan werken.

Vanachter de coulissen werken en politici het werk laten doen is dan veel effectiever.

Politici bewonderen Klaus Schwab en zijn onder de indruk van zijn macht en invloed, ze voeren opdrachten voor hem uit. Dat is laf en achterbaks maar ook heel erg gevaarlijk. Want het lot van de mensheid in handen van dit soort lieden moet op den duur tot grote brokken gaan leiden. Maar omdat je als burger niet weet wat er precies speelt en waar eventueel gevaar dan vandaan zou moeten komen is het lastig om de oorzaak van wereld chaos te duiden.

Maar die antwoorden zijn er inmiddels al een tijdje. De kwade machten hebben gewoon een naam en ze manifesteren zich naar politici. Je kunt als burger in deze moderne tijd kennis nemen van deze manifestatie die eigenlijk al heel lang speelt. Als je je een beetje verdiept en je niet laat afleiden met fabeltjes en non informatie van het NOS en de Mainstteam media.

In 1970 richtte Klaus het World Economic Forum (afgekort WEF) op. Als Executive Chairman van zijn WEF maakt hij al ruim 50 jaar plannen voor "Globalization"; Westerse landen moeten hun identiteit inleveren en opgaan in één globale wereldmacht. Het WEF koppelt politici, beleidsmakers en multinationale bedrijven aan elkaar om "Global Control" vorm te geven.

Nationale Politici committeren zich aan de WEF plannen. Alleen dan bereik je één globale macht voor de hele westerse wereld. Klaus Schwab vindt dat dit de controle brengt die de wereld nodig heeft.

Anno 2020 zijn veel plannen van Klaus Schwab realiteit; het WEF is inmiddels uitgegroeid tot een historisch machtsorgaan, bestaande uit miljardairs (uit o.a. multinationaal bankwezen, farmacie, tech- en mediareuzen) die samen met nationale overheden aan de WEF plannen werken en elkaar diensten verlenen.

In economische (en politieke!) zin beheersen de WEF miljardairs en de WEF partners de westerse wereld al volledig. Zo'n concentratie van ongekende macht was er nooit eerder in de wereld-geschiedenis!

Klaus Schwab heeft (al vóór 2019) Covid-19 ingepland als instrument voor "The Great Reset".

Zijn boek "Covid-19: The Great Reset" staat vol met plannen. Ook COVID-pass moet ingevoerd worden; Via bloedscan komt intensieve controle op jaarlijks verplichte vaccinaties voor elke wereldburger.

In sommige landen (o.a. Australië) zijn al wettelijke sancties opgesteld (o.a. hogere zorgpremie, uitsluiting van kinderopvang, reizen, scholing etc.) etc.

Het vervolg plan is ID2020

Dit brengt bio chips & DNA-vaccinatie die ons moeten koppelen (via G5 in de blokchain) met controle op het brein en immuniteit. Dat haakt aan op het plan; Trans Human Agenda waarin mens & technologie samensmelten.

Presidenten, ministers, hoge ambtenaren (inclusief Kabinet Rutte) waren in januari 2020 weer bij het jaarlijkse WEF Symposium Davos, Zwitserland. Het 2020 thema was "Globalization 4.0" met videopresentaties, lezingen én trainingssessies.

Het WEF voedt het Brusselse netwerk waar politici driftig lobbyen en allemaal werken aan de WEF-agenda. In het WEF-elite kartel zitten de banen waar de politici allemaal op azen.

WEF-multinationals maken deals met nationale politici en zetten deuren voor elkaar open. Het WEF is dé spil in globale machtsvorming. Politici werken collectief (uit eigenbelang) aan de WEF-agenda. Het volk weet totaal niet wat er speelt en leeft zo al decennialang in 100% schijndemocratie.

Alle WEF-miljardairs, zoals o.a. de Rockefellers, de Bilderbergers (waar Klaus er ook éen van is), George Soros en Bill Gates zitten al extreem ingeworteld in alle vitale delen van onze westerse wereld.

95% van Radio, TV, print media, medische faculteiten, opleidingsinstituten, educatieve uitgeverijen, etc. zijn in bezit en van hen afhankelijk.

Bill Gates (WEF agenda contributor) financiert via zijn Bill & Melinda Gates foundation (WEF partner) de WHO (WEF partner) voor ruim 70%


De WHO heeft diepe banden met de vaccin-industrie; Bill Gates was al (vanwege zijn passie voor vaccins) investeerder in 7 vaccin bedrijven


De WHO opereert buiten toezicht van de wet en in haar vaccinatie 'proeftuinen' (India & Afrika) hebben al vele duizenden mensen letsel opgelopen of de dood gevonden. Zoals in 2014, toen de WHO in Kenia duizenden vrouwen tegen 'Tetanus' vaccineerde. 90% kreeg miskramen en werd onvruchtbaar.

Lokale artsen startten een rechtszaak tegen de WHO. Daar kwam uit dat dé-populatie het doel was waarbij Tetanus als cover-up is gebruikt.

Onder Gates krijgt de WHO in 2017 Dhr. Tedros (aangeklaagd voor genocide in Ethiopië) als nieuwe Generaal Directeur (hij wordt de 'trekpop' van Gates genoemd).

Ook is Bill Gates oprichter van GAVI; the Vaccine Alliance (WEF-partner) (die van ons land 350 miljoen donatie kreeg) én van project ID2020; bedoelt om wereldburgers te voorzien van (nano) bio chips en jaarlijkse vaccinaties.

Het Bill Gates project ID2020 is door het WEF omarmd en onderdeel geworden van de Trans Human Agenda. Geen toeval; alle ID2020 founders (o.a. Microsoft) zijn ook op hun beurt weer WEF-partner.

Op 20 maart 2020 stelde Minister Hugo de Jonge (ex-basisschool leraar zonder enige medische kennis) Feike Sybesma (WEF-comité member) aan als 'onafhankelijk corona gezant' om een Covid-19 vaccinleverancier te vinden.

Feike adviseert AstraZeneca AG (WEF-partner), waar Hans de Jonge de CEO van is (Hans is de broer van Hugo de Jonge). Voorts bestelt Hugo de Jonge direct al voor honderden miljoenen vaccins.

Kabinetten in westerse landen werken (samen met WEF-multinationals) collectief aan de WEF-agenda en maken zich schuldig aan ernstige vorm van kiezersbedrog.

Dat er geen democratie is, is een keihard gegeven!

Het politiek systeem verandert in hoog tempo naar een dictatoriaal systeem waar de bevolking geen cent meer in te brengen heeft.

Van zeer groot belang is dat eindelijk veel mensen zich beginnen te realiseren wat Klaus Schwab en Co (World Economic Forum) allemaal als plan klaar heeft. En hoever politici wereldwijd zijn ingekapseld, omgekocht en gebrainwasht om de WEF doelen mogelijk te maken.

De focus bij burgers moet al lang niet meer liggen op de Corona Hoax en hoe gevaarlijk het wel of niet is. (Covid vormt -op zich- geen enkele bedreiging). Maar als iedereen daar wel mee bezig is, is dat de afleiding die deze elite miljardairs graag willen.

De Jonge en Rutte zijn heel hard hun best aan het doen zodat we de focus op Corona houden. Elke 2 weken een nep Corona persconferentie (gebeurt in elk land) met veel onzekerheid, angst praat en leugens.

Ondertussen wordt de bevolking in de rug aangevallen, lamgelegd en stukgemaakt, zodat deze club haar plannen kan uitvoeren.

Tijd voor inzicht en blik op waar het vandaan komt en een massale wake up!

Als iedereen weet waar het kwaad zijn oorsprong heeft gaat er geen energie verloren met een afleidingsmanoeuvre zoals Covid-19 nu nog steeds is.

En er zullen vast nog veel andere afleidingsmanoeuvres bedacht worden en worden georkestreerd door deze foute lieden.

Waarom wordt President Trump nou zo gehaat door deze foute lieden en is hij zó belangrijk voor onze toekomst?

Kijk en luister ► https://www.facebook.com/100002710104526/posts/2996296103804030/?d=n


Ook ons nep koningshuis doet mee aan de destructieve Agenda van Klaus Schwab!


Kijk hoe Koningin Máxima transhumanisme promoot op een BASISSCHOOL!

Maxima dient te worden berecht als misleider van de bevolking!

En alle andere handlangers (psychopaten) die op de onderstaande afbeelding staan afgebeeld.

https://www.facebook.com/100005116122339/posts/1552596768254179/
Doneer een bedrag of bestel een T-shirt om ons werk voort te kunnen zetten en om Uw omgeving Wakker te kunnen schudden!


Dank U wel.