Vertaal deze pagina naar:

GROOTSTE STAKING IN DUITSLAND ALLER TIJDEN VANAF MAANDAG 8 JANUARI 2024

08-01-2024

Eva Vlaardingerbroek deelde waarschuwing voorafgaand aan boerenprotest Duitsland: 'Keerpunt voor rest van Europa'

Op maandag acht januari staan grootschalige boerenprotesten op de agenda in heel Duitsland. Naar verwachting zullen grote delen van Duitsland ontregeld worden door tienduizenden trekkers die de wegen zullen opgaan en bezetten. Volgens rechtsfilosofe en politiek commentator Eva Vlaardingerbroek, die zelf naar Duitsland zal afreizen, moet de rest van Europa dit boerenprotest nauwlettend in de gaten houden.

Begin juli 2022 sprak Vlaardingerbroek zich op de Amerikaanse televisiezender Fox News in gesprek met Tucker Carlson uit over de Nederlandse stikstofcrisis. Hierbij stelde zij dat dit een verzinsel van de Nederlandse overheid zou zijn, die de crisis zou aangrijpen om land van de boeren te stelen teneinde hier huizen op te bouwen voor immigranten. Verder treedt Vlaardingerbroek regelmatig op als commentator in The Mark Steyn Show op het Britse televisiekanaal GBNews en op het Duitse YouTube-kanaal Achtung, Reichelt! van de voormalig hoofdredacteur van de Duitse krant BILD, Julian Reichelt.

GROOTSTE STAKING IN DUITSLAND ALLER TIJDEN VANAF 8 JANUARI 2024 VAN DE SPOORWEGEN EN SCHOLEN; BOEREN, VRACHTWAGENBESTUURDERS EN DE GASTRONOMIE ZULLEN MASSAAL DE STRAAT OP GAAN!

Tienduizenden Duitse boeren komen in opstand tegen de netto-nul agenda van het WEF – Media Blackout

Tienduizenden Duitse boeren hebben zich op de snelwegen opgesteld om te protesteren tegen het verwoestende beleid van de socialistische regering, dat erop gericht is boeren uit hun bedrijf te verdrijven om te voldoen aan de netto-nul doelstellingen van de groene agenda van het World Economic Forum, schrijft Baxter Dmitry. Meer info: https://www.frontnieuws.com/tienduizenden-duitse-boeren-komen-in-opstand-tegen-de-netto-nul-agenda-van-het-wef-media-blackout/

Bekijk de video en deel deze met al je vrienden en je familie!


Deze keer zal de staking anders zijn!

De Duitsers gaan alles plat leggen. 

Tegen de foute Duitse Zionisten regering.

Vijf dagen gaat alles plat in Duitsland; landelijke staking.

Wanneer volgt Nederland?

HOUD ER REKENING MEE DAT BINNENKORT OOK DE SCHAPPEN LEEG ZULLEN ZIJN IN DE NEDERLANDSE SUPERMARKTEN!

Er is heel wat mis in onze wereld!

De mensen zullen er pas achter gaan komen als ze geen eten meer hebben, of hun luxe leven voorbij is...

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN