Vertaal deze pagina naar:

GRIJP NU JE KANS OM JOUW WAARHEID NAAR BUITEN TE BRENGEN OP TV!

12-03-2022

Onze redactie ontving op 28 februari jl. een e-mailbericht van Witte Geit tv, die luidde als volgt:


Hallo!

Mijn naam is Linda en ik werk voor Witte Geit tv.

Op dit moment zijn wij bezig met een tweede seizoen van het goed ontvangen BNNVARA programma 'Filemon en de complotten'. Hierin duikt Filemon Wesselink in de wereld van complotten, en gaat hij met een frisse blik in gesprek met andersdenkenden. De inspiratiebron voor deze serie is socioloog Jaron Harambam geweest. Hij schreef een proefschrift over complotdenkers en zegt: "Het is juist goed om kritische burgers te hebben! Luister naar wat ze te zeggen hebben, en zet ze niet weg als gekkies."

Daarom willen we graag voor een tweede seizoen wederom het gesprek aan gaan met andersdenkenden om te kijken hoe ze tot hun ideeën komen. Wat kunnen we er van leren, en waar verschillen we van mening? Daarnaast vinden we het ook belangrijk om het persoonlijke verhaal áchter de deelnemers te vertellen. Het belooft een open en eerlijk gesprek te worden, waar plek is voor kritische vragen maar waar ook iedereen de ruimte krijgt om hun theorieën uiteen te zetten zonder beschimpt of veroordeeld te worden. Want alleen dan komen we nader tot elkaar. Om een indruk te krijgen van het vorige seizoen verwijs ik graag naar deze link: https://www.npo3.nl/filemon-en-de-complotten/BV_101404802

Ik vroeg me af of jullie mij konden helpen met de juiste personen vinden voor dit programma. Hebben jullie tips voor mensen die welbespraakt, kritisch en hier mogelijk geïnteresseerd voor zijn?

Hoor het graag!

Met vriendelijke groet,

LINDA ARONS

Redacteur / Producer +31 (0)6 - 23338040linda@wittegeit.tv

SWAMMERDAMSTRAAT 49HS / 1091RR AMSTERDAM+31 (0)20 220 33 20 / WITTEGEIT.TV

https://wittegeit.tv/


Witte Geit is het productiehuis van voormalig BNN-televisiedirecteur Pim Castelijn en -hoofdredacteur Balt van Zeggeren. Sinds 2014 maken zij prikkelende televisieprogramma's die zich onderscheiden door de persoonlijke handtekening van de presentator en/of maker.

Dat heeft o.a. geleid tot programma's als Boerderij van Dorst, Filemon & de Complotten, Nachtdieren, Het Israël van Heertje en Bromet en Sophie in de (Mentale) Kreukels.Tip: Denk er goed over na en geef je alleen op als het echt goed voelt voor jou. Succes met je besluit!