Vertaal deze pagina naar:

LEES HET ECHTE NIEUWS IN ONZE WAARHEIDSKRANT!

09-10-2023

De globalisten willen de 3e wereldoorlog laten escaleren en zullen de komende weken en maanden er alles aan doen om dit te bewerkstelligen!


Het hebben of ontwikkelen van een 'open mind' is een pré om te ontwaken in de matrix (schijnwereld). Zodra U een open mind heeft ontwikkeld zult U zeer snel gaan ontwaken en is Uw wereldbeeld en Uw leven niet meer als vroeger. Velen gingen U reeds voor en zijn onderzoek gaan doen.


"Je ziet het pas als je het doorhebt." - Uitspraak Johan Cruijff.

 (Cruyff) is een uitspraak die nog veel meer de spijker op zijn kop slaat dan we ons vaak realiseren.

Einstein formuleerde dat iets anders: 

"We kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het veroorzaakt heeft."

Als de mensen nu eens gaan begrijpen, dat je mensen hebt en onder de mensen de maffia, (de tegenstander van GOD). Wij zijn allemaal Goddelijke wezens, niemand uitgezonderd, en je zult bij jezelf naar binnen moeten en jezelf verlossen. Een ander doet het niet voor je.

Trust the Plan of God!


Oude beschavingen hadden niet de medische zorg die we nu hebben!

Oude beschavingen hadden ook niet de zogenaamde (door de deep state veroorzaakte) welvaart ziektes die we nu hebben. Wanneer je goed oplet kom je de laatste tijd veel over de Amish tegen. Een groepje 'halve wilden' zo men zegt waar nauwelijks moderne ziektes voorkomen. Indianen leefden tot heden eeuwenlang van de natuur; planten en kruiden. 

Indianen maken gebruik van hun eigen klankborden en klankschalen die op basis van trilling en golflengte genezende krachten hebben. De positieve werking hiervan is allang bewezen door onderzoekers.


Uitvindingen en verborgen patenten

Er zijn 6000 patenten van uitvindingen verborgen voor ons, met van alles en nog wat. Onder andere de Vrije energie van Tesla en ook de kennis van MED BEDS zal binnenkort beschikbaar komen voor de hele wereldbevolking. Dit zal pas gebeuren na het opschonen van alle kwaadwillenden (Zionisten/nep Joden/Khazaren) in onze wereld. Zij zijn verantwoordelijk voor heel veel pijn, ellende en doden in onze wereld. Het is belangrijk dat de bevolking nu massaal gaat ontwaken.

Dat gaat nu ook gebeuren de komende periode.

Trust the Plan of God 🙏🙏


"NIETS IS WAT HET LIJKT"

Super mooie nieuwsuitzending van dotcomradio over Trump, Israël, etc.

Connecting de dots (dotcomradio):

https://www.thuisbiz.nl/mp3/dotcomradio-383-08102023.mp3Tip: Lees dit hele artikel door, zodat je inzicht krijgt in wat er nu gaande is!

Bewust wordt de wereld die wij kennen in brand gestoken en alles op scherp gezet. In Israël gebeurt er nu van alles, waardoor mensen over de hele wereld tegenover elkaar komen te staan.

Wereldwijd dezelfde beelden, moslims die de "aanval" op Israel vieren. Het is een playbook, de bevolking wordt tegen elkaar opgezet. Het coronaverhaal is dood, de vaccinatieschade is niet meer te verbergen, er is een psychopatische elite ontmaskerd. 

Oekraïne is mislukt, de klimaatgekte wil niet, dus nu een inval van Hamas in Israel? Het is opnieuw een false flag dat duizenden mensenlevens zal kosten, zowel in Israel als in Gaza. Zolang we niet beseffen dat we steeds in de maling genomen worden, lukt het om de bevolking af te leiden van hun echte vijand.

Bron: https://x.com/JeroenPols/status/1711042205710762163?s=20

Palestina wordt ingepikt door Zionisten/nep Joden!

Israel is opgericht door de cabal (deep state/zionisten/nep Joden/khazaren)

Israël is opgericht door de cabal met als enig doel om het centrum te worden van de wereldregering die ze willen oprichten. Alles wat ze doen is gericht om dat doel te verwezenlijken. Ook deze aanval op Israël, is georganiseerd door de cabal om een stap verder te zetten in de richting van hun agenda. Ze bombarderen hun eigen land, om een excuus te hebben voor de volgende fase van hun agenda.

Het verdeel en heers spel is zo oud als de weg naar Rome. De komende maanden zal Taiwan nog worden binnengevallen door China en de spanningen met Noord Korea zullen ook gaan oplopen. Laat je echter niet voor het 'verdeel en heers' karretje spannen. 

Het is een kwestie van tijd, geduld en vertrouwen. Het is een zeer duister (matrix) spel wat wordt uitgespeeld, maar het einde is allang bekend: God wint!

Volg ook het onderstaande Telegram kanaal voor het actuele nieuws in de wereld.

https://t.me/ditishetnieuws

Luister naar de interessante update van X22 report van dát wat er nu in de wereld speelt!

Klimaatexpert luidt de klok over de klimaathoax, het is allemaal verzonnen!

