Vertaal deze pagina naar:

HET 'COMPLOT' VAN FILEMON WESSELINK BNN/VARA

04-05-2021


Het 'Complot' van Filemon Wesselink BNN/VARA - Max von Kreyfelt, Laura Hos en Duncan Robles


Generation Freedom liet zich niet piepelen door Filemon!


De twee kritische studenten Laura Hos en Duncan Robles, oprichters van Generation Freedom, hebben vele duizenden views en volgers op social media.

Voor programmamaker Filemon Wesselink een goede reden om deze influencers in zijn nieuwe programma 'Filemon en de Complotten' voor een vraaggesprek uit te nodigen.

Robles en Hos wilden dat wel maar onder strikte voorwaarde: er mocht niet geframed worden. Een verbaal conflict maakte aan de opname vroegtijdig een einde. Robles en Hos doen verslag van hun ontmoeting met de stampvoetende en kleinerende BNN/VARA presentator.Reacties onder de video:


Fijn om te vernemen dat er jongeren zoals jullie zijn die op het zelfde pad bezig zijn en ook goed geïnformeerd zijn of willen zijn!

Laura en Duncan, chapeau, ga zo door, is hard nodig onder jongeren !!!

Er is nog hoop...

Jongeren moeten wakker worden...

GOD BLESS

Het framen van Laura Hos en Duncan Robles geeft aan en is tevens het bewijs dat de MSM de greep op alles aan het kwijtraken is. Het is een kwestie van tijd dat er een journalistieke zuivering gaat plaatsvinden. Dit geldt ook voor de politiek. We moeten blijven doorvechten.

Het verhaal van deze twee giganten is zo belangrijk dat ik het niet meer heb over de minpuntjes in dit interview. Als 75 jarige kan ik alleen maar trots zijn op jonge mensen als Laura en Duncan. Alle redacteuren van de omroepen en de bladen van de MSM moeten zich kapot schamen. Al meer dan een jaar liegen ze ons voor. Het lijkt het nieuwe normaal geworden te zijn.

Laura en Duncan wat jullie is overkomen is een groot compliment. Het betekent dat je jezelf blijft waar andere mensen hun principes verkopen voor een bord linzenmoes. Rustig doorgaan, ook de meeste jongeren gaan na verloop van tijd wel beseffen dat hun vrijheid in gevaar is. Ze kijken alleen langer de kat uit de boom omdat ze zich onzekerder en kwetsbaarder voelen dan ouderen. Ik ben 65 en had me ook nooit voorgesteld dat het zó erg zou zijn.

Wat een stelletje laffe collaborateurs!