Vertaal deze pagina naar:

HET BEDROG IS HEEL ERG GROOT IN ONZE WERELD!

12-09-2023

Wij mogen nu massaal gaan ontwaken lieve mensen, de tijd is nu!

Ben je nog niet ontwaakt? 

Lees dit artikel dan nog eens een keer extra door, zodat je het ook gaat (in)zien en/of gaat doorvoelen wat er nu werkelijk gaande is in onze wereld.

Als je alle CEO's (functionarissen) bekijkt achter het hele COVID gebeuren zul je erachter komen dat zij zichzelf allemaal Joden noemen, echter zijn zij de nep Joden (Zionisten). Maar omdat dit nog steeds moeilijk is om te benoemen zou je ze eventueel ook Babyloniërs kunnen noemen.

Het Europese parlement moet de toren van Babylon voorstellen.

De term Babyloniërs is een optelsom van:

• Zionisten
• Nep Joden
• Oude Nazi's
• Khazaren
• Vrijmetselaars
• Bankiers
• De omgekochte Media
• De politiek
• De Paus
• Het Vaticaan
• The City of London
• Washington D.C.

Als je ze voor Babyloniërs uitmaakt worden ze helemaal gek!

Dan heb je alle vliegen in één klap (is nieuwe tactiek).

Thierry Baudet plaatste ooit iets over Babylon op z'n Twitter account

Thierry Baudet heeft in het verleden een keer iets geplaatst over Babylon op zijn Twitter account. De grote omgekochte media stond gelijk helemaal op z'n kop. Instanties wilden kijken of ze hem daarvoor konden aanklagen. Ze gooiden het direct op antisemitisme.

Volgens de bijbel is mysterie Babylon de Antichrist!

De Roomse paus liet zichzelf aanbidden als God. Vele wereldleiders onderwerpen zich aan hem door te knielen en zijn hand te kussen. Miljoenen volgelingen knielden voor hem. Hij beweerde de zonden te kunnen vergeven en mensen heilig en zalig te kunnen verklaren.

De antichrist kon volgens de droom van Nebukadnezar niet komen voordat het Romeinse Rijk uiteengevallen was in tien rijken. Want de 'kleine hoorn' kwam op tussen de tien andere hoornen. Zolang het Romeinse rijk nog een éénheid was, werd de komst van het Pausdom dus weerhouden. Hetzelfde wat Paulus zegt, stond dus ook al zo opgetekend in Daniël 7 over het laatste dier waaruit tien hoornen voortkomen (tien koninkrijken). Ten koste van drie van die koninkrijken komt de laatste godslasterlijke macht, de antichrist, die aanwezig blijft tot aan de wederkomst.

Bron: https://weguitbabylon.nl/de-antichrist-volgens-de-bijbel/

In deze tijd leven wij nu, de EU is Babylon!

De EU is echter reeds ontbonden. Echter zolang de bevolking nog niet is ontwaakt en het Beest (666) wordt gevoed met belastingen hebben zij de macht. Die macht is echter overal al aan het afbrokkelen. Veel politici verlaten het zinkende schip in Den Haag. Veel overheidsinstanties zijn inmiddels uitgeschreven bij de Kamer van Koophandel.


Babylon (EU) is bezig met z'n laatste stuiptrekkingen!

We zullen binnenkort een artikel maken over Babylon, zodat het voor een ieder inzichtelijk wordt.

Zodat we massaal inzicht krijgen wat er zich momenteel afspeelt voor onze ogen.

En ook de vele dominees en predikanten die Nederland rijk is...


OPROEP AAN DE KERK

De Kerk heeft toch een status volgens het oude systeem? 

Ga verhaal halen in Den Haag en stel alle oud politici, de huidige politici en het koningshuis persoonlijk aansprakelijk voor alle pijn en ellende wat de bevolking tot heden door de EU (Babylon) is aangedaan. Dan is het zo afgelopen met dat gespuis in Den Haag.


We leven in de tijd van de Openbaringen!

Bekijk deze video ► https://www.bitchute.com/video/Su6dLujH7Nn3/

Volg dit Telegram kanaal ► https://t.me/Openbaringen