De Green New Deal zal de VS failliet laten gaan, dit is wat het [WEF]/[CB] uiteindelijk wil: het land vernietigen. Trump gaat energie ontketenen die een nieuwe krachtige economie zal ontketenen, die de [CB] zal vernietigen. 

WO III beweegt zich nu uit de schaduw naar het licht. 

Het 16-jarenplan dat de Deep State hebben gemaakt, wordt nu op hen gebruikt. 

Elke beweging die Jo Biden maakt, brengt ons steeds dichter bij WO III. Elke beweging is verbonden met een andere. Als je vals speelt bij verkiezingen en de Amerikaanse regering omverwerpt, vernietigt dat het land. Dit is wat Trump het Amerikaanse volk laat zien. Elke beslissing, elke actie die Biden/[Deep State] onderneemt, vernietigt het land en brengt ons naar WIII. 

Dit gaat allemaal over 2024.

De visie van David Sorensen

David Sorensen is erg actief op social media, zoals Facebook en op Telegram en hij heeft een eigen website: STOP WORLD CONTROL. Hij maakt zich ernstig zorgen over de mensheid en doet er veel voor om mensen te informeren. Al twee keer verstuurde hij een miljoen folders vanuit Amerika naar Nederland, om deze te laten verdelen aan mensen die de folders willen verspreide in Nederland. Over Israël heeft David veel geschreven. Hieronder staat zijn visie, hoe hij erin staat. Wij, de Waarheidskrant, plaatsen zijn visie, zodat we allemaal meer inzicht krijgen in de Staat Israël, Israëliërs en de Palestijnse bevolking.


David Sorensen schreef het volgende op 9 oktober 2023:

Precies zoals ik zei: de georchestreerde aanval van Hamas op Israël is op touw gezet door Israël zelf om een excuus te hebben om de meest afschuwelijke volkerenmoord aller tijden goed te praten. Israël snijdt alle toevoer af van water, voedsel, benzine en electriciteit van het hele gebied in Gaza, waar MILJOENEN onschuldige en weerloze mensen wonen. En ze sturen er 300.000 soldaten op af. Dit is hun truc om eens en voor altijd die mensen te vernietigen en zodoende de hele Gaza strook weer in bezit te krijgen. Het is de voortzetting van hun bloeddorstige en meedogenloze invasie van Palestina in 1948. De totale uitroeing van de hele Palestijnse bevolking. De letterlijke woorden van de Israëlische minister van defensie zijn:"Dit zijn geen mensen maar dieren en we gaan ze als zodanig behandelen."Lees alsjeblieft het volledige stuk op mijn tijdlijn, dat uitlegt wat hier werkelijk achter zit.


Op 8 oktober 2023 stelde David Sorensen de volgende vraag:

Mag ik alsjeblieft eens wat waarheid spreken over Israël?  

Zonder dat ik meteen het stempel "Jodenhater" krijg? Alsjeblieft?


David Sorensen plaatste de onderstaande tekst op zijn Telegram kanaal.

Telegram kanaal: https://t.me/stopworldcontrolofficial


David Sorensen schreef de volgende tekst:

De huidige staat Israël werd opgericht door de Rothschilds, om te dienen als toekomstig centrum voor de tirannieke wereldregering die we overal om ons heen gevormd zien worden.

De Rothschilds staan erom bekend aan de top van het wereldwijde satanisme te staan. Ze staan ook aan de top van vrijmetselarij. Bovendien staan ze aan de top van het internationale financiële systeem, dat al meer dan een eeuw lang de mensheid op verschrikkelijke wijze in slavernij houdt.

Ze bezitten meer dan 160 centrale banken, en hebben in Amerika de Federal Reserve en de extreem misdadige IRS (belastingdienst) opgericht die driehonderd miljoen Amerikanen genadeloos plundert voor eigen verrijking.

De Rothschilds staan erom bekend extreem gruwelijke en perverse feesten te organiseren, en kunst van de meest beestachtige artiesten te promoten, waarin gewelddadige verkrachting en brute moord gevierd wordt.

De Rothschilds zijn centraal onderdeel van wat men noemt de "elites" die opereren vanuit de souvereine staat "the City of London", een onaantastbaar gebied in het hart van Londen, dat boven elke wet staat. Van daaruit voeren ze hun operaties voor werelddominantie uit.

Ze staan aan de top van BlackRock en Vanguard, twee bedrijven die in principe de hele wereld bezitten en dit misdadige monopolie gebruiken om de mensheid zwaar te terroriseren, zoals we zagen tijdens de pandemie: omdat zij alle ziekenhuizen, vliegtuigmaatschappijen, nieuwsmedia, enz. bezitten, gebruikten ze die macht om totale terreur te zaaien onder de hele mensheid, met de dood van honderden miljoenen als gevolg.

Deze elites staan ook achter de Wereldgezondheidsorganisatie, de Verenigde Naties, de Europese Unie en het World Economic Forum.

Alle insiders van deze elites die besloten hebben hen te ontmaskeren, zeggen hetzelfde: Jeruzalem is bedoeld om het centrum te worden van hun diabolische wereldregering. Daarom hebben ze de staat Israël opgericht.

