Vertaal deze pagina naar:

GROOT NIEUWS VOOR DE WERELD

12-02-2021

🌎  BELANGRIJK NIEUWS 🌎


(Excuses voor de eventuele schrijf- en stijlfouten vanwege de vertaling)


Groot nieuws van de wereld, Italië deed postmortem (autopsie) van overleden coronapatiënt, grote onthulling gebeurde Italië is het eerste land ter wereld geworden dat een autopsie (postmortaal) uitvoert op een lijk van een Covid-19 en heeft, na uitgebreid onderzoek, ontdekt dat de Covid-19 niet als virus bestaat.


COVID-19 is een wereldwijde zwendel


Mensen gaan feitelijk dood als gevolg van "Amplified Global 5G Electromagnetic Radiation (Poison)" (en de vaccinaties die nu toegediend worden).

Artsen in Italië hebben de wet van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) geschonden, die geen autopsies (postmortaal) toestaat op de lichamen van mensen die zijn overleden aan het coronavirus om erachter te komen na een of andere wetenschappelijke ontdekking.

Er kan van worden uitgegaan dat de klachten die ontstonden (voor het vaccinatieprogramma)  niet werd veroorzaakt door een virus is, maar door een bacterie die de dood veroorzaakte bij heel veel mensen. Ontstaan door de bloedstolsels in de aderen, dat wil zeggen bloedstolsels in de aderen en zenuwen door deze bacterie en dit veroorzaakt de dood van de patiënt.

 Italië heeft het zogenaamde virus verslagen en verklaard dat "er niets anders is dan phelia-intravasculaire coagulatie (trombose) en de manier om ermee om te gaan om het te genezen is het nemen van antibiotica tabletten, ontstekingsremmers en het nemen van anticoagulantia (aspirine). Wat aangeeft dat genezing van de ziekte mogelijk is.

Dit is sensationeel nieuws voor heel de wereld en voorbereid door Italiaanse doktoren door middel van autopsie (postmortaal) van lijken die het stempel van Covid-19-virus had gekregen.

Volgens sommige andere Italiaanse wetenschappers waren ventilatoren en de Intensive Care (ICU) nooit nodig. In Italië zijn hiervoor inmiddels protocollen opgesteld.

CHINA wist er al van, maar maakte zijn rapport nooit openbaar.

Deel deze informatie met al je familie, buren, kennissen, vrienden, collega's zodat ze uit de angst voor Covid-19 kunnen komen en begrijpen dat dit helemaal geen virus is, maar gewoon een bacterie die wordt aangewakkerd door 5G-straling.

De oorzaak is schadelijk voor mensen met een zeer lage immuniteit. Deze straling veroorzaakt ook ontstekingen en hypoxie. Degenen die hieraan ten prooi vallen, moeten Asprin-100 mg en Apronix of Paracetamol 650 mg gebruiken. Waarom... ??? Omdat is aangetoond dat covid-19 bloedstolsels veroorzaakt, wat trombose bij de persoon veroorzaakt en waardoor bloedstolsels in de aderen terechtkomen, waardoor de hersenen, het hart en de longen geen zuurstof kunnen krijgen waardoor de persoon die moeilijk ademt snel zal sterven als gevolg van kortademigheid.

Artsen in Italië waren niet gehoorzaam aan het protocol van de WHO en voerden autopsies uit op lijken die waren overleden aan covid-19.

Artsen openden de armen, benen en andere delen van het lichaam en na goed onderzoek en onderzoek merkten ze dat de bloedvaten verwijd waren en de aderen vol trombi zaten, waardoor het bloed meestal niet meer kon stromen. En vermindert ook de zuurstoftoevoer naar het lichaam waardoor de patiënt sterft.

Na kennis genomen te hebben van dit onderzoek, veranderde het Italiaanse ministerie van Volksgezondheid onmiddellijk het behandelprotocol van Covid-19 en gaf het aspirine aan zijn positieve patiënten. 100 mg en begon Empromax te geven. Als gevolg hiervan begonnen de patiënten te herstellen en begon hun gezondheid te verbeteren.

Het Italiaanse ministerie van Volksgezondheid heeft meer dan 14.000 patiënten op één dag ontslagen en naar huis gestuurd.

Bron: Italiaans Ministerie van Volksgezondheid

Word wakker Allen en Sta op!