Vertaal deze pagina naar:

WILT U ZICH LATEN VACCINEREN OF HEEFT U PRIKSPIJT?

21-03-2022

Heeft U prikspijt? Of laat U zich nog steeds vaccineren? Lees dan vooral dit artikel!


Weest U zich hiervan bewust dat dit een werkelijkheid is,

wat hieronder staat geschreven!


Wanneer het kartel van de overheid (Rutte, Kaag en companen) aangestuurd wordt door het WEF en de beleidsmakers van de media grote kranten opkoopt of dik betaald krijgt om de bevolking in één richting te laten denken heb je te maken met een criminele organisatie, een criminele bende of samenzweerders.

Waarom?

Omdat je de bevolking bewust misleid met voorbedachte rade. Je betaalt ze vooraf om de bevolking te misleiden. En ja, natuurlijk ben je uiteindelijk zelf verantwoordelijk wat je wel of niet doet...  Wel of geen prikjes laten zetten...

Maar...

Er worden krachtige hypnosetechnieken ingezet op televisie, radio, grote kranten en billboards op de openbare weg en op overheidsgebouwen. Wanneer je dan tien keer of meer op één dag dezelfde boodschap leest of hoort gaan veel mensen het vanzelf geloven.

Je kunt dan spreken van een gehypnotiseerde bevolking.

 Bovendien houdt de overheid de bevolking bewust arm en stellen ze alles in het werk om mensen vooral dom, ofwel onwetend te houden door middel van het onder-wijs. Dat is ze jarenlang gelukt. Gelukkig ontwaken nu steeds meer mensen en doorzien nu wat er gaande is:

Transhumanisme, verarming (inflatie), bewuste schaarste creëren en volkerenmoord.

Het hebben van prikspijt is daarom niet zo verwonderlijk. Of wanneer je je nog steeds wilt laten vaccineren... Maar hoe nu verder wanneer je dit leest? Wat te doen wanneer je erin bent getrapt en je je reeds hebt laten vaccineren?

Dan krijg je te maken met prikspijt.


We hebben nog tot mei 2022 om het tij te keren!

Minister Ernst Kuijpers gaat in mei namens 17,5 miljoen Nederlanders een verlenging van de EU- verordening ondertekenen. Per juni 2022 moet dan de verplichting van het reizen met een QR code zijn ingevoerd + mensen mogen niet meer weigeren zich te laten vaccineren (!). Dit gaat allemaal heel stilzwijgend nu. In Italië loopt het storm met het geven van feedback als burgers (inmiddels 15.000x gedaan). Bij ons is dit nauwelijks bekend.


Wat kunt U doen?

Deze verordening (35 p) lezen en een EU-account aanmaken. Daarna feedback geven, dat is slechts mogelijk tot 7 april 2022. Denk je dat we van die QR- code af zijn, wordt het stiekem met verplichte vaccinatie erbij door de EU ingevoerd als Kuijpers dit gaat ondertekenen en als de meerderheid van de EU- landen hiermee akkoord gaat.

Hieronder staat de link (het is veel leeswerk en moeite doen, maar dan kunt U in ieder geval Uw mening geven). Hoe meer mensen dit weten hoe beter en hopelijk komt er daardoor flink tegengas!

Link ► https://ec.europa.eu/info/law/better-regulation/have-your-say/initiatives/13375-Extension-of-EU-Digital-COVID-Certificate-Regulation_nl

 

Weet en besef ook dat wanneer U de huidige machthebbers erkend als machthebbers ze macht hebben over U. Wees daarom Uw eigen baas en maak zelf goede keuzes voor Uzelf en Uw kinderen!


Veel mensen zijn nu bezig te onderzoeken hoe de vaccinaties onschadelijk gemaakt kunnen worden van diegenen die zich reeds hebben laten vaccineren.

Wie is er nu uiteindelijk verantwoordelijk dat de media omgekocht kon worden in Nederland? En door wie?


Daar ligt dan ook de oplossing toch? Jazeker!


Mr Drs Arno van Kessel is al geruime tijd, mede in opdracht van "Artsen voor waarheid", bezig met een onderzoek naar de plannen van het WEF én de link met het wereldwijde vaccinatieplan. Hij legt in de video heel goed uit waarom het van belang is om te zien wat er gaande is.

De informatie die hij in het openbaar deelt is door iedereen te vinden en te controleren.


Het is van levensbelang om ver weg te blijven van de zogenaamde COVID vaccinatie spuiten!


Pfizer-Nieuws

"Ze wisten dat ze veel mensen zouden vermoorden.

En toch deden ze het."

Gevaccineerden hebben 500 procent meer kans om een hartaanval te krijgen, zegt Pfizer-onderzoek...

In acht maanden zijn er meer mensen overleden aan het coronavaccin dan in de afgelopen 30 jaar aan alle andere vaccins bij elkaar, zegt advocaat en voorzitter van Children's Health Defense Robert F. Kennedy (jr).

Officieel zijn er in de Verenigde Staten een slordige 20.000 sterfgevallen geregistreerd na coronavaccinatie, maar volgens Kennedy ligt het sterftecijfer veel hoger, 'waarschijnlijk 40 keer zo hoog'.

Lees verder ► https://www.ninefornews.nl/gevaccineerden-hebben-500-procent-meer-kans-om-een-hartaanval-te-krijgen-zegt-pfizer-onderzoek/


Beluister de video hieronder,

zodat ook U goed op de hoogte bent!


VIA WOB-VERZOEKEN VRIJGEKREGEN PFIZER ONDERZOEKS-DOCUMENTEN N.A.V. VACCINATIES


(Vaccinatieperiode dec 2020 - febr 2021)

Originele download van deze documenten (zoek op 5.3.6):

https://phmpt.org/pfizers-documents/

https://odysee.com/@devrijeomroep:6/the-pfizer-data:2


Informeer Uzelf en doe onderzoek!


Steun ons, de Vrije Pers van Nederland!