Daartoe zijn ze met tanks en soldaten dat gebied binnengedrongen, waar ze miljoenen gezinnen beroofd hebben van huizen en boerderijen, landerijen en wijngaarden, en hen als vuil uitgedreven hebben.
Ontelbare vaders zijn bruut afgeslacht voor de ogen van de moeders en kinderen, ontelbare kinderen zijn opgesloten in de gevangenissen van het nieuwe Israël waar ze gemarteld worden. De monsterlijke misdaden die bedreven werden tegen deze mensen zijn met geen pen te beschrijven. Amnesty International heeft diverse hartverscheurende rapporten gepubliceerd over de schrijnend me misdaden gepleegd door Israël, tegen de weerloze Palestijnse gezinnen.

Miljoenen mensen zijn opgesloten in de grootste openluchtgevangenis ter wereld, in Gaza, waar de meeste zelfmoorden ter wereld gebeuren omdat het leven er een echte hel is.

Om de steun van de wereldwijde christelijke kerk te krijgen voor dit nieuwe Israël, werd in de 19e eeuw een criminele advocaat onder de arm genomen: Cyrus Scofield. Deze man was veroordeeld wegens fraude en vervalsing en stond bekend als een genadeloze bruut die zijn vrouw mishandelde. Hij werd gecontacteerd door de Rothschilds om een nieuwe Bijbel te maken, de Scofield Study Bible. Deze Bijbel werd op diverse punten vervalst en bevatte honderden voetnoten die het idee introduceerden dat God een nieuwe politieke en militaire staat Israël zou oprichten. Dat zou de vervulling zijn van Gods beloften aan Abraham om hem "het beloofde land" te geven. Deze vervalste Bijbel werd breed verspreid in heel Amerika en legde het fundament voor een heel nieuwe leer, die zich met hart en ziel achter dit nieuwe Israël schaarde. Mensen die er kritiek op hadden kregen het stempel "Jodenhater".

Er werd een psychologische campagne opgezet om sterk emotionele sympathie te wekken voor de "vervolgde Joden", waarbij uiteraard met geen woord gesproken werd over de miljoenen vaders, moeders en kinderen die door Israël bruut verkracht, vermoord en gemarteld werden, en van alle bezit beroofd werden. Sterker nog: mensen die opstonden om het voor deze mensen op te nemen, werden opnieuw "Jodenhaters" genoemd.

Iedereen die verhuisde naar de nieuwe politieke staat Israël kreeg het stempel "uitverkoren volk van God". Of ze nu uit Amerika, Europa, Afrika of Azië kwamen, en of ze nu wel of niet gelovig waren (de overgrote meerderheid is fel atheïstisch) speelt geen rol. Woon je in deze nieuwe staat, dan ben je opeens deel van het "uitverkoren Joodse volk" dat boven de rest van de mensheid staat en daarom het recht heeft andere mensen te vermoorden, beroven en terroriseren.

Israël richtte de terreurorganisatie Hamas op, om vervolgens nog meer medelijden te kunnen wekken bij de wereld. Want ocharme ze waren opeens wel heel erg zielig, nu de gemene Hamas hen het leven zo zuur maakte. Zo werken misdadigers altijd: ze controleren beide partijen, om een psychologisch spel te voeren. Het doel is de sympathie van de hele wereld op te wekken voor Israël en hun verschrikkelijke oorlogsmisdaden tegen miljoenen ongewapende mensen te doen vergeten.

Het denkbeeld werd verder verspreid dat deze staat "Gods land" is en dat niemand er een vinger naar uit mag steken. Wie dat wel doet, of wie zelfs nog maar durft een verkeerd woord te spreken tegen deze tirannieke misdadige staat wordt "vervloekt door God Zelf".

Terwijl miljarden gelovigen wereldwijd wijsgemaakt wordt dat Israël "Gods heilige land" is, is deze staat in werkelijkheid een van de meest atheïstische landen ter wereld, en een internationaal centrum van seksuele perversie. Tel Aviv organiseert de grootste pride parade van het oostelijk halfrond en Israël is een veilig toevluchtsoord voor pedofielen die in andere landen door de politie gezocht worden.

Van "heilig land" is geen sprake. Het is schril het tegendeel. Bovendien is Jeruzalem een centrum van de wereldwijde vrijmetselarij, wat in feite een verkapte vorm van satanisme is. Hoezo "Gods land"?
De hele ideologie dat Joden het "uitverkoren" volk van God zijn, is de basis voor de ergste vorm van racisme en volkeren haat ter wereld. Het is de dekmantel voor sommige van de ergste misdaden die ooit tegen de mensheid gepleegd werden. Want de "Joden" mogen alles doen wat ze willen. Zij zijn immers uitverkoren en die andere volkeren zijn minderwaardig.

Daarom zie je dat er over de hele wereld opgeroepen wordt om te "bidden voor het Joodse volk" en "bidden voor Israël", maar niemand roept op om te bidden voor de verschrikkelijke verdrukte miljoenen Palestijnse families die al sinds 1948 onder een afschuwelijke terreur leven.

Religieus racisme is de ergste vorm van medogenloosheid die er bestaat. God wordt afgeschilderd als een monster die sommige mensen zegent en anderen vervloekt, puur op basis van etniciteit.

In werkelijkheid zijn het echter de Palestijnen die genetisch veel dichter bij de oorspronkelijke Joden, ofwel Hebreeers, staan. Zij wonen al duizenden jaren in dat gebied, terwijl iedereen die door de Zionisten naar Israël gehaald is, geen enkele genetische verbondenheid met de authentieke Joden hebben. Israël heeft het belijd dat om het even wie zich in hun land kan vestigen en de status van "Jood" kan krijgen. Jood zijn wordt dus herleid tot letterlijk niets. Elke Aziaat, Afrikaan, Amerikaan en Australiër kan "Jood" worden in Israël.

Over de hele wereld is de Orthodoxe Joodse gemeenschap, de echte gelovige Joden, van meet af aan heel sterk gekant tegen deze nieuwe militaristische staat. Er zijn vele betogingen geweest tegen Israël, en de gruwelijke misdaden tegen de Palestijnse mensen worden zwaar veroordeeld door de authentieke Joodse gemeenschap wereldwijd. Dat weet echter bijna niemand. Want het wordt doodgezwegen.

Hoe zit het met God en zijn zogenaamde "uitverkoren" volk? In de Bijbel wordt er met grote nadruk gezegd dat God de ene mens niet boven de andere stelt en dat alle mensen gelijk zijn. Er is geen onderscheid! God is geen racist.

De mensen die God als Zijn geliefde kinderen beschouwt zijn diegenen die net als Abraham niet meedoen met de demonische kwaadaardige cultuur van hun omgeving, maar die God liefhebben en vanuit deze omgang met God hun medemensen liefhebben en helpen. Een "Jood" is volgens de Bijbel iedereen die zijn hart heeft laten transformeren door de liefde van God.

De naam "Israël" betekent "prins van God" ofwel "Koninklijk kind van God". Het wordt gegeven aan iedereen die met een oprecht hart God liefheeft en dus Zijn kind is. Dat heeft niets te maken met genetische afstamming, religie of politiek. Elk mens, om het even uit welke cultuur of land, of huidskleur of taal, kan een kind van God zijn. Er is geen enkele vorm van rassenonderscheid.

Dat werd duidelijk gemaakt door Jezus die bijvoorbeeld mensen uit Samaria, die door de Joden als "honden" bestempeld werden, met liefde en waardering bejegende. Het oude Israël was extreem racistisch en zij bestempelden andere volkeren als onwaardige dieren. Jezus ging daar tegenin door juist mensen uit die volkeren openlijk te omhelzen, en te genezen. Jezus maakte het duidelijk dat het God te doen is om het hart van de mens.

De politieke staat Israël heeft niets te maken met wat God verstaat onder "Israël". Het is opgericht door mensen die door de Bijbel juist "kinderen van de duivel" genoemd worden. Reeds in de tijd van het oude Israël noemde Jezus de leiders van het toenmalige Israël "zonen van de hel", "kinderen van de duivel" en "leugenaars en huichelaars". Jezus hekelde hun religieuze schijnheiligheid en zei dat het slechts een dekmantel was voor hun satanische praktijken. Jezus zei tegen de Joodse leiders dat echte kinderen van God die mensen zijn die luisteren naar wat God zegt en dat doen. Daarom werd Jezus vermoord door hen. Hij ontmaskerde hoe kwaadaardig ze waren, al beweerden ze het "uitverkoren" volk te zijn.

Het woord "Israël" werd in feite gestolen door satanisten om opnieuw een religieuze dekmantel te hebben voor hun plan van wereldoverheersing. Ze infiltreerden de christelijke kerk wereldwijd, om de steun van miljarden christenen te krijgen. Ze zijn daarin geslaagd.

Er kan nog veel meer gezegd worden over dit onderwerp. Maar ik wilde even enkele kernfeiten opsommen, om aan te geven hoe gruwelijk hypocriet het is om altijd medelijden te hebben met de huidige staat die zich onterecht "Israël" (kind van God) noemt, terwijl de volkeren die door hen uitgemoord worden altijd genegeerd worden.

Het is letterlijk de volgende situatie: een bandiet overvalt op straat een gezin, doodt de vader, verkracht de moeder en slaat de kinderen bont en blauw. Dan gaat deze bandiet naar hun huis, rooft er alle bezittingen en claimt het huis als het zijne. Als de kinderen van het beroofde gezin vervolgens boos worden en proberen het huis terug te krijgen, staat de bandiet op straat moord en brand te roepen, waarna de kinderen in de gevangenis geworpen worden. De bandiet wordt gezien als slachtoffer en het gezin dat overvallen werd, is de slechterik.

Dat is letterlijk de exacte situatie van Israël. Niets meer en niets minder. Zij zijn een gebied binnengevallen, hebben de vaders vermoord, de vrouwen verkracht, de kinderen mishandeld en hebben vervolgens alle huizen in bezit genomen. Als er tegenstand kwam, speelden ze zelf slachtoffer en de wereld trapte erin. Einde verhaal.

Ze richtten zelfs de terreurgroep Hamas op, om slachtoffer te kunnen spelen. Een duivels spel van manipulatie om zelf vrijuit te kunnen gaan.

Als we zeggen dat we "liefde hebben voor het Joodse volk" laten we dan eerlijk zijn en ook liefde hebben voor het Palestijnse volk. Want er is geen onderscheid bij God.

Het is waanzinnig absurd om een staat die opgericht is door de top van het wereldwijde satanisme, en die een van de meest atheïstische Staten ter wereld is, waar pedofilie beschermd wordt en elke vorm van perversie gevierd wordt, te beschouwen als "Gods heilige land".

Wees alsjeblieft geen meedogenloze religieuze racist die beweert "liefde" te hebben voor een groep mensen, zonder een greintje bewogenheid te hebben voor andere mensen die juist gruwelijk mishandeld worden.

Ik had eens een droom over de oorlog in het Midden Oosten. In de droom zag ik Israëlieten die oorlog voerden tegen Palestijnen. Er was een intense haat in het hart van beide groepen. Toen hoorde ik opeens een luide stem roepen: "Er is geen verschil tussen Israëlieten en Palestijnen. Beiden zijn zondig en hebben Gods vergeving nodig." Toen zag ik dat deze groepen elkaar om de hals vlogen. Er was vrede.

Vrede kwam door te erkennen dat we allemaal gelijk zijn. We hebben allemaal gezondigd tegenover God en elkaar. We hebben allemaal vergeving nodig. Als we dat beseffen, kunnen we elkaar omhelzen en valt elke haat weg.

Die droom was een duidelijke boodschap voor de hele wereld.

De oorlog die nu woedt in Israël is ongetwijfeld een zoveelste spel. Want Hamas is opgericht door dezelfde machthebbers die Israël opgericht hebben. Ze financieren altijd beide partijen van elke oorlog. Zo spelen ze hun spel en manipuleren ze de mensheid. Welke agenda hierachter zit weet ik niet, maar het is alleszins een duivels plan, zoals altijd.

Trap er alsjeblieft niet in. Wees wijzer dan dat. Speel hun spel niet mee. De mensen zijn altijd het slachtoffer van deze diabolische strategieën. Als je wilt bidden voor wat er gaande is, bid dan alsjeblieft dat de misdadige entiteiten die achter al dit leed zitten, ontmaskerd worden en dat waarheid zal zegevieren in dit hele gebied. Bid dat er een einde komt aan de kunstmatige georchestreerde haat tussen twee groepen mensen. Bid dat er liefde mag komen tussen hen, en dat de ogen van mensheid mogen opengaan voor wat er werkelijk gaande is.

En als er mensen mij "Jodenhater" noemen omdat ik deze fundamentele waarheden zeg, dan is dat maar zo. Ik weet dat ik echte liefde heb, zowel voor mensen die zichzelf "Jood" noemen als voor mensen die in de hoek geduwd worden als "vuile Palestijn".

Liefde hebben voor verdrukte mensen is geen "haat".

Verspreid dit bericht alsjeblieft, want het is echt nodig dat mensen tot inkeer komen en echte liefde gaan krijgen voor alle mensen, in plaats van racistische voorkeur. 

Dan pas komt er echt vrede.

Door: David Sorensen

Bron: https://t.me/stopworldcontrolofficial/1688

David Sorensen van de website Stop World Control schreef op 8 oktober 2023 een belangrijke boodschap!

 Kostbare mensen, er wordt weer een verschrikkelijk vals spel gespeeld om de hele mensheid voor de gek te houden! Lees alsjeblieft onderstaand bericht over Israël rustig door. Jaren geleden heb ik dit heel grondig onderzocht en opnieuw is het spreekwoord 100% waar:

"NIETS IS WAT HET LIJKT"


Lees dit stuk alsjeblieft rustig, al is het lang, en deel het heel breed. 

Dit moet echt bekend worden. 

Het is erg belangrijk.Om te begrijpen wat er gaande is in Israël, is de belangrijkste vraag eerst en vooral: wie heeft de nieuwe staat Israël opgericht en met welk doel? Welke machten zitten daar achter? Wat is de agenda?

Welnu, de huidige staat Israël werd opgericht door de Rothschilds. Zij hebben het gefinancierd en georganiseerd. Waarom investeerden zij daar hun fortuin in? Omdat het moet dienen als toekomstig centrum voor de wereldregering die ze willen vestigen.

Ik heb persoonlijk contact met drie verschillende mensen die aan de top van de elites / cabal geleefd hebben. Alle drie zeggen ze, onafhankelijk van elkaar, tegen me dat het einddoel van hun duistere agenda is om vanuit Jeruzalem de hele wereld te regeren. Dat is de reden dat de Rothschilds Israël hebben opgericht. Het moet het centrum worden van hun wereldregering.


Wie zijn de Rothschilds eigenlijk?

De Rothschilds staan erom bekend aan de top van het wereldwijde satanisme te staan. Ze staan ook aan de top van vrijmetselarij. Bovendien staan ze aan de top van het internationale financiële systeem, dat al meer dan een eeuw lang de mensheid in slavernij houdt. Ze bezitten meer dan 160 centrale banken (deze controleren de banken die wij kennen) en staan daarmee aan de top van de zwaar misdadige financiële wereld.

De Rothschilds staan erom bekend extreem gruwelijke en perverse feesten te organiseren, en kunst van de meest beestachtige artiesten te promoten, waarin gewelddadige verkrachting en brute moord gevierd wordt.

De Rothschilds zijn onderdeel van wat men noemt de "elites". Ze opereren vanuit de souvereine staat "the City of London", een onaantastbaar gebied in het hart van Londen, dat boven elke wet staat. The City of London is een van de hoofdkwartieren van waaruit de agenda voor wereldoverheersing uitgevoerd wordt. Andere centra zijn Vaticaanstad, Washington DC en Jeruzalem.

Ze staan ook aan de top van BlackRock en Vanguard, twee investeringscorporaties die de meeste aandelen van alle grote bedrijven ter wereld bezitten. Dat geeft hen een monopolie over elke industrie ter wereld: nieuwsmedia, technologie, reizen, gezondheidszorg, kledij, energie, enz. Dit monopolie gebruiken ze om de mensheid te controleren.

Deze elites staan ook achter de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), de Verenigde Naties (VN), de Europese Unie (EU), het World Economic Forum (WEF) en andere globalistische organisaties.

Satanisme en vrijmetselarij zijn hun religies, en het ultieme doel van vrijmetselarij bijvoorbeeld is om de tempel van Salomo te herbouwen in Jeruzalem en daar een zogeheten "Wereldleraar" te plaatsen die aan de kop van hun wereldregering zal staan. Om die reden zijn ze in 1948 met tanks en soldaten dat gebied binnengedrongen, waar ze miljoenen gezinnen beroofd hebben van huizen en boerderijen, landerijen en wijngaarden, en hen als vuil uitgedreven hebben.

Ontelbare vaders zijn bruut afgeslacht voor de ogen van de moeders en kinderen, honderden kinderen zijn opgesloten in de gevangenissen van het nieuwe Israël waar ze gemarteld worden. De monsterlijke misdaden die bedreven werden tegen deze mensen zijn met geen pen te beschrijven. Amnesty International heeft diverse hartverscheurende rapporten gepubliceerd over de schrijnende misdaden gepleegd door Israël, tegen de weerloze Palestijnse gezinnen.

Miljoenen mensen zijn opgesloten in de grootste openluchtgevangenis ter wereld, in Gaza, waar de meeste zelfmoorden ter wereld gebeuren omdat het leven er een echte hel is. Er is maar af en toe wat stromend water, nauwelijks medische zorg en niemand mag eruit.

Om te slagen in hun opzet hadden de elites echter eerst en vooral de steun nodig van de wereldwijde christelijke kerk. Om dat te verwezenlijken werd in de 19e eeuw een criminele advocaat onder de arm genomen: Cyrus Scofield. Deze man was veroordeeld wegens fraude en vervalsing en stond bekend als een genadeloze bruut die zijn vrouw mishandelde. Hij werd gecontacteerd door de Rothschilds om een nieuwe Bijbel te maken: de Scofield Study Bible. Deze Bijbel werd op diverse punten vervalst en bevatte honderden voetnoten die het idee introduceerden dat God een nieuwe politieke en militaire staat Israël zou oprichten. Dat zou zogezegd de vervulling zijn van Gods beloften aan Abraham om hem "het beloofde land" te geven.
Via deze Bijbel werd er dus aangekondigd dat er een nieuwe politieke en militaire staat Israël opgericht zou worden. Dit zou zogezegd een een daad van God zijn en alle christenen zouden het dus van harte moeten ondersteunen. Zij die zich ertegen verzetten, zouden door God Zelf vervloekt worden. Omdat dit in voetnoten in deze Bijbel vermeld stond, was het alsof het deel was van de Bijbel.

Deze vervalste Bijbel werd breed verspreid in heel Amerika en legde het fundament voor een heel nieuwe beweging die zich met hart en ziel achter dit nieuwe Israël schaarde. Mensen die er vraagtekens bij zetten, kregen het stempel "Jodenhater". Zo werd alle kritiek hiertegen de kop ingedrukt.

Er werd een psychologische campagne opgezet om sterk emotionele sympathie te wekken voor de "vervolgde Joden", waarbij uiteraard met geen woord gesproken werd over de miljoenen vaders, moeders en kinderen die door Israël bruut verkracht, vermoord en gemarteld werden, en van alle bezit beroofd werden. Sterker nog: mensen die opstonden om het voor deze mensen op te nemen, werden opnieuw "Jodenhaters" of "anti-semieten" genoemd.

Net zoals in onze tijd iedereen die onderzoek doet naar de waarheid achter de pandemie een "complotdenker" wordt genoemd, om ze te framen en ongeloofwaardig te maken, wordt iedereen die zich afraagt wat er echt aan de hand is in Israël, geframed als "Jodenhater". Je moet blind en onnadenkend dit nieuwe Israël steunen, anders ben je een anti-semiet.

Iedereen die verhuisde naar de nieuwe politieke staat Israël kreeg het stempel "uitverkoren volk van God". Of ze nu uit Amerika, Europa, Afrika of Azië kwamen, en of ze nu wel of niet gelovig waren (de overgrote meerderheid is fel atheïstisch) speelt geen rol. Woon je in deze nieuwe staat, dan ben je opeens deel van het "uitverkoren Joodse volk" dat boven de rest van de mensheid staat en daarom het recht heeft andere mensen te vermoorden, beroven en terroriseren.

Enkele jaren geleden kreeg ik contact met een christelijke Palestijn, die jarenlang in Jeruzalem gewoond heeft en zeer intensief betrokken is bij alles wat daar gebeurt. Hij lichtte me in dat het Israël is die zelf de terreurorganisatie Hamas heeft opgericht, om vervolgens medelijden te kunnen wekken bij de wereld. Want als zij aangevallen worden door Hamas kunnen ze slachtoffer spelen, in plaats van als agressor gezien te worden. Zodoende krijgen ze de wereldwijde publiek opinie op hun hand.

Zo werken deze misdadigers altijd: ze controleren beide partijen, om een psychologisch spel te voeren. In de wereldoorlogen financierden ze ook beide partijen.

Terug naar de psychologische operatie om de hele wereldwijde christelijke kerk op hun hand te krijgen. Het denkbeeld werd verspreid dat deze nieuwe politieke staat "Gods land" is en dat niemand er een vinger naar uit mag steken. Wie dat wel doet, of wie zelfs nog maar durft een verkeerd woord te spreken tegen deze staat wordt "vervloekt door God Zelf".

Terwijl miljarden gelovigen wereldwijd wijsgemaakt wordt dat Israël "Gods heilige land" is, is deze staat in werkelijkheid een van de meest atheïstische landen ter wereld, en een internationaal centrum van seksuele perversie. Tel Aviv organiseert de grootste pride parade van het oostelijk halfrond en Israël is een veilig toevluchtsoord voor pedofielen die in andere landen door de politie gezocht worden.

Van "heilig land" is geen sprake. Het is letterlijk het tegendeel. Bovendien is Jeruzalem een centrum van de wereldwijde vrijmetselarij, wat in feite een verkapte vorm van satanisme is. Hoezo "Gods land"?

De hele ideologie dat Joden het "uitverkoren" volk van God zijn, is de basis voor de meest bloeddorstige en gewelddadige vorm van racisme en volkerenhaat ter wereld. Miljoenen onschuldige mensen, waaronder tienduizenden christenen (want onder Palestijnen bevinden zich grote aantallen christenen) worden genadeloos vermoord en gemarteld, onder deze dekmantel dat "de Joden Gods uitverkoren volk" zijn en dus andere volkeren mogen vernietigen en al hun bezittingen roven.

Over de hele wereld zie je dat er opgeroepen wordt om te "bidden voor het Joodse volk" en "bidden voor Israël", maar niemand roept op om te bidden voor de miljoenen Palestijnse families die al sinds 1948 onder een afschuwelijke terreur leven.

Religieus racisme is de ergste vorm van medogenloosheid die er bestaat. God wordt afgeschilderd als een monster die sommige mensen zegent en anderen vervloekt, puur op basis van etniciteit. Het is hetzelfde wat we zagen bij de Amerikaanse Klu Klux Clan die grote aantallen zwarte mensen levend in brand stak, bij een brandend kruis. Zij gebruikten een soortgelijk religieus racisme om hun moordpartijen goed te praten.
Er wordt ook beweerd dat idee de huidige inwoners van Israël afstammelingen zijn van de oude Hebreeers die vroeger in dat gebied woonden. Maar dat klopt niet. Iedereen die door de Zionisten naar Israël gehaald is, heeft geen enkele genetische verbondenheid met de authentieke Joden. Israël heeft het beleid dat om het even wie zich in hun land kan vestigen en de status van "Jood" kan krijgen. Jood zijn wordt dus herleid tot letterlijk niets. Elke Aziaat, Afrikaan, Amerikaan en Australiër kan "Jood" worden in Israël.

Over de hele wereld is de Orthodoxe Joodse gemeenschap, de echte gelovige Joden, van meet af aan heel sterk gekant tegen deze nieuwe militaristische staat. Er zijn vele betogingen geweest tegen Israël, door de grote Orthodox Joodse groepen, die de gruwelijke misdaden tegen de Palestijnse mensen veroordelen. Dat weet echter bijna niemand. Want het wordt doodgezwegen.

Hoe zit het eigenlijk met God en zijn zogenaamde "uitverkoren" volk? In de Bijbel wordt er met grote nadruk gezegd dat God de ene mens niet boven de andere stelt en dat alle mensen gelijk zijn. Er is geen onderscheid! God is geen racist. De mensen die God als Zijn geliefde kinderen beschouwt, zijn diegenen die, net als Abraham in de oudheid, niet meedoen met de demonische kwaadaardige cultuur van hun omgeving, maar die God liefhebben en hun medemensen helpen.

Een "Jood" of "Israëliet" is volgens de Bijbel iedereen die zijn hart heeft laten transformeren door de liefde van God. De naam "Israël" betekent namelijk "prins van God" ofwel "Koninklijk kind van God". Het wordt gegeven aan iedereen die met een oprecht hart God liefheeft en dus Zijn kind is. Dat heeft niets te maken met genetische afstamming, religie of politiek. Elk mens, om het even uit welke cultuur of land, of huidskleur of taal, kan een kind van God zijn. Er is geen enkele vorm van rassenonderscheid.

Wat de Bijbel werkelijk zegt, staat dan ook haaks op wat er beweerd wordt door de Zionisten.

Dat werd bijvoorbeeld duidelijk gemaakt door Jezus die mensen uit Samaria, die door de Joden als "honden" bestempeld werden, met liefde en waardering bejegende. Het oude Israël was extreem racistisch en zij beschouwde andere volkeren als dieren. Jezus ging daar tegenin door juist mensen uit die volkeren openlijk te omhelzen, en te genezen.

De politieke staat Israël heeft dan ook niets te maken met wat God verstaat onder "Israël". Het is opgericht door mensen die door de Bijbel juist "kinderen van de duivel" genoemd worden. Reeds in de tijd van het oude Israël noemde Jezus de leiders van het toenmalige Israël "zonen van de hel", "kinderen van de duivel" en "leugenaars en huichelaars".

Jezus hekelde hun religieuze schijnheiligheid en zei dat het slechts een dekmantel was voor hun satanische praktijken.

Jezus zei tegen de Joodse leiders dat echte kinderen van God die mensen zijn, die luisteren naar wat God zegt en dat doen. Daarom werd Jezus vermoord door hen. Hij ontmaskerde hoe kwaadaardig ze waren, al beweerden ze het "uitverkoren" volk te zijn.

De Bijbel maakt duidelijk dat het echte Israël, de echte "prins van God" geen politieke of militaire natie is, maar een volk dat bestaat uit mensen over de hele wereld die God liefhebben en hun naaste mens helpen. God woont bij die mensen, en maakt hen tot Zijn kinderen. Dat is volgens de Bijbel "Israël", de "konings kinderen van God."

In 1948 werd het woord "Israël" gestolen door satanisten om een religieuze dekmantel te hebben voor hun plan van wereldoverheersing. Ze infiltreerden de christelijke kerk wereldwijd, om de steun van miljarden christenen te krijgen.

Het is echter absurd om een staat die opgericht is door de top van het wereldwijde satanisme, en die een van de meest atheïstische landen ter wereld is, waar pedofilie beschermd wordt en elke vorm van perversie gevierd wordt, te beschouwen als "Gods heilige land".

De haat die zorgt voor de felle verdeeldheid tussen Joden en Palestijnen, is kunstmatig veroorzaakt.
Ik had eens een droom waarin ik Israëlieten zag die oorlog voerden tegen Palestijnen. Er was een intense haat in het hart van beide groepen. Toen hoorde ik opeens een luide stem roepen: "Er is geen verschil tussen Israëlieten en Palestijnen. Beiden zijn zondig en hebben Gods vergeving nodig." Toen zag ik dat deze groepen elkaar om de hals vlogen. Er was vrede.

Vrede kwam door te erkennen dat we allemaal gelijk zijn. We hebben allemaal gezondigd tegenover God en elkaar. We hebben allemaal vergeving nodig. Als we dat beseffen, kunnen we elkaar omhelzen en valt elke haat weg.

Als we kijken naar wat er vandaag gaande is in Israël, met de plotseling en aanvallen van Hamas, dan is het duidelijk dat dit een zoveelste spel is. Want Hamas is opgericht door dezelfde machthebbers die Israël opgericht hebben. Ze financieren altijd beide partijen van elke oorlog. Zo spelen ze hun spel en manipuleren ze de mensheid.

Het plan is om de macht van Israël veel groter te maken. Deze aanval van de Hamas geeft hen daarvoor het perfecte excuus.

Het is net als met 9/11, waarbij de deep state een slachting aanrichtte onder hun eigen mensen. Ze gaven de schuld aan "terroristen" uit Saoudi Arabië, maar het was gewoon de deep state. Deze vreselijke "aanslag" gaf hen opeens het "recht" om Irak binnen te vallen.

Trap er alsjeblieft niet in. Wees wijzer dan dat. Speel hun spel niet mee.

Als je wilt bidden voor wat er gaande is, bid dan alsjeblieft dat de misdadige entiteiten die achter al dit leed zitten, ontmaskerd worden en dat waarheid zal zegevieren in dit hele gebied.

Bid dat er een einde komt aan de kunstmatige georchestreerde haat tussen twee groepen mensen.
Bid dat er liefde mag komen tussen hen, en dat de ogen van mensheid mogen opengaan voor wat er werkelijk gaande is.

Het is goed om liefde te hebben voor de mensen die in Israël wonen. Maar heb alsjeblieft ook liefde voor de mensen die daar verdreven zijn en nu opgesloten zitten in Gaza, een reusachtige open lucht gevangenis. Wees aub geen meedogenloze religieuze racist die de ene mens op handen draagt en de andere mens een schop geeft.

Verspreid dit bericht alsjeblieft, want het is echt belangrijk dat wereldwijd onthuld wordt wat er werkelijk aan de hand is in Israël. Deze staat werd opgericht met als enig doel om het centrum te worden van de wereldregering waar alle globalistische organisaties, en de elites die hen opgericht hebben, naar streven. 

Dat is wat de mensheid moet beseffen.

David Sorensen

Website: https://stopworldcontrol.com/

Wil je nu alvast weten wat we kunnen gaan verwachten?

Klik dan op de onder genoemde URL (website).

https://www.onvermijdelijk.nl


Klik daarna in het menu op "De Legitieme Grondwet".

Voer daarna het password wwg1wga in.


Dan verschijnt de volgende onderstaande webpagina:

https://www.onvermijdelijk.nl/de-legitieme-grondwet-el-royal/

Ga daar maar eens lezen wat de plannen zijn voor Nederland en onze wereld.