Vertaal deze pagina naar:

GESCHREVEN DOOR EEN NEDERLANDSE WEGWERKER

09-10-2022

Over wegafzettingen en omleidingen...


Het op een respectvolle manier ruimen van aangereden dieren...

Dat wij daarmee landverraders en NSB-ers zijn is de domheid van de mensen zelf...

De boeren gooien niks op snelwegen. De boeren gooien troep op toeritten en afritten. De boeren kondigden hun activiteiten netjes aan zodat wij er al rekening mee kunnen houden...

De Romeo's en andere Rutte aanhangers steken vervolgens die zelfde rommel weer in de fik... Die Romeo's gooien autobanden en rommel bewust op de snelwegen om juist de boeren weer in een kwaad daglicht te zetten... Maar dat zien of horen velen niet hé.

En zo werkt het verdeel en heers techniek van onze corrupte systeem... En mensen trappen er met open ogen in en gaan zelf ook maar meedoen om ons die de boel moeten opruimen ivm de veiligheid te gaan fraimen...

Dan zeg ik, je snapt er zelf dus helemaal niks van... Maar bedankt voor alle bedreigingen en alles wat mij is toegewenst... Mijn bedrijfsgegevens en adres staan gewoon openbaar kom het in vervolg mij dit gewoon even face to face vertellen...

Dan ben je wat mij betreft pas een held...

Ik ga weer aan het werk, want werk voor jullie veiligheid aan de weg...

Een wegwerker.


Op social media wordt veel geschreven, onder andere dit stukje tekst:*** WAARSCHUWING ***


Ik speel even advocaat van de duivel...Dat de boeren van zich laten horen daar sta ik achter.

Maar waarom gooien ze hun rommel niet bij één van de Kamerleden op de stoep of in de tuin? (Want zij zijn het die oorlog willen en bewust via agenda 2030 ons land kapot willen maken).

En wat nou als er een dierbare net van vakantie komt, geen Facebook heeft en geen tv kijkt. En niets van deze actie heeft meegekregen. Het is avond de zon hangt al laag en het zicht op de weg is slecht. Dan ineens doemt daar die bult rommel op midden op de snelweg, waar zij geen weet van hebben.

De vader probeert nog uit te wijken maar te laat. Hij zag het te laat. Boem, pats, krak... De auto rolt over de kop en... Gezin dood! Wie is hier dan verantwoordelijk voor? Wie krijgt de schuld?

Daarom zeg ik tegen alle boeren, gooi die rommel in Den Haag bij of in het torentje of gooi het in de tuin van een lid van de Tweede Kamer. Verder zeg ik er niks over maar ben bang dat er doden gaan vallen bij onschuldige mensen op de snelweg.