Vertaal deze pagina naar:

GROOT NIEUWS! DE TELEGRAAF MELDT OP 17-03-2024 MIDDELS JOURNALIST PAUL JANSEN DAT DONALD TRUMP DE 'DEEP STATE' WIL GAAN ONTMANTELEN.

18-03-2024

Paul Jansen (journalist Telegraaf) schreef op 17 maart 2024 dat de messen worden geslepen door Donald Trump.


Is project2025 redding of einde democratie?

Het Presidential Transition Project van 2025 maakt de weg vrij voor een effectieve conservatieve regering, gebaseerd op vier pijlers: een beleidsagenda, een presidentiële personeelsdatabase, een presidentiële bestuursacademie en een draaiboek voor de eerste 180 dagen van de volgende periode.

Bron: https://www.project2025.org/about/

De Telegraaf kopte:

"De messen worden geslepen; Donald Trump wil de 'deep state' ontmantelen"

 Het onderstaande artikel van de Telegraaf staat achter een betaalmuur. Je zult eerst een abonnement moeten afsluiten bij de Telegraaf om het gehele artikel te kunnen lezen. Hiervan worden onder andere de salarissen betaald van de vaak omgekochte journalisten, die alleen mogen schrijven wat van hogerhand is goedgekeurd. Bekend is dat vele journalisten in het verleden zijn omgekocht. Udo Ulfkotte schreef daar eerder een boek over: "Gekochte journalisten". 

*** WAARSCHUWING ***

Doordat journalisten zich lieten omkopen kon onze wereld worden zoals die is geworden. Er is een grote leugenwereld ontstaan wat veroorzaakt is door de jarenlange propaganda (gepubliceerde leugens en verdraaiingen van omgekochte journalisten), wat tot heden nog steeds een zeer groot vertekend beeld weergeeft in Nederland en de rest van de wereld van de werkelijkheid zoals die werkelijk is.

Mag en kan journalist Paul Jansen de waarheid schrijven zoals die werkelijk is?

Foto NRC.NL - Paul Jansen (journalist)
Foto NRC.NL - Paul Jansen (journalist)

Mag en kan journalist Paul Jansen de waarheid schrijven zoals die werkelijk is?

Dat gaan wij, (onze redactie van De Nieuwe Media) vanaf heden onderzoeken, U ook?


Wie is Paul Jansen?

Vraag: Werkt Paul Jansen voor de satanisten (vrijmetselaars) of voor de eigen bevolking?

Paul Jansen (Zutphen, 19 augustus 1967) is een journalist werkzaam voor het Telegraaf-mediaconcern. Van 1 september 2015 tot 1 juni 2023 was hij hoofdredacteur als opvolger van Sjuul Paradijs. Sindsdien is hij correspondent in de Verenigde Staten.

Jansen heeft politicologie en rechten gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Na een postdoctorale opleiding journalistiek trad hij midden jaren 90 in dienst van De Telegraaf. Hij was daar achtereenvolgens actief op de buitenlandredactie en vervolgens voor De Financiële Telegraaf. Tussen 2002 en 2006 was Jansen uitgezonden als correspondent in Indonesië. Na zijn terugkeer in 2006 was hij verbonden aan de parlementaire redactie, waar hij in 2007 zijn mentor Kees Lunshof opvolgde als chef van de parlementaire redactie.

In 2010 werd hij door collega's de "invloedrijkste" en "best ingevoerde 'duider' van het Binnenhof" geacht.

In het seizoen 2013-2014 was hij presentator van het televisieprogramma WNL op Zondag. Ook is hij de vaste politiek commentator bij Vandaag de dag en regelmatig gast bij talkshows als Pauw en Jinek. [2]

Sinds 2020 heeft hij een podcast genaamd In gesprek met Paul Jansen, gepresenteerd door Wilson Boldewijn.

Na zijn terugtreding als hoofdredacteur in de zomer van 2023 werd hij correspondent in de Verenigde Staten namens De Telegraaf. Jansen woont tegenwoordig in Leiden en heeft vijf kinderen. Journalistentijdschrift Villamedia meldde dat hij een relatie had met zijn beoogd opvolgster als hoofdredacteur bij De Telegraaf, Esther Wemmers.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Paul_Jansen

Bij de Telegraaf gelden bepaalde tarieven om artikelen te kunnen lezen.

U mag Uw eigen keuzes maken wat U gaat doen vandaag.

Word U lid van onze Waarheidskrant De Nieuwe Media of van de Telegraaf?

Wie betaalt, die bepaalt: hoezo democratisch?

Aan U de vrije keuze!

Om het volgende artikel te kunnen lezen in de Telegraaf zult U helaas eerst een abonnement moeten afsluiten: https://www.telegraaf.nl/nieuws/1721664579/de-messen-worden-geslepen-donald-trump-wil-de-deep-state-ontmantelen

Om al onze artikelen in De Nieuwe Media in de Toekomst te kunnen lezen zul je ook eerst moeten inloggen.

Bij De Nieuwe Media kun je momenteel al lid worden door éénmalig 10 euro over te schrijven. 

PS. Wij streven ernaar om in de toekomst over voldoende middelen te beschikken om het vrije woord te kunnen verkondigen.

Boodschap voor de Nederlandse bevolking:


DE WETSHANDHAVING IS GEMILITARISEERD, WE MOETEN ALLE CORRUPTE AFDELINGEN VAN DE SAMENLEVING INFORMEREN MET KENNISGEVINGEN VAN AANSPRAKELIJKHEID EN KENNISGEVINGEN VAN BEËINDIGING, ZODAT ZE ALLEMAAL DE KEUZE HEBBEN OM AF TE TREDEN, VOOR HET VOLK TE WERKEN OF VERVOLGD TE WORDEN IN MILITAIRE TRIBUNALEN.

Wij dienen de koning, alle ceo's, ministers, 'ambtenaren' functionarissen, politieagenten, politiecommissarissen, marechaussee, beveiligers, burgemeesters en gemeentesecretarissen drie kennisgevingen te sturen:

1. Courtesy Notice
2. Notice of Liability
3. Notice of Termination

Diegenen die geen ontslag nemen, niet in contract gaan onder Common Law kunnen opgepakt en berecht worden voor misdaden tegen het eigen volk en landverraad.

Dit is de basis van ons recht om corrupte functionarissen te mogen oppakken en berechten, wij het volk dienen dit te stoppen en corrigeren.

Herken de negatieve oude programmering in jezelf zodat je dat kan loslaten.

Verleg je focus op de oplossing i.p.v. op het probleem.

Beluister het onderstaande spraakbericht.

De verandering zijn wij zelf!

Wij moeten het militaire- en politieapparaat als eerst kennisgevingen sturen want ook deze cruciale organisaties zijn zwaar gecorrumpeerd en dienen op de hoogte gebracht te worden dat zij weer voor het volk dienen te gaan werken - De Jure contract onder Common Law.

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN